Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Marca 1 a dělali ti v den iui utz? Špinění ještě nemusí nic znamenat…
@Bobby Právě že ne ale říkal mi že v pátek měl folikul 14mm a že by prasknul hned v sobotu nebo v neděli při 18mm to se mu moc nezdálo, ale mě právě bolelo břicho v sobotu a v neděli a měla jsem i ukázkovej hlen tak nevim
hele neva byl to první pokus nesmím být nedočkavá ![]()
Ahoj holky, jsem vůči inseminacim skeptická. Dělali nám je 2×, bez úspěchu, procento úspěšnosti je opravdu malé. Chteli jsme zkusit jen jednu (zrovna to tak vyšlo a samo se nabízelo tak jsem si rikala, ze by byla skoda toho nevyužít).Druhou nám dělali protože me začali stimulovat k IVF a Synarel mi vytvořil cysty("nečekaně ").Takze kdyz uz tam prý něco je, udělá se aspoň inseminace.Po dvou promarnenych měsících jsme změnili kliniku. Pripadala jsem si jak Alenka v říši divu.Vse šlo jak na dratkach a dnes jsem první den po transferu
@NatyRosi ttak to ti drzim pesti at to vyjde
Ja si ted treba ivf dovolit nemuzu…mozna za par let…tak tomu chceme aspon takto dat sanci nez abych si pak vycitala, ze jsem nic pro to neudelala
my uz jedno dite mame prirozene, takze vim, ze je problem jen v moji ovu…a takto to chci trochu popostrcit k uspechu ![]()
@Bobby Tak to naprosto chápu! A kam chodíte?
Příspěvek upraven 19.04.16 v 10:35
Tak holky mě první iui nevyšlo dneska první DC ale neva jedeme dál
![]()
@Marca 1 píše:
Tak holky mě první iui nevyšlo dneska první DC ale neva jedeme dál![]()
![]()
Ach jo
tak snad kveten bude uspesnejsi ![]()
@Bestye1 ja dnes 8dc
od 10dc zacinam s ovu testama a pak hura na iui