Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Anonymní píše:
Ahoj holky, je hloupe najet do rozjete diskuze, al e zkusim. Ve ctvrtek ultrazvuk a vajicko 17,8mm po Clostylu. V patek Pregnyl a nase prvni IUI. Hned v patek sem trochu spinila a mela hlen. Od vcerejska pichani v podbrisku.. Omlouvam se za anomym, ale v okoli to tajime
po iui můžeš trochu špinit a hlen z tebe vyšel díky pregnylu.. vše v pořádku, ovu rozjetá
co potřebuješ vědět?
píchání v podbříšku může být ovu a nebo těhu, ale ještě máš tak 10 dní do těhutestu ![]()
Já byla na iui ve čt, pregnyl nebyl, protože jsem začala ovulovat už když mi dělal utz, tak by byl zbytečný, takže já budu testovat už koncem tohohle týdne
bolí mě také v podbříšku, ale už od toho čt.. ![]()
Me v patek nic nebylo krome toho spineni.. snazim se na to nemyslet, zarizuji svatbu. Ja byla bez ovu a pritel spatny spermiogram. Skoro rok se lecil. Po vsem co jsem precetla mi je divne, ze mi Pregnyl pichly az po IUI
a dal se semnou nikdo nebavil. Vsichni zmizeli, za 15 minut prisla sestricka, ze se muzu oblict. A ve zprave jen provedeny vykon a za 14dni udelat test
@Anonymní píše:
Me v patek nic nebylo krome toho spineni.. snazim se na to nemyslet, zarizuji svatbu. Ja byla bez ovu a pritel spatny spermiogram. Skoro rok se lecil. Po vsem co jsem precetla mi je divne, ze mi Pregnyl pichly az po IUIa dal se semnou nikdo nebavil. Vsichni zmizeli, za 15 minut prisla sestricka, ze se muzu oblict. A ve zprave jen provedeny vykon a za 14dni udelat test
tak to je divné, že ti píchli pregnyl až po iui, vždy se píchá před, mě ho dávají dvě hodiny před zákrokem, ale jsou tu i holčiny co si ho píchnou sami doma a jdou na zákrok třeba až za dva dny nebo za den.. tak to nezávidím ten špatný spermio.. můj měl teratospermie - ošklivý spermijky dá se říct
tedka už má jen drobet zpomalený, ale prý to je v normě
ale taky to měl hrozně dlouho, asi přes půl roku. Dr mi poradil folandrol, jsou to sáčky a ani ne moc drahé. Pokud si byla bez ovu tak se vůbec divím, že ti iui provedli.. no děj se vůle boží, kdyžtak další měsíc s clostíkem znovu a zvýšit dávku
my už byli na 4 iui.
@Anonymní píše:
Tajne doufam…jinak jdeme znova a pak, kdyz tak IVF..
Tak ale ivf az tak za pul roku ne?
mas 6× placenou iui od pojistovny
moc doufam ze v tom jsem
ten podbrisek uz boli dlouho v kuse ![]()
Shodli sme se doma, ze 3× IUI a pak IVF… Opravdu drzim
Ja mam smiseny chute a chodim vic na WC tak uvidime.Ale asi to muze byt tim Pregnylem ![]()
@Anonymní píše:
Shodli sme se doma, ze 3× IUI a pak IVF… Opravdu drzim![]()
Ja mam smiseny chute a chodim vic na WC tak uvidime.Ale asi to muze byt tim Pregnylem
Muze to byt pregnyl no… Dokaze sve
dekuji za palecky ![]()
@Anonymní píše:
Me v patek nic nebylo krome toho spineni.. snazim se na to nemyslet, zarizuji svatbu. Ja byla bez ovu a pritel spatny spermiogram. Skoro rok se lecil. Po vsem co jsem precetla mi je divne, ze mi Pregnyl pichly az po IUIa dal se semnou nikdo nebavil. Vsichni zmizeli, za 15 minut prisla sestricka, ze se muzu oblict. A ve zprave jen provedeny vykon a za 14dni udelat test
já měla pregnyl taky až po iui není to nijak divné…ale já byla na iui po pozitivním ovu testu..ve 13h. bylo iui, píchli pregnyl (folikul už byl velký) a večer prasknul…
Po vsem co sem precetla v ruznych diskusich mi to prislo divne… ![]()
Ahoj holky, je hloupe najet do rozjete diskuze, al e zkusim. Ve ctvrtek ultrazvuk a vajicko 17,8mm po Clostylu. V patek Pregnyl a nase prvni IUI. Hned v patek sem trochu spinila a mela hlen. Od vcerejska pichani v podbrisku.. Omlouvam se za anomym, ale v okoli to tajime