IUI květen 2013

magdík123
21.5.13 13:12

IUI květen 2013

Ahoj holky,
chystame se na prvni pokus IUI. Rada bych si vymenila nazory ohledne leku a podte se take podporit.:)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
magdík123
21.5.13 15:47

Malvajs, ja jsem dneska 12DC, folikul 16mm tak IUI doktorka naplanovala na patek. Vsechny vysetreni mame v poradku, a snazime se neco pres rok a nevim proc to nejde :zed: Ale verim, ze ted se to zadari :dance:. Jinak jsem dostala Ovitrelle a musim si pichnout zitra vecer, tak zrovna toho se obavam, ze to nedokazu..a po IUI mam ultrogestan. A kam chodis do caru?? Ja jsem v Iscare a moc se mi tam libi

• Citovat
  • Upravit
Malvajs
21.5.13 15:55

@magdík123 A ten lek je na co? To ti dali pri kontrole 12 DC? A pokolika dnech mas ms? Ja po 30 s Utrogestanem, pred nim 28 dni a tak 5 dni pred spineni. Jinak chodime taky do Iscare :-) To je nahodicka!! Byla jsme tam 2× a zatim spokojenost. sestricky jsou tam hrozne mily. U prvni navstevy jsme byli u Mudr. Musilove a v utery jdu k MuDr. Kubinove

• Citovat
  • Upravit
Malvajs
21.5.13 15:57

@magdík123 jo a neboooj, pichnes, to das!! Budes statecna :-) :kytka:

• Citovat
  • Upravit
magdík123
21.5.13 16:09

Teda to je nahoda :). Ja na prvni navsteve jsem byla u doktorky Jarzembovske, a dneska u Kubinove, obe byly super. Ovitrelle si mam pichnout dva dni pred IUI, pomaha pri vyvoji a prasknuti folikulu. MS mam pravidelnou 27 dni. V patek ma prijit nejdrive pritel v 10, a ja jsem objednana ve 13h…jsem docela nervozni

• Citovat
  • Upravit
Malvajs
21.5.13 16:20

A je to vase 1. iui? Neboj, to dopadne skvele! :-) i kdyz me se to ted keca, ale nechci se videt, posledni noc pred tim. Me spis trosku desi ta mala pravdepodobnost uspechu - 15% je teda dost malo. I kdyz nam prave Musilova poradila, at se snazime samy dva jeste ten vecer po inseminaci. Ja si uz asi pul roku rikam, jestli mam vubec ovulaci, ale nemerim teplotu, ani nedelam testy. Mam Donna mikroskop, ale ten mi nikdy nic neukazal :-) Tak si rikam, kdyz mi reknou jako ted se snazte, ze by to mohlo klapnout.-) Meli jsme system jakoze ob den cely mesic, pak kdy byla chut, tehdy kdy by mela byt ovulace, taky hned pred ms a hned po ms a nic.Asi na to jdu moc vedecky. A vy se snazite o prvni mimi?

• Citovat
  • Upravit
magdík123
21.5.13 16:36

Ano, snazime se o prvni. A jak dlouho se snazite?? Ja take nic nesleduji, nemerim BT, ovu testy jsem si delala prvni dva mesice snazeni, a ted nedelam nic. Pritel byl na spermio a je vse v poradku, ja take, tak si myslim, ze problem je, ze na to porad myslim ale vono se to prece neda…NAm doktorka take rikala, ze mame to pak jeste zkusit v patek vecer a v sobotu…Jinak ja mma v patek narozky tak teda cekam darecek:)

• Citovat
  • Upravit
Malvajs
21.5.13 16:44

No my se snazime od lonskeho cervence. Od zari bych mela jit do prace, tak si myslim, ze jsem zacala v hlave taky trosku „stresovat“ uz jsem i do prace napsala, ze se snazime o druhe, nechtela jsem jim lhat, tak jsem zvedava jak tohle dopadne. Manzel byl 2× na spermio a je taky ok. V patek mas narozeniny? :potlesk: To bude KRASNY DAREK! Hlavne pozitivne a zvesela. A kolik Ti bude, smim-li se ptat :-) Me bude na podzim 38, nicmoc.

• Citovat
  • Upravit
magdík123
21.5.13 16:53

Me 29, a vzdy jsem si rikala dite do 30, tak uvidime jestli se povede, ale verim tomu!!

• Citovat
  • Upravit
Malvajs
21.5.13 17:03

Ja si taky rikala do 30. Nakonec se mi narodil kluk dva mesice pred 35.narozkama. Snad se k nam tady jeste nekdo prida, co myslis? :-)

• Citovat
  • Upravit
magdík123
21.5.13 17:18

No doufam, ze nas bude vic :)

• Citovat
  • Upravit
1520
21.5.13 18:09

Ahoj holky..ráda bych se k Vám přidala…jsem po první iui…bohužel neúspěšné a ve čtvrtek mě čeká další…chodíme s manželem do olomouce, ale nějak se mi to tam nezdá…tak tomu ještě necháme čas a uvidíme…manžel prý nemá dobré spermio..ale dr. říkal že je to relativní..jednou to může být dobrý po druhé zase blbý…tak nevím..jsem z toho jelen…začínám být trochu pesimista…jinak se snašíme už víc jak rok a pořád nic :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
magdík123
21.5.13 18:12

@adny Ahoj,
to bude dobry, a pred prvni IUI brala si neco?

• Citovat
  • Upravit
1520
21.5.13 18:30

Brala jsem prosinec, leden, únor clostilbegyt..ale ten mi nasadila gyndařka..pak jsem se naštvala a rovnou navštívila CAR…tam mi těsně před provedením píchli pregnyl a potom jsem brala utrogestan…na druhou iui mi dr.dal zase clostilbegyt…tak uvidíme..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
magdík123
21.5.13 18:50

@adny tak ted to budeme mit skoro stejny termin, ja jdu na IUI v patek. Zitra si mam pichnout ovitrelle a pak po IUI budu brat take ultrogestan. Tak si budeme spolu drzet palecky :dance: :dance:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex