Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Verca1989 Moc moc děkuji
ty máš také krásnou holčičku a ta růžová sukýnka nemá chybu, moc jí sluší! Nene manžel je černoch
zde je naše album ![]()
Já v první den ovulace a je to kluk
to odpovídá teorii, že kluci vyráží hned a rychle umírají a holčičky si zas klidně počkají a víc vydrží ![]()
Čekám holčičku, tak snad i při porodu na nás vykoukne;-) a jelikož jsem pak přestala snažení nějak řešit a tak, tak nejspíše co mi vychází z toho posledního měsíce je, že jsme jí vyrobili hned po MS -začátek cyklu…Což jsem doteď nepochopila
![]()
@avinka ta je krásná, tak mě žáha nepálila a Sofinka byla do roka holohlavá
až teď tam něco na culík má. Ale víš jak, já těm babských řečím nevěřím ![]()
@TroisChéris píše:
Těžko říct, kdy se nám povedlo počít naše dva chlapáky, protože sex provozujeme častěji, než „po menstruaci, před ovu, během ovu a po ovu“… Toto jsem nikdy nechápala, jak si někteří můžou být tak jistí datem početí. Chápu to v případě 3 styků za měsíc
právě, když máš sex třikrát za měsíc, z toho jednou ještě před MS, tak je pak jednoduchý zjistit kdy to teda bylo ![]()
Ja jsem dneska cetla, ze docela vyznamne ovlivnuje pohlavi, jestli je zena ve stresu nebo ma narocne obdobi atd. No a kdyz jo, tak se rodi holcicky. Spermie s muzskym chromozomem jsou pry mene odolne. No jo, ti chlapi nic nevydrzi ![]()
@avinka a jinak mě žáha taky nepálila a malá je hodně vlasatá, alespoň oproti ostatním dětem v jejím věku
na fotce měla 11 měsíců ![]()
@Kacenka1987 moc díky
, to je podle mě inviduální. Jé Sofinka je tak nádherné jméno! Já si ho moc přála ale neprošlo mi to
. Moc se mi líbila ta malá Sofinka z toho filmu „Pod jednou střechou“
. Já si myslím že když teď má míň vlásku že je zase bude mít hustější a kvalitnější
. @Acinore tím pádem kdo fakt touží po holčičce tak provozovat sex jenom po MS jednou do měsíce
![]()
@avinka píše:
Snad mě za tohle téma neukamenujete. Nemyslím to vážně, jen tak pro zajímavost. Spoustu maminek tady v okolí si moc přeje holčičku, ale já kladu důraz že zdravíčko je nejdůležitější.
Dnes jsme se shodly s kamarádkou, která má taky holčičku že jsme souložili hned po menstruaci a máme obě holčičky, dokonce i její sestra to tak měla. Povedlo se Vám to taky tak? A nebo kladete na to povídání že před ovu jsou holčičky a pak jsou kluci? Jak jste to měli vy co máte holčičky? Jinak já to nějak neřešila, pro mě bylo nejdůležitější zdraví, ale sex jsme měli hned po menstruaci a máme holčičku a jsem za ní moc ráda
.
Nemám tušení, kdy mám ovulaci, kolem mě jen trenky projdou a jsem v tom. Ale dceru jsme počali při frekvenci cca á 3 dny, syna při frekvenci 4× denně ![]()
@Verca1989 tak ta nemá chybu! A má nádherné oči
No jo na ty babské řeci fakt nesmíme dát
@panenka87 to je pravda že chlapi nic nevydrží ![]()
U nás v rodině se dělají holky „omylem“
Mi ji udelali tři dny před MS, takze tezko rict jak a kdy na to
![]()
@panenka87 píše:
Ja jsem dneska cetla, ze docela vyznamne ovlivnuje pohlavi, jestli je zena ve stresu nebo ma narocne obdobi atd. No a kdyz jo, tak se rodi holcicky. Spermie s muzskym chromozomem jsou pry mene odolne. No jo, ti chlapi nic nevydrzi
nene, u nás to bude pindík a nechtěj vědět jaký stresový období jsem tenkrát měla ![]()
Těžko říct, kdy se nám povedlo počít naše dva chlapáky, protože sex provozujeme častěji, než „po menstruaci, před ovu, během ovu a po ovu“… Toto jsem nikdy nechápala, jak si někteří můžou být tak jistí datem početí. Chápu to v případě 3 styků za měsíc