IUI duben, květen 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8066
2.6.16 17:40

@Bestye1 to víš no, to na něj musíš prostě zaútočit, když si chceš vrznout :D přítel tedka mazal na noční a já taky jakože bych to nevydržela do zítra a už ležel :D :mrgreen:

Heled, jdu vytřít a umýt nádobí, pak se tu objevím.. snad to budu mít rychle hotové :) jsem vařila oběd a trochu mi přeteklo mléko (dělala jsem koprovku) a jak jsem okolo toho běhala tak mi to břicho dost sílilo ta bolest na vaječníku, že jsem si musela sednout.. tak musím opatrně, ale budu spěchat za vámi :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1775
2.6.16 17:42

@Pavucinkaa Já bych na něj hupsla to není problém, ale zákon schválnosti v pondělí jsem začala špinit a to má ms do jít příští týden

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
2.6.16 18:09

@Pavucinkaa přesně! je to přeci tak přirozené, plno holek těhotní i když nechce a teď už jsme prostě na řadě my, to ani jinak být nemůže :lol: takže děvčata, co nejdříve to tu zaplavíme pozitivníma těhu těstama, jasné!? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1775
2.6.16 18:10

@mispel jak já si to přeji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
2.6.16 18:14

@Bestye1 noo, jestli se ti náhodou něco nezahnizďuje, když špiníš týden před ms :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1775
2.6.16 18:37

@mispel no tak tomu asi ani moc nevěřím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8066
2.6.16 19:25

@Bestye1 tak jsi měla přesto na něj hupsnout ;) třeba by to nepoznal, že špiníš :)
@mispel no musí to tak být nebo mi už hrábne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
2.6.16 21:15

@Bobby Mě kontrolní ultrazvuk před IUI nedělali :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
2.6.16 21:35

@Bobby Jo a nestihli jsme to doma pojistit :oops: Z toho Utrogestanu je mi šoufl, strašně unavená, že se mi zavírají oči ve stoje :zed: jdu teď na noční, tak jsem zvědavá jak to zvládnu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
3.6.16 13:47
@kanka80 píše:
@Bobby Jo a nestihli jsme to doma pojistit :oops: Z toho Utrogestanu je mi šoufl, strašně unavená, že se mi zavírají oči ve stoje :zed: jdu teď na noční, tak jsem zvědavá jak to zvládnu :think:

tak jak jsi to zvládla? a ty utrogestan polykáš? je lepší ho zavádět aby ti nebylo zle…no to že jste do doma nestihli pojistit si myslím až tak nevadí :-) jinak mě ho dělali, protože iui bylo po pozitivním ovu testu-museli zkontrolovat jestli tam folik je nebo ne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
3.6.16 15:45

@Bobby Já jsem vždycky Utrogestan polykala :oops: nevím já bych asi nedokázala zavést tak malou globulku :think: A zjistila jsem, že šoufl je mi asi víc z toho Prednisonu :zed: V práci jsem to zvládla dobře, žádná větší krize nebyla ;) A nakonec jsme to stihli včera pojistit, byla pětiminutovka před noční :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8066
3.6.16 15:47

@kanka80 v přibaláku je napsáno, že v těhu smíš pouze zavádět.. není problém to zavést :) naprosto jednoduché. pětiminutovka, to ani nemá cenu začínat ne? :D :D :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
3.6.16 16:04

@Pavucinkaa Mě ho dávali při prvním těhotenství v nemocnici jen polykat :nevim: a to jsem ho brala kvůli zánětu dělohy :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8066
3.6.16 16:14

@kanka80 divné, mě na to teda lékař neupozornil, že smím už jen zavádět, když jsem byla těhu, ale je to tak a bere se jen v prvním trimestru, pak už ne.. zvláštní kvůli zánětu, k čemu ti to mělo pomoci? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
3.6.16 16:26

@kanka80 me zas radili zavadet at mi neni zle :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí