Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Bestye1 nejlepší by byla ta krev třeba za pár dní ať víš, hlavně tím i zjistíš zda máš brát ten utrogestan. Já zatím když jsem k šla k doktorovi, že potřebuju vzít krev ať můžu zavolat na kliniku výsledky, tak mi ji udělal a nemusela jsem alespoň platit jako samoplátce.
Ještě by mě holky zajímalo jestli také na svých centrech platíte to IUI a kolik? (pokusy přes pojištovnu)Díky. ![]()
@mispel tak ja i kliniku i gynekologa mam v Praze tak uz je jedno kam bych jela ale spis na kliniku. Za IUI neplatim vubec nic jen za leky
Mám zkušenosti z Pronatalu a z Gennetu v Praze a IUI jsem neplatila nic v rámci pokusů od pojišťovny. Pouze při stimulaci Gonalem necelé 2000 z pero (na pojišťovnu, pouze doplatek) a merional/menopur ty jsou kolem 140,– za jednu, bere se balení po 5 kusech, pokud potřebujete třeba na 8 dní, tak kupujete deset, když máte zažádáno o léky na pojišťovnu, pokud ne, stojí 5ks 1900,–. Za Pregnyl se také nedoplácí, pokud chce Ovitrelle-což je to samé, ale namíchané v injekci tak 280,– kč.
Tak to mě teda štve, že zrovna v té mojí platím, žádné takové léky nemám. Vždy jen Pregnyl, pak ten utrogestan na recept, jinak nic. Myslela jsem, že se platí takto podobně všude, pravda je, že jsem kliniky neobvolávala a nevyptávala jsem se, dala jsem na doporučení doktora.
@mispel napr.ve Zline se taky plati minimalne 1500,–…a v ivf je rozdil i dvojnasobny ![]()
To mě mrzí holky, že vám to nevyšlo…
Snad bude ten další pokus pro nás všechny úspěšnější. Taky nás čeká 4 IUI. Ja teda ještě čekám na tu hnusnou ms, ale pak hned šup s chutí do dalšího a snad už posledního! pokusu.
@Bestye1 Nedostavila.. v úterý ráno jsem měla poslední utrouš.. Snad se dostaví a kdyby ne, tak ať jsem těhotná!
bt se mi stále drží nad 37. dnes už 14 tý den.
@Pavucinkaa já měla poslední v úterý večer a taky nic zatím… A co test zkoušela jsi?
@Bestye1 O testech nechci ani slyšet, mám jich plné zuby
Ale když nic, tak o víkendu jeden zkusím.. ![]()
@Pavucinkaa to se ti nedivím, jsem zvědavá kdy ta mrcha přijde