IUI duben, květen 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
106
23.5.16 15:01

@Pavucinkaa
U nás je krásně sluníčko svítí máme tu vedro teplota se u nás pohybuje kolem 27-29°
Já jsem z Ostravy. A odkud vy? @Bestye1

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8066
23.5.16 15:06

@Brusinka.22 to jsme měli u nás včera - Plzeň.. nepršelo ani nepamatuju :( tak konečně.. jen škoda, že jsem dneska zalejvala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3726
23.5.16 15:14

Ahojky tak já to mám úplně divoký, píchám si ovitrelle první měsíc v pondělí ve 20h a inseminace byla ve středu v 9h a na podruhý injekce v neděli ve 20h a inseminace až ve středu ve 12 :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8066
23.5.16 15:48

@Marca 1 no to máš no.. ale aspon můžeš mít pocit, že se o tebe starají.. na mě akorát tak serou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1775
23.5.16 16:24

@Brusinka.22 Benesov u Prahy. U nas je dusno ale teplo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8066
23.5.16 19:24

@Brusinka.22 @Bestye1 tak holky, dělala jsem ovu test a jinou značku, ten samý bohužel neměli, měla jsem pepino a ted mám intimed.. jsou úplně stejně citlivý, ale testovací čárka je o dost slabší než na pepinu a kontrolní taky.. každopádně stejně silné ještě nejsou.. nevím jestli se radovat nebo brečet, když tam zítra jdeme :D no zítra bude jasno, co bude dál a testíky budu dělat dál, tak sama uvidím, kdy musíme píchat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1775
23.5.16 20:34

@Pavucinkaa zítra dej vědět jak jste dopadli v kolik jdeš bud na tebe myslet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8066
23.5.16 21:46

@Bestye1 v 8 jsem objednana :) jsem hrozne zvedava. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1775
23.5.16 21:56

@Pavucinkaa To povedu akorát malého do školky tak ti budu držet všechny končetiny :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
23.5.16 22:55

@Bestye1 @Pavucinkaa
Také se hlasím i já na tebe budu moc myslet :) Budu ti zítra držet všechny palečky co mám :palec: :palec: :palec: Ať ti to všechno dobře dopadne ;) A určitě nám dej s @Bestye1 vědět co a jak si dopadla? Budeme se moc těšit :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1775
23.5.16 22:56

@Brusinka.22 presne tak :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8066
23.5.16 22:57

@Bestye1 @Brusinka.22 moc děkuji, vážím si toho :))) :-*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8066
24.5.16 08:37

@Bestye1 @Brusinka.22 ahoooj holky :mavam: jaky mate dnes den? Tak tam mam foliku hroznr moc, ale velky je zatim jen jeden.. Ten na 15mm vpravo.. Jsou tam i dalsi ale jsou mensi.. Vlevo jich je taky vic ale maji 12. Objednal me na ct na 7:45 na iui. Dostanu pregnyl a jdeme na to :) :) chtrla jsem se zeptat jestli ma nekdo zkusenost.. Jak je to s tema ostatnima vajickama, kdyz dostanu pregnyl? Ty taky prasknou, ale oplodnit se da proste jen to jedno nejvetsi? Nebo prasknou sami az za par dni a my mame jeste vlastne dalsi sanci kdyz si vrznem doma? Dekuji za rady :) :) zapomnrla jsem se zeptat dr :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.5.16 10:03

@Pavucinkaa Budu držet palce :) Třeba ty ostatní dozrají po pregnylu. Aspoň mně to tak řekli, jeden byl velkej a druhej menší a dr., že by to i ten druhý měl stihnout, ale nevím, jak to funguje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.5.16 10:08

Holky, už sem alergická na všechny zaručený tipy a rady. Začala sem se bavit jedním člověkem v práci, ze kterýho vylezlo, že na IVF byli, tak sem mu něco řekla, ale o tom, co mi je a tak nic, a pořád, když se potkáme, co je jako novýho, kdy sem měla ovulaci, co MS jestli je pravidelná apod. Asi sem citlivá, ale tohle mi přijde fakt švihlý, nikdy by mě nenapadlo, že může být takovej, jinak bych nic neřekla. Teď došel s kontaktem na nějakou imunoložku (imunologii máme), že tahle je úplně nejlepší, protože má tolik a tolik titulů a furt se vzdělává a oni k ní taky chodili, sice jim nepomohla, ale je třída. Ach jo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí