Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Pavucinkaa
U nás je krásně sluníčko svítí máme tu vedro teplota se u nás pohybuje kolem 27-29°
Já jsem z Ostravy. A odkud vy? @Bestye1
@Brusinka.22 to jsme měli u nás včera - Plzeň.. nepršelo ani nepamatuju
tak konečně.. jen škoda, že jsem dneska zalejvala ![]()
Ahojky tak já to mám úplně divoký, píchám si ovitrelle první měsíc v pondělí ve 20h a inseminace byla ve středu v 9h a na podruhý injekce v neděli ve 20h a inseminace až ve středu ve 12 ![]()
@Marca 1 no to máš no.. ale aspon můžeš mít pocit, že se o tebe starají.. na mě akorát tak serou..
@Brusinka.22 @Bestye1 tak holky, dělala jsem ovu test a jinou značku, ten samý bohužel neměli, měla jsem pepino a ted mám intimed.. jsou úplně stejně citlivý, ale testovací čárka je o dost slabší než na pepinu a kontrolní taky.. každopádně stejně silné ještě nejsou.. nevím jestli se radovat nebo brečet, když tam zítra jdeme
no zítra bude jasno, co bude dál a testíky budu dělat dál, tak sama uvidím, kdy musíme píchat ![]()
@Pavucinkaa zítra dej vědět jak jste dopadli v kolik jdeš bud na tebe myslet
@Pavucinkaa To povedu akorát malého do školky tak ti budu držet všechny končetiny ![]()
@Bestye1 @Pavucinkaa
Také se hlasím i já na tebe budu moc myslet
Budu ti zítra držet všechny palečky co mám
Ať ti to všechno dobře dopadne
A určitě nám dej s @Bestye1 vědět co a jak si dopadla? Budeme se moc těšit ![]()
@Bestye1 @Brusinka.22 ahoooj holky
jaky mate dnes den? Tak tam mam foliku hroznr moc, ale velky je zatim jen jeden.. Ten na 15mm vpravo.. Jsou tam i dalsi ale jsou mensi.. Vlevo jich je taky vic ale maji 12. Objednal me na ct na 7:45 na iui. Dostanu pregnyl a jdeme na to
chtrla jsem se zeptat jestli ma nekdo zkusenost.. Jak je to s tema ostatnima vajickama, kdyz dostanu pregnyl? Ty taky prasknou, ale oplodnit se da proste jen to jedno nejvetsi? Nebo prasknou sami az za par dni a my mame jeste vlastne dalsi sanci kdyz si vrznem doma? Dekuji za rady
zapomnrla jsem se zeptat dr ![]()
@Pavucinkaa Budu držet palce
Třeba ty ostatní dozrají po pregnylu. Aspoň mně to tak řekli, jeden byl velkej a druhej menší a dr., že by to i ten druhý měl stihnout, ale nevím, jak to funguje
Holky, už sem alergická na všechny zaručený tipy a rady. Začala sem se bavit jedním člověkem v práci, ze kterýho vylezlo, že na IVF byli, tak sem mu něco řekla, ale o tom, co mi je a tak nic, a pořád, když se potkáme, co je jako novýho, kdy sem měla ovulaci, co MS jestli je pravidelná apod. Asi sem citlivá, ale tohle mi přijde fakt švihlý, nikdy by mě nenapadlo, že může být takovej, jinak bych nic neřekla. Teď došel s kontaktem na nějakou imunoložku (imunologii máme), že tahle je úplně nejlepší, protože má tolik a tolik titulů a furt se vzdělává a oni k ní taky chodili, sice jim nepomohla, ale je třída. Ach jo ![]()