Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Pavucinkaa Měla jsem antibiotika a ten Utrogestan se dává na udržení těhotenství
a ten zánět jsem měla po plodovce a pak za měsíc se znovu vrátil, takže já ten Utrogestan tehdy brala v druhém trimestru
doktorky ani sestry neříkaly, že zavádět, vždy donesly prášky dohromady a před nima je spolknout a hotovo ![]()
@kanka80 tak to je opravdu divné, určitě bych na to kdyžtak někde upozornila, kdyby se to opakovalo, příbalový leták určitě nelže.. vím že utrouš je na udržení, a nějak mě nenapadlo, že jsi teda donosila, ale pak nastala komplikace..
@Pavucinkaa Naštěstí donosila a malá je úplně zdravá a to mě strašili furt nějakýma syndromama
narodila se 37+0 44cm/1930g
a za celé těhotenství jsem měla tak 20ultrazvuků a naštěstí mě nedali žádný k úhradě
jak píšou holky, že si je musí pak platit
Teď má naše nedonošeňátko 3roky a 20kg ![]()
@kanka80 jé no to je krásné
moc gratluji
jsem si tedka psala s kartářkou a ta to vidí tak na 60% že v tom jsem. tak uvidíme..
bojím se.
@kanka80 za par dni
nechham to byt. Ted ma pritel 4 dny volna tak se budu venovat jemu a testovani odlozim ![]()
@mispel ja byla ve ctvrtek na iui a vcera vecer jsem zakrvacela a dnes spinim…modlim se at je to nidace…co ty?
@Bobby to by uz mohla byt nidace
Ja jsem spinila v sobotu 24DC, bylo to uplne jak kdyz mi zacne mensez, ovulace byla ale myslim 9DC, takže to je na zahnizďování pozdě, ještě se mi to ale nestalo, takže taky dumám
Několik nás tento cyklus špinilo jak jsem četla, co to jako je ![]()
Moje špinění nic neznamenalo, začala jsem další cyklus. Co @Pavucinkaa? Dlouho tu nemáme info ![]()
@mispel ahooj, heled 12 a 13dpo testy negativni, vcera jsem nedelala a dnes zajdu koupit. Dnes jsem treti den po vysazeni utrouse a ms nikde.. Bazalka dnes 36,9, jinak jsem mela pres 37 asi 10 dni.. No nevim co toto je
uvidim co test..
@kanka80 pujdu kdyztak v pondeli kdyz ms neprijde a na testu nic nebude.. Minule jsem se tam skoro rozbrecela, tak se mi tam moc nechce ![]()