Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Pavucinkaa píše:
@Bobby tak jste dve koho znam.. Jinak se to takto nedela
většinou se to takto dělá v nestimulovaném cyklu jen jako 100% jistota prasknutí folikulu…znám víc holčin co to tak mělo
pokud je stimulace nebo kontrolní utz předem, tak se pregnyl naplánuje dopředu…
@Bobby vzdy je kontrolni utz.. Jinak by se iui nemohla ani udelat
V patek mi ultrazvuk nedelali.. Lecime se v Mediolu… A doktor me objednal na patek na IUI… Takze je neco spatne, brala sem Clostyl??
![]()
@Pavucinkaa píše:
@Bobby vzdy je kontrolni utz.. Jinak by se iui nemohla ani udelat
Ano vzdy. Ja to myslela jinak. Jdes treba na utz 12dc a naplanuji pregnyl 14dc a pak iui…ja 12dc nechodim. Mam jit vzdy jen po tom pozitiv. testu a je jedno jestli 14 nebo 20dc..proto nemuzou pregnyl naplanovat ale daji ho pak jen pro 100% jistotu v den iui
@Evka01 me vzdy delaji utz cca dva dny pred aby se iui naplanovala co nejpresneji.. A delaji to takhle vsude co znam. Poptala bych se proc mas tak spatny postup..
K doktorovi budu volat podle vysledku testu
Ten muj rika, ze doktor vi co dela, kdyz ma takovy vysledky. Ale porad mi ten payek vrta hlavou.
Je to divny, doktorka si tu zpravu od doktora ani neprecetla. Na ten Pregnyl sem musela upozornit. Pak jen rekla, ze doktor ma pacientky vzdycky pripraveny
Uz tomu neverim, asi je neco spatne. A to neni ted chlap tyden doma ![]()
@Evka01 zacala bych chodit jinam. At mas jistotu ze je vse ok ![]()
Ale zas na druhou stranu myho chlapa vylecil… tak nevim. Asi tomu dam jeste mesic a uvidim. Uz musim ted menit gyndare, protoze ten muj stoji zaprd ![]()
@Evka01 to mi povidej.. Ta moje take zadna slava..
heled cim driv zmenis centrum tak tim rychhlejs te to prestane uzirat a bude dobre ![]()
Jak pujdu k doktorovi tak se zeptam. Uvidim co rekne… ten mesic to nejak zvladnu
@Evka01 jasně
![]()
heled vidím, že jsi nováček a něco ti poradím, nevím jestli to víš
když chceš přímo někoho oslovit, tak dole pod příspěvkem máš slůvko zmínit. Na to když klikneš tak ve tvém textu se objeví ten na koho reaguješ.. A naopak jemu se to objeví v upozornění, že ty přímo jsi ho zmínila ![]()