Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Pavucinkaa To mě mrzí, že MS přišla
Já se teď na to fakt upínám, protože pak už chtějí zkusit IVF a do toho se mi nechce. Na týhle straně, kde byly 2 folikuly endometrioza není, tak sem si říkala, že by to mohlo klapnout. A teď tam nebyl ani dušík
Nic. Furt se pozoruju, kdejaký píchnutí, tlačení
Zkusím udělat test ještě v úterý, ale už teď se bojím
Teď to na mě fakt padlo, i sem si dala dvojku vína, ach jo
Omlouvám se, za to
@Pavucinkaa ahojky tak co teplota? A ovulační testy? Doufám že je stále slabej. Držím pěsti ať to vyjde tento pokus ![]()
@Pavucinkaa
To určitě bych si nerozmyslela si piš
S manželem máme vyzkoušené bydlení v bytě, rodinném domku i na chatě a zhodli jsme se na tom že se nám dobře bydlelo v rodinném domku či na chatě. Každému vyhovuje něco jiného ![]()
@Bludicka308 a vy jste nebyli na iui? Byt vami tak ho zkusim alespon jednou.. Da se to jakkoliv posilit a muze se zadarit.. Je to mene narocne jak fyzicky tak financne nez ivf..
bohuzel prisla ms no.. Co se da delat.. Ja taky stale doufam a verin ze i na nas se usmeje stesti
@Bestye1 teplota stale nad 37 nebo 37,0 mininalne.. Pod neklesla
@Pavucinkaa Byli sme teď podruhý na IUI, klidně bych to zkusila ještě párkrát, ale dr. říkala, že by pak doporučovala IVF
@Bestye1 jdu zitra na utz a kdyz to pujde tak se udela iui
@Bludicka308 tak mas narok 6× do roka.. Tak jestli chces dalsi, sla bych do toho. ![]()
@Pavucinkaa držím pěsti ať to klapne a dělala jsi ještě ovulační testy?
@Brusinka.22 @Bestye1 holky tak ovulacni testy posledni tri dny.. 20,21,22 dneska delam dalsi..
@Pavucinkaa a už máš v sobě pregnyl? V den posledního IUI jsem měla ukázkovou čárku, ale ovlivňuje to pregnyl. U tebe bych řekla že se zatím nic neděje.
@Pavucinkaa
Takže ani jeden ovulační test nemáš pozitivní takže pro tebe dobrá zpráva ![]()
@Pavucinkaa Jj, to vím, že 6× to hradí pojišťovna, ale nevím, jestli nechtějí udělat radši rovnou IVF kvůli tý endometrioze, aby se to nezhoršovalo. Na levý straně je všude, na vaječníku, vejcovodu, něco na děloze a i trochu zdeformovala vaječník, že je připláclej na děloze. Tak asi kvůli tomu. Nevím, nebavili sme se o tom ještě pořádně s dr. Trochu říkala, že tohle IUI by mohlo vyjít ![]()
Kdy jdeš na IUI?
@Bestye1 @Brusinka.22 pregnyl mi dávají až v den iui, takže ho v sobě opravdu nemám
jsem ráda, že čárka sílí, ale že sílí pomalu
ještě je dva dny čas
uvidím jaká bude dneska.. mám z ní nervíky ![]()
@Bludicka308 zítra jdu na utz a uvidí se kdy se bude moct udělat, jsem zvědavá jak to zítra bude vypadat po clostíku
já bych být tebou ještě zkusila iui a probrala s ní všechna rizika kvůli té endometrioze ![]()