IUI duben, květen 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8066
30.5.16 21:54

@Evka01 super :) uz ti to jde :) :) :palec: nemas vubec zac

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
31.5.16 11:01

@Pavucinkaa :lol: :dance: a ozvy se jak si dopadla :D :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8066
31.5.16 11:29

@Evka01 když bude s čím se ozvat :D :)tak určitě ráda :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
31.5.16 12:44

@Pavucinkaa :hug: ja budu testovat az dalsi vikend…ale sanci si uz nedavam :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
1.6.16 08:51

@Evka01 také chodím do Mediolu, nenech se ovlivnit tím, že ti tu někdo něco řekne, z nějakého důvodu jste si toto centrum vybrali, tak jim věř. Na mě doktor působí, že opravdu ví co dělá. Akorát jsem tady zjistila, že třeba v FN Olomouc se za IUI neplatí, když jej hradí pojišťovna, Mudr. nás ale na zákrok posílá do soukromé kliniky, kde se platí 1500,– máš to tak také? Jsou tam prý dobří, mají výsledky, jsou tam někteří doktoři z Brna z vyhlášené kliniky, otevřeli to v Olmiku jako pobočku. Ale byli jsme už 3×, takže si říkám jestli další pokusy nevyzkoušet jinde, kvůli úspoře… První pokusy jsem ale neřešila, protože jsem si říkala, jestli otěhotním, tak jsou to drobné :-)chci těch pokusů ale vyzkoušet více než půjdem na umělko, proberu to s Mudrem až tam pojedem, máme to z ruky. Jinak já už měla pregnyl v sedm večer-IUI druhý dopoledne, pak v deset večer před zákrokem-IUI druhý den dopoledne a jednou těsně před zákrokem ten den. Jestli ti to dali hned po zákroku, tak to není zas takový rozdíl a doktor to dokáže odhadnout dle velikosti folikulu a sliznice, kdy ho tak nejlépe dát. Navíc u toho Pregnylu není dané, že po píchnutí bude ovulka vždy za 36hod. např., může nastat i za 6 hod. po píchnutí, právě podle připravenosti folikulu. Spermijkám trvá než projdou vejcovody a oplodní vajíčko, také tam dokáží počkat pár dní. Takže tímto se nestresuj. Joo, kdybych dostala Pregnyl, folikul byl velký a poslali mě na IUI až za 3 dny, tak to bych nad špatným postupem uvažovala. Ale doktoři prostě musí vědět co dělají…zkus mu říct, že si myslíš, že to dělá špatně, protože pár holčin v internetových diskuzích jeho postup zpochybnilo, uvidíš co ti na to řekne :roll:

Příspěvek upraven 01.06.16 v 09:04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8066
1.6.16 09:00

@Evka01 nic tam zatím není, ale bolesti v podbříšku jsou stejně silné už od čtvrtka.. levé strana.. a trochu se přidává i pravá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
1.6.16 09:27

@Evka01 …a pokud ti udělá utz ve čtvrtek v Mediolu a podle něho tě na IUI pošle v pátek, tak je to správně, pak těsně před IUI klinika už další ultrazvuk dělat nemusí a nedělá, protože když tě tam MuDr. pošle, tak je to ve správnou dobu. Když máš folikul 18mm, tak druhý den nebude už pozdě a po ovulaci :-)Mě třeba foliky praskaji okolo 21 - 23mm. :) Doufám, že tě to uklidnilo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
1.6.16 10:25

Tak holky ja snad zitra iui

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8066
1.6.16 10:27

@Bobby krásný :) škoda, že na mě to nefunguje :( :? určitě to vyjde :-*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
1.6.16 11:04

@Pavucinkaa kez by. Zitra 9:45 utz, tak snad tam bude a iui probehne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8066
1.6.16 11:05

@Bobby snad ano :-*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
1.6.16 11:08

@mispel Ahoj,psala sem, ze mi to prijde jen divne po vsem co sem precetla a dozvedela z okoli. Pritele vylecil a me rekl v ten ctvrtek, ze to zvladneme. A v IVFku me velice zarazilo, ze si doktorka tu zpravu od doktora neprecetla a na tu injekci sem musela upozornit. A chtela sem znat i jiny nazor. V Mediolu maji bezva pristup v komunikaci s pacienty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
1.6.16 11:10

@Pavucinkaa Stale drzim :palec: a preji :) Ja mela vcera krec chvilku, ale silnou. A od te doby zase nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8066
1.6.16 11:14

@Evka01 zvláštní :( tak uvidíme co z toho bude :-*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
1.6.16 11:15

@mispel A do FN Olomouc jit nechci. Dela tam hodne znamych. A potom co sem si pred par lety nechtene vyslechla ve vlaku uz vubec.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí