Jak počít holčičku?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Marry11
24.5.13 11:45

Takže jako má to mít den před tím nebo v ten den ale druhej prý nezvládne :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Marry11
24.5.13 11:46

Já právě měla ovu test u duhého pozitivní mám pocit v sobotu a hupsly jsme nato. hned v sobotu a v neděli a v pondělí

a mám pocit že byl sex ještě 2 dny před tím tstem prostě KAŽDÝ DEN :mrgreen: :mrgreen:

TED KDYŽ MĚN VÝJDE TEDT TAK SI MÁM DAT 1 DEN LEHÁRO? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Marry11
24.5.13 11:47

JÁ ZAS NA TO mimčo tak nespěchám přece jen jednou to třeba výjde a když ne za rok tímto způsobem no tak budeme mít 3 holy :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
351
24.5.13 11:48
@aničkakytička píše:
@kristin11 @Marry11 jenže ono záleží na tom, ejstli při tom každodenní sexu používáte kondom, protože ph v pochvě je věc jedna a přítomnost tři dny strejch spermií věc druhá…
@kristin11 udělat holčičku je strašně jednoduchý,, manžela pošli an toaletu, a naplní si čistou skleničku, tu skleničku postav an pár hodin na ok, pak obash natáhni do stříkačky a doparv do sebe. pkud tam manžel má nějaký dámský permie, ěmlo yb to vyjít :D

nevím jestli bych na tohle manžela utáhla :D :D a hlavně to se musí dělat v den ovu, ne? jinak mi tam umřou i ty holky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
24.5.13 11:50

Ne ty tam právě drží zuby nechty ty hokly no byla to makačla mám pocit 5-6dnů vkuse pak si daly 16dc přestávku mudr mně řekl že je po ovulaci a to jsem mu ejště nevěřila tak psoeldní a od té doby nic nebylo a já otěhotněla :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
351
24.5.13 12:12

A to jste do toho šli hned po ms?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
24.5.13 12:16

No já se ti můžu mrknout mám to uložené jako památku :)) ale tak jako na tvrdo už jako počít tak od 10dne mám pocit a ted fakt jako normálněji ale zas už ted mám obavy že kluka promeškám když budu furt číhat :))

já se mkrnu kolik takový ovu test stojí mám silný obavy že je to dnes a já chci vynechat ale on mně stejně přemluví na dnešek vypadal natěšeně už po ránu :lol: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
14110
24.5.13 14:50

@Marry11 tak tě prostě bolí hlava, no :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
24.5.13 15:10
@kristin11 píše:
nevím jestli bych na tohle manžela utáhla :D :D a hlavně to se musí dělat v den ovu, ne? jinak mi tam umřou i ty holky :think:

Aničko to jako fakt s tim spermatem na okno? to je mazec :mrgreen:

Marry a mně zas přijde, že jsou kluci jednodušší, když dva mám a na tu holku se u nás nadřem, protože i když budu vědět kolikátej den chodí ovulace, tak určitě začnem zkoušet a přijde jak na potvoru dřív

Marry tady ještě pro tebe další info jak na kluka ;)

„Na kluka
1. Styk nasměrovat na den ovulace nejlépe v rozmezí mezi 12-24 hodin od doby kdy se objeví 2 čárky na OVU testech. Test 2 čárky neznamenají OVULACI, ale že ovulace proběhne nebo začne probíhat pravděpodobně 24-48 hodin od naměření.
2.změna prostředí pochvy na zásadité prostředí výplachem nebo použitím tabletky jedlé sody
3.dodržovat asi 3 měsíce před početím kyselinotvornou stravu, hlavní složky jsou třeba maso, vejce, slané pokrmy
4. klidně více solit a sladit
5. styk dle teorie doktora Shettlese – dosáhnout orgasmu a vhodná poloha zezadu
6. Teorie doktora Shettlese
Už padesát let je známo, že pohlaví dítěte určuje, jestli ženské vajíčko oplodní spermie s chromozomem X (holčička) nebo Y (chlapeček). Ženské spermie jsou přitom větší pomalejší, ale životaschopnější. Mužské jsou menší, rychlejší, ale žijí krátce. Teorie doktora Shettlese říká, že pokud chcete mít chlapce, měli byste mít pohlavní styk v době ovulace a těsně po ní, kdy je pravděpodobné, že se ‚mužská‘ spermie dostane k vajíčku co nejrychleji. Pro početí chlapečka je prý vhodná poloha zezadu, kdy se spermie dostanou co nejhlouběji ke krčku dělohy. Důležité je také prostředí v těle ženy. Kyselé zpomaluje mužské spermie a ničí je. Zásadité jim prospívá. Doktor Shettles proto doporučuje opláchnout se před stykem vodou s rozpuštěnou tabletou sody bicarbony. Také byste se měla snažit dosáhnou orgasmu ve stejné době jako partner, abyste udržela v pochvě zásadité prostředí.“

Co se týče jídla, jak na holku, tak na kluka je super tato tabulka, která uvádí množství prvků v různých potravinách, mně osobně moc pomohla. Není nutné jíst vyloženě maso, sodík je obsažen ve velkém množství v obyčejném pečivu, tavených a jiných sýrech atd. a draslík zase opravdu hodně v zelenině. Na holčičku se nechává zelenina několik hodin před úpravou ve vodě, která se pak slije, aby se odplavil draslík, na kluka tudíš nedělat a je to draslíková bomba.
Zde je odkaz:
 http://www.nefrologie.eu/…ain/read.cgi?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
24.5.13 15:19

Tak při poloze zezadu to vše vyteče ne?:)
ale manžel je z teto polohy nadšenej :))

a ten ovu test takže když výjde mám čekat raději 1 den dál?:)

já se v tom mým tele nevyznám ale řekla bych že 11 den bude ještě tak 2 dny před ovulací že tam ještě není uplně nejvhodnější prostředí :)

dnes mám silný bolesti hlavy já mu usnu při uspávání Nelinky my spíme spolu jak při naorzeni :)) je zcela posedlá a když neusne na povel tak leží vmůj a vyhrožuje že si ji vezme a tak to se na mně mačká jště víc a ihned usne :lol: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Marry11
24.5.13 15:20

Pravda je že Neli je dělaaná samostatně na misionářské já pak manžel :lol: :mrgreen: se svíčkou k tomu :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Marry11
24.5.13 15:20

Vlastně obě děti na této poloze :))

• Citovat
  • Upravit
1180
24.5.13 21:12
@aničkakytička píše:
@Marry11 jo, holčičku mám tři dny před ovulací a to ještě se zavedeným gynopevarylem :)) takže tam klučičí neměli šanci.. a aprvní kluk je přesně na oculaci a druhej po ní.. to už sem mysella, že ani bejt těhu němůžu a ejhle :mrgreen:

v čem myslíš, že na holčičku pomohl ten gyno-pevaryl? koukala jsem, že je to lék na kvasinky, mykozy…díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
24.5.13 21:27

Holky s mm není řeč a děti usnuly už ted takže mně řekl běž se koupat ale pak dodal že dnes není ovulace že říkáš zítra :)

Neboj já si dám ppozor a necháme to až na den D :mrgreen: :mrgreen: že at nemá doma 4 holky :mrgreen: :mrgreen:

Už ted se bojím abch to nezkazila :mrgreen: :mrgreen: ale po skoro roce bez antiko se nám nezadařilo tak to by byla vyloženě smůla :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
14110
24.5.13 21:46

@luc31 jen holčičí spermie vydržej všecko :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí