Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Bestye1 to víš no, to na něj musíš prostě zaútočit, když si chceš vrznout
přítel tedka mazal na noční a já taky jakože bych to nevydržela do zítra a už ležel
![]()
Heled, jdu vytřít a umýt nádobí, pak se tu objevím.. snad to budu mít rychle hotové
jsem vařila oběd a trochu mi přeteklo mléko (dělala jsem koprovku) a jak jsem okolo toho běhala tak mi to břicho dost sílilo ta bolest na vaječníku, že jsem si musela sednout.. tak musím opatrně, ale budu spěchat za vámi ![]()
@Pavucinkaa Já bych na něj hupsla to není problém, ale zákon schválnosti v pondělí jsem začala špinit a to má ms do jít příští týden
@Pavucinkaa přesně! je to přeci tak přirozené, plno holek těhotní i když nechce a teď už jsme prostě na řadě my, to ani jinak být nemůže
takže děvčata, co nejdříve to tu zaplavíme pozitivníma těhu těstama, jasné!? ![]()
@Bestye1 noo, jestli se ti náhodou něco nezahnizďuje, když špiníš týden před ms ![]()
@Bestye1 tak jsi měla přesto na něj hupsnout
třeba by to nepoznal, že špiníš ![]()
@mispel no musí to tak být nebo mi už hrábne ![]()
@Bobby Jo a nestihli jsme to doma pojistit
Z toho Utrogestanu je mi šoufl, strašně unavená, že se mi zavírají oči ve stoje
jdu teď na noční, tak jsem zvědavá jak to zvládnu ![]()
@kanka80 píše:
@Bobby Jo a nestihli jsme to doma pojistitZ toho Utrogestanu je mi šoufl, strašně unavená, že se mi zavírají oči ve stoje
jdu teď na noční, tak jsem zvědavá jak to zvládnu
tak jak jsi to zvládla? a ty utrogestan polykáš? je lepší ho zavádět aby ti nebylo zle…no to že jste do doma nestihli pojistit si myslím až tak nevadí
jinak mě ho dělali, protože iui bylo po pozitivním ovu testu-museli zkontrolovat jestli tam folik je nebo ne..
@Bobby Já jsem vždycky Utrogestan polykala
nevím já bych asi nedokázala zavést tak malou globulku
A zjistila jsem, že šoufl je mi asi víc z toho Prednisonu
V práci jsem to zvládla dobře, žádná větší krize nebyla
A nakonec jsme to stihli včera pojistit, byla pětiminutovka před noční ![]()
@kanka80 v přibaláku je napsáno, že v těhu smíš pouze zavádět.. není problém to zavést
naprosto jednoduché. pětiminutovka, to ani nemá cenu začínat ne?
![]()
@Pavucinkaa Mě ho dávali při prvním těhotenství v nemocnici jen polykat
a to jsem ho brala kvůli zánětu dělohy ![]()
@kanka80 divné, mě na to teda lékař neupozornil, že smím už jen zavádět, když jsem byla těhu, ale je to tak a bere se jen v prvním trimestru, pak už ne.. zvláštní kvůli zánětu, k čemu ti to mělo pomoci? ![]()