Jak počít holčičku?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Krakatice88
20.5.13 20:50

Těžko říct, kdy se nám povedlo počít naše dva chlapáky, protože sex provozujeme častěji, než „po menstruaci, před ovu, během ovu a po ovu“… Toto jsem nikdy nechápala, jak si někteří můžou být tak jistí datem početí. Chápu to v případě 3 styků za měsíc :lol:

• Citovat
  • Upravit
avinka
20.5.13 20:50

@Verca1989 Moc moc děkuji :hug: ty máš také krásnou holčičku a ta růžová sukýnka nemá chybu, moc jí sluší! Nene manžel je černoch :D zde je naše album :)

• Citovat
  • Upravit
Elessar
20.5.13 20:51

Já v první den ovulace a je to kluk :) to odpovídá teorii, že kluci vyráží hned a rychle umírají a holčičky si zas klidně počkají a víc vydrží :D

• Citovat
  • Upravit
elenkazed
20.5.13 20:51

Čekám holčičku, tak snad i při porodu na nás vykoukne;-) a jelikož jsem pak přestala snažení nějak řešit a tak, tak nejspíše co mi vychází z toho posledního měsíce je, že jsme jí vyrobili hned po MS -začátek cyklu…Což jsem doteď nepochopila :mrgreen: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1165
20.5.13 20:52

@avinka ta je krásná, tak mě žáha nepálila a Sofinka byla do roka holohlavá :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: až teď tam něco na culík má. Ale víš jak, já těm babských řečím nevěřím :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elessar
20.5.13 20:52
@TroisChéris píše:
Těžko říct, kdy se nám povedlo počít naše dva chlapáky, protože sex provozujeme častěji, než „po menstruaci, před ovu, během ovu a po ovu“… Toto jsem nikdy nechápala, jak si někteří můžou být tak jistí datem početí. Chápu to v případě 3 styků za měsíc :lol:

právě, když máš sex třikrát za měsíc, z toho jednou ještě před MS, tak je pak jednoduchý zjistit kdy to teda bylo :D

• Citovat
  • Upravit
13770
20.5.13 20:54

Ja jsem dneska cetla, ze docela vyznamne ovlivnuje pohlavi, jestli je zena ve stresu nebo ma narocne obdobi atd. No a kdyz jo, tak se rodi holcicky. Spermie s muzskym chromozomem jsou pry mene odolne. No jo, ti chlapi nic nevydrzi :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
20.5.13 20:55

@avinka a jinak mě žáha taky nepálila a malá je hodně vlasatá, alespoň oproti ostatním dětem v jejím věku :) na fotce měla 11 měsíců ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
avinka

@Kacenka1987 moc díky :D, to je podle mě inviduální. Jé Sofinka je tak nádherné jméno! Já si ho moc přála ale neprošlo mi to :cert:. Moc se mi líbila ta malá Sofinka z toho filmu „Pod jednou střechou“ :lol:. Já si myslím že když teď má míň vlásku že je zase bude mít hustější a kvalitnější :). @Acinore tím pádem kdo fakt touží po holčičce tak provozovat sex jenom po MS jednou do měsíce :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
13943
@avinka píše:
Snad mě za tohle téma neukamenujete :D. Nemyslím to vážně, jen tak pro zajímavost. Spoustu maminek tady v okolí si moc přeje holčičku, ale já kladu důraz že zdravíčko je nejdůležitější. ;) Dnes jsme se shodly s kamarádkou, která má taky holčičku že jsme souložili hned po menstruaci a máme obě holčičky, dokonce i její sestra to tak měla. Povedlo se Vám to taky tak? A nebo kladete na to povídání že před ovu jsou holčičky a pak jsou kluci? Jak jste to měli vy co máte holčičky? Jinak já to nějak neřešila, pro mě bylo nejdůležitější zdraví, ale sex jsme měli hned po menstruaci a máme holčičku a jsem za ní moc ráda :srdce:.

Nemám tušení, kdy mám ovulaci, kolem mě jen trenky projdou a jsem v tom. Ale dceru jsme počali při frekvenci cca á 3 dny, syna při frekvenci 4× denně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elenkazed

@panenka87 Tak v tom případě jsem důkazem ;-)

• Citovat
  • Upravit
avinka
20.5.13 20:56

@Verca1989 tak ta nemá chybu! A má nádherné oči :) No jo na ty babské řeci fakt nesmíme dát :D @panenka87 to je pravda že chlapi nic nevydrží :lol:

• Citovat
  • Upravit
976
20.5.13 20:57

U nás v rodině se dělají holky „omylem“ :lol: Mi ji udelali tři dny před MS, takze tezko rict jak a kdy na to :nevim: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090

@avinka :kytka: podle babských pověr měla být Anička kluk :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elessar
@panenka87 píše:
Ja jsem dneska cetla, ze docela vyznamne ovlivnuje pohlavi, jestli je zena ve stresu nebo ma narocne obdobi atd. No a kdyz jo, tak se rodi holcicky. Spermie s muzskym chromozomem jsou pry mene odolne. No jo, ti chlapi nic nevydrzi :-D

nene, u nás to bude pindík a nechtěj vědět jaký stresový období jsem tenkrát měla :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex