IUI duben, květen 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
106
20.5.16 10:55

@Pavucinkaa
Máš pravdu ovulační test je silnější než-li ten první :) Ano doporučuje se minimálně 2 hodinky nepít před ovulačním testem a dělat ho i ve stejnou hodinku ať se výsledek neskresluje takhle jsem to dělala i já a pokaždé se mi krásně vybarvili obě čárky ;)
Aha takže ty máš problém se štítkou? Co to vlastně je přesně moc se v tom neorientuji slyšela jsem to u mojí paní gynekoložky. Takže předpokládám že jste byli s partnerem na vyšetřeních hormonálního profilu i spermiogramu? Takže jestli jsem to pochopila v úterý máte jít na inseminaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
20.5.16 10:56

@Pavucinkaa
Ovulační testy se ti krásně vybarvují :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8066
20.5.16 15:32

@Brusinka.22 jojojo, přesně tak :) no radši bych, aby se nezbarvovali tak rychle :( :( mám, mám zvýšenou, sama nevím co to pro mě přesně všechno znamená, cítím se dobře, zjistilo se mi to jedině z krve, když nás čekala v listopadu první inseminace.. co jsem si našla na netu, tak by to mohlo znamenat, předčasný porod, nízkou váhu dítěte aj.. ale mám hodně slabě zvýšenou tu štítku, takže by to nemělo tolik ovlivňovat.. :) jojo v úterý jdeme na utz a když to půjde, udělá se inseminace.. Já jen trochu bolím, že nestihneme ovulku, 12DC jsem vždy chodila jen na utz a na iui se šlo až tak 16dc, jelikož ted beru clostík, tak se to drobet posune no.. snad to dopadne dobře.. mám nervíky :roll: :roll: :roll: a nechval mi, že se mi to vybarvuje :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
20.5.16 22:58

@Pavucinkaa
Tak ti budu držet palce ať ti to klapne :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8066
21.5.16 00:39

@Brusinka.22 moc děkuji :) dnes ovu test silný jako včera, naštěstí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.5.16 08:13

Ahoj holky chtěla jsem se zeptat jaké ste měli po IUI příznaky? S přítelem se snažíme cca rok ale tím že jsem měla policistické vaječníky nám doporučily IUI dnes jsem 14 po IUI udělala jsem si test ale je negativní menzes bych měla očekávat zhruba za týden je ještě nějaká možnost že se zadařilo? V podbřiku mě bolí od prvního dne jako bych to měla dostat Máte stím některá zkušenost? Děkuji za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
21.5.16 09:11

@Pavucinkaa
Nemáš za co ;) A hlavně ať se ti ovulační test nezbarvuje :) Ať mě neseřveš :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8066
21.5.16 10:23

@Brusinka.22 joooo :mrgreen: :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
21.5.16 10:35
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8066
21.5.16 11:17

@Brusinka.22 co dnes delas? :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
21.5.16 13:05

@Kacenka P. Ms az za tyden? Tak dlouha lf se mi nezda :think: dokud neni ms nadeje je vzdycky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
21.5.16 16:42

@Pavucinkaa
Byli jsme s manželem se odpoledne podívat na prohlídku rodinného domu. A copak ty? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.5.16 18:55

@Bobby Počítám jak mi to vychází podle normálního cyklu ale upřímně vůbec se v tom neviznám od patnácti let bez prášků nemenstruuji tak vlastně vůbec nevím sem stoho zmatená a zoufalá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8066
21.5.16 19:54

@Brusinka.22 hezke :) my na zahrade sazeli kytky, cistili bazen a chystali na grilovacku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
21.5.16 20:05
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat