Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Pavucinkaa ahojky to je super zprava
S mensima folikama zkusenost nemam ![]()
@Pavucinkaa ahojky to je super zprava
S mensima folikama zkusenost nemam ![]()
@Bestye1 škoda
tak třeba někdo jiný bude vědět
mě zajímá co se s nima bude dít ![]()
@Bludicka308 takže se může stát, že dozrají jo?
to by bylo fajn
to je tak když člověk někomu něco řekne
tebe čeká ivf?
Holky vám co dělají ultrazvuk dvakrát do měsíce kolik platíte když vyplácáte těch sedm ultrazvuků na které má člověk ročně právo? ![]()
@Marca 1 já mám tento rok před sebou třetí iui a 5 utz za sebou minimálně + nějaký 2 u gykoložky a nikdo neříkal, že budu někdy platit ![]()
@Pavucinkaa Já právě nevim jestli ten od gynekoložky se započítává taky když mi ho dělala na preventivce ![]()
@Pavucinkaa když teď to IUI nevyjde, zatím je na testu furt bílo
Tak mi doporučili IVF, kvůli tý endometrioze a že by to bylo jistější a tak, ale ještě bysme si prý udělali jen povídací návštěvu a domluvili se
@Pavucinkaa hele já bych s tím z gyndy měla mít od ledna ted už 6 ![]()
@Brusinka.22 Ahoj jen se tě chci zeptat na ty ultrazvuky kolik už ti jich dělali???
@Pavucinkaa
Ahoj
mám se dobře od rána uklízím, peru a ještě musím pár věcí dokoupit ať můžu uvařit. Netuším jak to je s těma vajíčkami nikdy mě nenapadlo se na to zeptat ale doporučuje se: V den inseminace mít večer sex ať se to pojistí a nebo den poté ráno.
Příspěvek upraven 24.05.16 v 11:25
@Marca 1
Ahoj
ty jo tědkom si mě úplně zaskočila
nikdy jsem to nepočítala ani mi nikdy, nikdo neřekl že by se měli ultrazvuky platit ale jak se říká jakmile se člověk nezeptá tak nic neví ![]()
@Brusinka.22 mě to právě říkali hned na začátku že jich může být za rok 7
každý další se prý pak platí cca 350kč ![]()
@Marca 1
Ale co jsem tědkom napočítala byli 4 ultrazvuky o kterých vím na 100% ale o dalších nevím.