Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Bludicka308 a kolikátý jsi den od iui?
@Marca 1 aha.. no já bych to zatím neřešila, dokud nebudou něco chtít ![]()
@Brusinka.22 jo to my máme v den inseminace ještě sex, další den taky a další den taky.
pro sychr. a tedka nám to bylo k ničemu no ![]()
@Marca 1
To je teda palka
na co si potom platíme zdravotní pojištění
nechápu
O tom slyším poprvé ![]()
@Pavucinkaa
No my jsme měli sex jenom den poté ráno takže uvidíme jak dopadneme ![]()
@Brusinka.22 taky by to mohlo stačit
tak my musíme víc, protože oba trpíme jak psi, když máme pár dní voraz od sexu kvůli iui
tedka budeme mít pauzu 6 dní, to je neskutečný
![]()
@Pavucinkaa Ve čtvrtek jsou to dva týdny, co jsem byla na IUI ![]()
@Pavucinkaa
Já teda doufám že by to mohlo stačit
Také to nemáte lehké
A používáte nějaké bylinky, prášky či vitamíny? Na ty spermie či na tu tvojí štítku? ![]()
@Bludicka308 tak to budeš testit vid
bereš utrouš?
@Brusinka.22 jojo na štítku žádný vitamín prý neexistuje, takže beru jen letrox, dál chytré miminko superfolin, piju kontryhel a přítel folandrol na spermijky. ![]()
@Pavucinkaa Už testím jak deb*l a furt bílo, tak sem nervóznější a nervóznější
Neberu, bylo mi po něm strašně zle, tak mám Duphaston
@Bludicka308 heled ještě neplaš.. může být ještě brzo.. mohlo se taky stát, že ti ovulka začala až následující den, nebo za dva dny.. proto je ještě na testu bílo. ještě vydrž, přeci jen stojíš si líp než já třebas to ber takhle
mě to teprve za dva dny čeká a pak až 9.6 budu vědět
to je ještě za dluoho přeci jen ![]()
@Brusinka.22 jen kontryhel
jinak žádné bylinky nemáme na otěhotnění
a jak jste na tom vy? ![]()
@Pavucinkaa
My tědkom neužíváme nic. Ale jak jsme používali tak to bylo: Manžel-Vitamíny-Selen, zinek, éčko, kyselina listova, hořčík, céčko, rybí tuk, mateří kašička a z bylinek pil 2×denně Kotvičník. A já jsem užívala: z bylinek kontryhel, měsíček lékařský, řebříček, hluchavku a z vitamínu skoro všechno co manžel
@Pavucinkaa
A ještě jsem pila z bylinek speciální směs na otěhotnění z bylinkarstvi. Všechno to byly sypané bylinky.
@Brusinka.22 to ja mam vyzkousene uz caje dle baby radnicke a caj dle mojzisovy.. Oboji k nicemu.. Pritel pred tim folandrolem mel taky selen a zinek
pritel je nejak nemocny? Muj ma jen nejaky spatny vzhled 3 procent spermii z celeho obsahu.. Takze nic hrozneho a proto ten folandrol ![]()