Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojky tak dnes folík 16mm na druhém vaječníku jsou další tři ale menší, takže zítra ráno injekce a v pátek jdeme do třetího iui snad to konečně vyjde, zatím to načasovali nejlíp než u předchozích iui tak uvidíme
jinak už jsem platila ultrazvuk 350kč ![]()
@Bobby Ahojky
tak já to mám dnes za sebou
vyfasovala jsem na užívání Utrogestan, Vasopirin a Prednison, budu si připadat jak nějaká feťačka…tolik prášků do sebe cpat
15.6. jdu na krev jestli se zadařilo nebo ne ![]()
Zítra ti budu držet pěsti
Aspoň pak můžeme spolu testovat ![]()
@Marca 1 Pěkně načasované
do pátku to hezky stihneš. Mě to tentokrát vyšlo na víkend, takže jsem na IUI nešla. Ten ultrazvuk mě teda překvapuje, můj gynekolog v místě bydliště už se mi o tom také zmiňoval, ale nějak jsem se z toho vykecala, že když jsem v léčbě neplodnosti tak bych měla mít ultrazvuky dle potřeby hrazené pojišťovnou - můj názor a zatím to po mě nechce. Říkal pak něco že některé pacientky nepřijdou jak je rok dlouhý, tak že se to zprůměruje, asi si je vykazuje na někom jiném či čo
jsem ráda, že aspoň toto platit nemusím. V centru ani klinice o tom ani nemluvili, že by to po mě někdy chtěli.
@kanka80 tak ja mam iui taky za sebou…akorat na utz uz byl folik praskly, ale citila jsem ostrou bolest brzo rano, tak se to iui jeste zkusilo
v 11 mi je zavedli, tak snad se to stihlo
ted uz jen cekat ![]()
@Bobby ja mela folik take uz napraskly, dr rikal ze uz ma folik jiny vzhled..
tak verim ze to vyslo ![]()
Devcata nechtelo by to vytvorit iui cerven 2016?
snad uz se me tykat nebude ale mam nejaky divny pocit ze mozna ano..
takove stesti ja min nebudu…
tak aspon pokecat tam by jsne mohli ![]()
Myslíš že by jsme měly jít do červen 2016 já třeba na IUI nejdu tak bych tam neměla o čem kecat ![]()
@Bestye1 to nevadi. Jsi snazilka preci a na iui pujdes v. Zari no.. A do ted jsi chodila. To je jedno ![]()
@Bestye1 tesim se az budeme vsechny tady tehotny.. Preci neni mozne aby neco tak prirozeneho neslo…
MUSI! ![]()
@Pavucinkaa to mi povídej, ale já jsem se fakt rozhodla na to nevázat… Dnes se mi vrátil syn ze školky v přírodě tak si užívám vyprávění ![]()
@Bestye1 no jasně, tak ty máš jiné zájmy a tolik to nemusíš prožívat
kéž by mi už také moje dítě vyprávělo jak se mělo ve škole v přírodě ![]()
@Pavucinkaa Byli jsme bez něj poprvé takhle dlouho. Tak jsme po 4 letech byli v kině a já si plánovala romantiku a bylo prd.