IUI duben, květen 2016

• Fotoalbum (9)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
19606
24.6.16 13:03

@Pavucinkaa ale aspon vyvetras hlavu a myslenky..myslim, ze tim jak uz to dost resime si to vlastne znesnadnujeme :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8066
24.6.16 14:37

@Bobby jasný no, ale když už člověk potratí, tak v hlavě nic jiného nemá, než touhu po dítěti :) to nejde prostě vymazat. Ale jsem ráda, že ted mám v hlavě víc tu dovolenou :)hlavně když už mám možnost otěhotnět z dvou vajíček, tak aby se aspoň jedno chytlo, jinak už by mi to přišlo vážně divné :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
27.6.16 16:45

Tak už to máme potvrzené i od DR. :) druhé iui bylo úspěšné :) a je teda pravda, že teď jsme měli tolik práce, že jsme to úúúplně vypustili a šup a je tam mrňousek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
27.6.16 16:52

@Sendous gratuluju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8066
27.6.16 17:35

@Sendous gratuluji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
29.6.16 09:36

@Sendous gratuluju :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
10.7.16 09:43

@Sendous Moc gratuluji :kytka: u nás to taky vypadá, že druhé iui bylo úspěšné :dance: ve středu jdu na krev, tak snad vše dopadne dobře :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
11.7.16 10:41
@kanka80 píše:
@Sendous Moc gratuluji :kytka: u nás to taky vypadá, že druhé iui bylo úspěšné :dance: ve středu jdu na krev, tak snad vše dopadne dobře :oops:

Gratuluju :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
30.7.16 13:08

Ahojky děvčata jsem 10 dní po inseminaci a dělala jsem si dneska jenom tak pro zajímavost testík. Ten byl úplně sněhobílý. Myslíte si, že je možnost, že by se za 4 dny tj. 14 den ještě mohlo hcg zvednout a těhotenstv se potvrdit? Díky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
30.7.16 13:15

@lostynka možné je vše…pokud se to podařilo, tak hcg se každé ukáže jinak rychle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8066
30.7.16 15:32

@lostynka Ahojky, jsem také 10dpo, měla jsi pregnyl? já ano a ještě včera jsem měla slaboulinkého ducha, dnes sněhobílo, tak už jsem se aspon zbavila pregnylu :) pokud se objeví těhu, tak by teoreticky mohlo být vidět něco od zítra na testu, ale také i za pár dní, kdo ví..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
30.7.16 20:10

Pavucinkaa: Já jsem měla pregnyl 10000j, ale sestřičce to vystříklo :D Tak vlastně nevím kolik těch jednotek jsem měla :D No ale sněhobílo. Břicho mě bolí téměř celou dobu, prsa taky (ale to může být PMS). Kdy se chystáš zase testovat? Já jsem si říkala, že teď budu testovat až 14 den tj. 3.8 a doufám, že tam bude dušík.´
Kéž by ten tvůj dušík nebyl pregnyl ale mimi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8066
31.7.16 04:38

@lostynka také jsem chtěla 10tis, ale prý je to zbytečné, když přirozeně ovuluji :D tak nevím no :D udělám zítra, budu 11dpo, vypotřebuji testíky, poslední mi vychází na pondělí.. v úterý už asi vysadím utrouš, abych dostala ms.. protože to vidím na nanetěhotenství :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
31.7.16 05:30

Taky jsem si myslela, že je to zbytečné, tak nevím. Možná budeš překvapena… určitě dej vědět jak si dopadla. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8066
31.7.16 14:13

@lostynka heled kdyžtak pod příspěvkem je slůvko zmínit, označíš tím uživatele kterému chceš zareagovat na příspěvek :) jemu se to pak zobrazí v upozornění že jsi ho zmínila :) kdybych sem nevlezla náhodně, tak ani nevím, že jsi mi ještě odepsala :D :) dám vědět. dnes bt 37,5 což mám asi podruhý v životě, 11dpo a na testu nic nevidím.. to je ale bojdel :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí