Jak počít holčičku?

avinka
20.5.13 20:36

Jak počít holčičku?

Snad mě za tohle téma neukamenujete :D. Nemyslím to vážně, jen tak pro zajímavost. Spoustu maminek tady v okolí si moc přeje holčičku, ale já kladu důraz že zdravíčko je nejdůležitější. ;) Dnes jsme se shodly s kamarádkou, která má taky holčičku že jsme souložili hned po menstruaci a máme obě holčičky, dokonce i její sestra to tak měla. Povedlo se Vám to taky tak? A nebo kladete na to povídání že před ovu jsou holčičky a pak jsou kluci? Jak jste to měli vy co máte holčičky? Jinak já to nějak neřešila, pro mě bylo nejdůležitější zdraví, ale sex jsme měli hned po menstruaci a máme holčičku a jsem za ní moc ráda :srdce:.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3853
20.5.13 20:38

My teď údajně čekáme holčičku a výrobní proces proběhl před ovu. Prvního máme kluka, ale ten se povedl hned na druhý pokus, takže tam jsem to tak nesledovala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
20.5.13 20:38

Otehotnela jsem cca druhy den po konci menstruace a mam holku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
20.5.13 20:41

Mám holku, otěhotněla jsem někdy v půlce cyklu, ovulaci jsem nesledovala :) bylo to na první pokus :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1165
20.5.13 20:41

Mám jednu a druhou holčičku čekám, sex vždy v den „údajné“ ovulace. Respektive 13.den od prvního dne menstruace. Je to trošku možné, ale příroda je příroda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
20.5.13 20:42

My den před ovu a máme holku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
558
20.5.13 20:44

Pohlaví „určuje“ chlap, takže jedině, že by se mu dané pohlaví v určitém období vyrábělo líp :mrgreen:. Jinak já mám taky holku, ale kdy přesně jsem otěhotněla to teda nevím, jelikož nemám cykly moc pravidelné :nevim:, ale vím, že jsem už tak nějak v tom období očekávala menstruaci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
avinka
20.5.13 20:44

Holky, že by na tom byla nějaká pravda? :) @viky23 super profilka! :hug:

• Citovat
  • Upravit
9090
20.5.13 20:46

Máme holčičku a otěhotněla jsem v době, kdy měla přijít menstruace :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
avinka
20.5.13 20:48

@Kacenka1987 Tak něco na tom pravdy třeba bude :D ale na to jak se říká že když tě pálí žáha tak bude mimčo vlasaté, upřímně mě teda vůbec nepálila a koukej jakou mám vlasatku. Přikládám fotku :D Takhle to není vidět moc jak má vlnité vlásky ale když se vyžehlí tak docela dlouhé na 2 roky :D

• Citovat
  • Upravit
6101

Jedna kartářka, příbuzná, se mě nedávno ptala, jestli chci holku nebo kluka, tak říkám, že bych si přála kluka a ona mi na to odvětila, že když chci kluka, musím mít u toho zavřenou hubu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
558

Já bych se zeptala spíš chlapa. Kdy vyrábí jaké pohlaví..:-). Ženská to neovlivní.. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepřihl.Agli

Já jsem zase slyšela že kluci jsou z rychlích spermií a holčičky z těch pomalejších ale vytrvalejších..který někde v koutku s nohama na stole čekají dva až tři dny jak bude vajíčko připravené. Za to ty mužské tam vletí jak tornáda ale moc dlouho nevydrží čekat.. :)

• Citovat
  • Upravit
9090
20.5.13 20:49

@avinka to je panenka :srdce: a ty vlásky jsou nádherné, tatínek asi není Čech, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
avinka
20.5.13 20:49
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení