Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Bestye1 je na h.. fakt
já mam na všechno co jsem se tu dozvěděla takovou smůlu a ještě k tomu třeba neschopnost doktorů a člověk nevím na čem je.. hlavně, že chtěj prachy ![]()
@Pavucinkaa určitě dej vědět. On letošní rok je fakt divnej, už aby skončil. I když kamarádka mi předpověděla těhotenství v 29. to už je na čase tedy ![]()
@Bestye1
Mě paní gynekoložka po UIU se podívá kolik má folikul mm a ukáže mi i spermie které tam putují ![]()
@Pavucinkaa
To je mi moc, moc, moc líto
To já právě chodím přímo do CARU a mám tam i gynekoložku která mi všechno dělá od prohlídek po inseminaci takže to mám 2V1 ![]()
@Brusinka.22 ne vůbec poslední ultrazvuk mám mezi 9.-11.dc tam určí podle velikosti kdy IUI a kdy píchnout pregnyl a pak už jen výkon samotný
@Bestye1 no tak to to určitě ještě vyjde
taky čumím jak blázen ![]()
@Brusinka.22 tak to je moc hezký, to mě udělají utz, dají pregnyl, udělají iui a jdu domů a budto pak přijdu s tím že mam pozitivní test a nebo zavolám a objednám další iui.. žádná kontrola se nekoná. máš to vážně zajímavé
hodně závidím ![]()
@Bestye1
U mě to probíhá následovně: První ultrazvuk mám 16DC tam mi řekne paní gynekoložka kolik má velikost folikul což bylo 17mm a 18DC je pichnut pregnyl kolem 8:00-9:00.hodin a 19DC je UIU po UIU je následovně ultrazvuk řekne mi kolik měří folikul což měřil 20mm takže ideální a spermie mi ukazuje jak tam putují tak jak jsem ti to psala předtím. ![]()
@Pavucinkaa
Zatím není mi nic co závidět dokavad se to nepovede ![]()
@Pavucinkaa
Děkuji také jsem s postupem velmi spokojená
Ale ještě jsem zapomněla platím 50Kč za nějaké zrcadlo nebo co je ale to je maličkost. A předepsali mi 2 krabičky UTROGESTAN za 100Kč.
@Brusinka.22 můžeme ti závidět, že se o tebe takhle starají. Já nemám ani kontrolu po iui..
jojo utrouš stojí u nás stejně.. 1ks 50,– a clostík jsem platila 30,– jsem si byla tedka koupit ovu testy, je jich tam 7 a od intimedu.. do ted jsem měla pepino.. tak uvidíme jak budou tyhle vypadat
stejně citlivé. a holky u nás bude asi bouřka.. co u vás? mimochodem odkud jste?
@Bestye1