IUI duben, květen 2016

• Fotoalbum (9)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3726
1.6.16 11:35

Ahojky tak dnes folík 16mm na druhém vaječníku jsou další tři ale menší, takže zítra ráno injekce a v pátek jdeme do třetího iui snad to konečně vyjde, zatím to načasovali nejlíp než u předchozích iui tak uvidíme :roll: jinak už jsem platila ultrazvuk 350kč :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
1.6.16 13:27

@Bobby Ahojky :mavam: tak já to mám dnes za sebou :dance: vyfasovala jsem na užívání Utrogestan, Vasopirin a Prednison, budu si připadat jak nějaká feťačka…tolik prášků do sebe cpat :? :oops: 15.6. jdu na krev jestli se zadařilo nebo ne :mavam:
Zítra ti budu držet pěsti :* Aspoň pak můžeme spolu testovat :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
1.6.16 13:38

@Marca 1 Pěkně načasované :-)do pátku to hezky stihneš. Mě to tentokrát vyšlo na víkend, takže jsem na IUI nešla. Ten ultrazvuk mě teda překvapuje, můj gynekolog v místě bydliště už se mi o tom také zmiňoval, ale nějak jsem se z toho vykecala, že když jsem v léčbě neplodnosti tak bych měla mít ultrazvuky dle potřeby hrazené pojišťovnou - můj názor a zatím to po mě nechce. Říkal pak něco že některé pacientky nepřijdou jak je rok dlouhý, tak že se to zprůměruje, asi si je vykazuje na někom jiném či čo :lol: jsem ráda, že aspoň toto platit nemusím. V centru ani klinice o tom ani nemluvili, že by to po mě někdy chtěli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
1.6.16 14:01

@kanka80 skvele!!! Moc drzim pesti at to vyjde!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
1.6.16 14:17

Tak holky o tomhle slysim poprve :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
2.6.16 16:37

@kanka80 tak ja mam iui taky za sebou…akorat na utz uz byl folik praskly, ale citila jsem ostrou bolest brzo rano, tak se to iui jeste zkusilo :-) v 11 mi je zavedli, tak snad se to stihlo :-) ted uz jen cekat :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8066
2.6.16 17:16

@Bobby ja mela folik take uz napraskly, dr rikal ze uz ma folik jiny vzhled.. :) tak verim ze to vyslo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8066
2.6.16 17:18

Devcata nechtelo by to vytvorit iui cerven 2016? :) snad uz se me tykat nebude ale mam nejaky divny pocit ze mozna ano.. :,( takove stesti ja min nebudu… :( tak aspon pokecat tam by jsne mohli :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1775
2.6.16 17:20

Myslíš že by jsme měly jít do červen 2016 já třeba na IUI nejdu tak bych tam neměla o čem kecat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8066
2.6.16 17:23

@Bestye1 to nevadi. Jsi snazilka preci a na iui pujdes v. Zari no.. A do ted jsi chodila. To je jedno :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1775
2.6.16 17:23

@Pavucinkaa Jsi zlato děkuji :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8066
2.6.16 17:29

@Bestye1 tesim se az budeme vsechny tady tehotny.. Preci neni mozne aby neco tak prirozeneho neslo… :,( :dance: MUSI! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1775
2.6.16 17:32

@Pavucinkaa to mi povídej, ale já jsem se fakt rozhodla na to nevázat… Dnes se mi vrátil syn ze školky v přírodě tak si užívám vyprávění :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8066
2.6.16 17:35

@Bestye1 no jasně, tak ty máš jiné zájmy a tolik to nemusíš prožívat :) kéž by mi už také moje dítě vyprávělo jak se mělo ve škole v přírodě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1775
2.6.16 17:37

@Pavucinkaa Byli jsme bez něj poprvé takhle dlouho. Tak jsme po 4 letech byli v kině a já si plánovala romantiku a bylo prd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí