Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Pavucinkaa jak kdy loni jsem měla čtvrťáky a to bylo tedy mnohem lepší. Ty prváci jsou rok od roku horší a horší
@Pavucinkaa jj to souhlasim ale mi jsme takle drzi nebyli a navic pulka z nich v 15ti bydli s frajerem. Mame na skole tri tehotny fakt mazec a to ještě dve jsou dvojcata a cekaji to 3 tydny po sobe.by me kleplo byt jejich mama.
@Bestye1 cože? to je to tak hrozný? za mě taky nic takového nebylo.. ani v mém věku ještě třičtvrtě mých bývalých spolužáků nebydlí s partnerem, natož v 15 ti už s někým bydlet
Tak to se jim povedlo no ![]()
@Pavucinkaa no ty tehule jsou aspon 18cky, ale mam v prvaku asi tri ci bydli u frajera. Ja si oamatuji jak vcera kdyz jsem chtela jat na vikend k pritelovi ten vyslech a ja nevim co vsechno a ve finale me tam. v sobotu odvezli a vecer si pro me prijeli
Kolik ti je jestli se muzi zeptat?
@Bestye1 zítra 22
a tobě? já to tak přísný neměla, měla jsem od 14 přítele skoro šest let a k němu jsem šla občas na víkend na noc a to mi to ještě povolila jen babička, táta by mi nepustil a máma s náma nebydlí
bez keců to bylo až tak v 16 ti
Joo to byli časy, ráda vzpomínám ![]()
@Pavucinkaa 29. Ja pak po par mesicich mohla taky a byli jsme spolu pet let a loni se on ozenil a ja vdala
jo to byla doba taky rada vzpominam na stredni (je to skola kde ted ucim) ![]()
@Pavucinkaa 29. Ja pak po par mesicich mohla taky a byli jsme spolu pet let a loni se on ozenil a ja vdala
jo to byla doba taky rada vzpominam na stredni (je to skola kde ted ucim) ![]()
@Bestye1 Já raději teda vzpomínám na tu základní
taky bych se vdávala
a juchala
příteli se ještě nechce, prý tak za dva roky, tak teda budeme čekat
nechce být okroužkovaný ![]()
Taky zdravím nové holky ![]()
To je příšerný, jak se člověk přepečlivě pozoruje. Dneska mě začal bolet bodbřišek a hned jsem začala na netu hledat, co by to jako mohlo být ![]()
@Pavucinkaa tak my jsme se brali kdyz synovi byli tri.Ja taky chtela svatbu ale bohuzel porad na to nebylo dost penez. A to si myslim ze nejsem nejak narocna a i takbto byla raketa.
@Pavucinkaa
Tak to jsi starší o jeden rok než-li já. Mi je 21 let