Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
My teď údajně čekáme holčičku a výrobní proces proběhl před ovu. Prvního máme kluka, ale ten se povedl hned na druhý pokus, takže tam jsem to tak nesledovala…
Otehotnela jsem cca druhy den po konci menstruace a mam holku
Mám holku, otěhotněla jsem někdy v půlce cyklu, ovulaci jsem nesledovala
bylo to na první pokus ![]()
Mám jednu a druhou holčičku čekám, sex vždy v den „údajné“ ovulace. Respektive 13.den od prvního dne menstruace. Je to trošku možné, ale příroda je příroda ![]()
Pohlaví „určuje“ chlap, takže jedině, že by se mu dané pohlaví v určitém období vyrábělo líp
. Jinak já mám taky holku, ale kdy přesně jsem otěhotněla to teda nevím, jelikož nemám cykly moc pravidelné
, ale vím, že jsem už tak nějak v tom období očekávala menstruaci…
Máme holčičku a otěhotněla jsem v době, kdy měla přijít menstruace ![]()
@Kacenka1987 Tak něco na tom pravdy třeba bude
ale na to jak se říká že když tě pálí žáha tak bude mimčo vlasaté, upřímně mě teda vůbec nepálila a koukej jakou mám vlasatku. Přikládám fotku
Takhle to není vidět moc jak má vlnité vlásky ale když se vyžehlí tak docela dlouhé na 2 roky ![]()
Jedna kartářka, příbuzná, se mě nedávno ptala, jestli chci holku nebo kluka, tak říkám, že bych si přála kluka a ona mi na to odvětila, že když chci kluka, musím mít u toho zavřenou hubu
![]()
Já bych se zeptala spíš chlapa. Kdy vyrábí jaké pohlaví..:-). Ženská to neovlivní.. ![]()
Já jsem zase slyšela že kluci jsou z rychlích spermií a holčičky z těch pomalejších ale vytrvalejších..který někde v koutku s nohama na stole čekají dva až tři dny jak bude vajíčko připravené. Za to ty mužské tam vletí jak tornáda ale moc dlouho nevydrží čekat.. ![]()
@avinka to je panenka
a ty vlásky jsou nádherné, tatínek asi není Čech, že?
Snad mě za tohle téma neukamenujete
. Nemyslím to vážně, jen tak pro zajímavost. Spoustu maminek tady v okolí si moc přeje holčičku, ale já kladu důraz že zdravíčko je nejdůležitější.
Dnes jsme se shodly s kamarádkou, která má taky holčičku že jsme souložili hned po menstruaci a máme obě holčičky, dokonce i její sestra to tak měla. Povedlo se Vám to taky tak? A nebo kladete na to povídání že před ovu jsou holčičky a pak jsou kluci? Jak jste to měli vy co máte holčičky? Jinak já to nějak neřešila, pro mě bylo nejdůležitější zdraví, ale sex jsme měli hned po menstruaci a máme holčičku a jsem za ní moc ráda
.