Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak jak to popisuješ, tak bych tipla tu ovulka na dnešek! buď to zkuste, nebo počkejte další cyklus a s ovu testama
Já myslela že když bolí břicho už se právě rozjíždí OVULACE TEN NEJPLODNĚJŠÍ DEN. Já právě studuju jak je to s tou bolestí zda před nebo při ní.
No testy napovolí chjo jsem si je měla tajně koupit ![]()
No ms sem měla 14/5 já bych to se svým cyklem ted po 27 dnech z minula právě viděla taky na dnešek já chtěla zítra ale mám pocit že to už bude po všem ![]()
@Marry11 píše:
Luc na holčiču easy každej den od začátku do konce a máš ji doma easy
mám jinou fintu, radši od konce MS a skončit 3 dny před ovu, dál bych se bála, že tam budou klučičí rychleji ![]()
jinak u druhýho kluka vim, že plodný hled byl pondělí a úterý a ve čtvrtek jsme počali
No tak to asi tak vypadá mně se právě zdálo ten 11den že tam bylo nejvc hlenu ale bolest břicha přišla další den 12DC a 13 v neděli je jak když utne a i hlen utnul já to zkusím dnes pokud zítra hlen nasotupí tak prostě asi smůla nebo čekat já nevím ![]()
Ale největší chut byla včera
to sem měla zákaz ![]()
@Marry11 píše:
No ms sem měla 14/5 já bych to se svým cyklem ted po 27 dnech z minula právě viděla taky na dnešek já chtěla zítra ale mám pocit že to už bude po všem
jestli je ovulka dneska, tak do zítřka by vajíčko mělo být ještě schopný oplodnění ![]()
Prosím tě a ještě jednou když bolí břicho to už je ta ovulace nebo to pak prasne a to vlastně jak odejde bolest tak ta ovulace už je?:)
pokud ano tak nastartovala v poledne ![]()
Luc vykoupaná a jdu nato ![]()
vzpoměnla jsem si u druhé dcery:
začly jsme prosím tě nesměj se mně ale já se bojím že je vždy pozdě ![]()
ve středu a skončli v pondělí ![]()
signály:bolelo mně břicho v sobotu vyšel mně ovu test a v pondělí jsem bla u gyndaře a prokázal mně tekutinu že je po ovulaci
tím pádem shru to bolelo mně břicho ještě v pledne ted jak když utne jen teda i ten hlen utnul ![]()
tak vlastně ted jsem nejblíž asi té ovulaci tím pádem tak dnes a zítra a končíme ![]()
Spíš bych řekla že je po ní ![]()
I když v pátek tam byl luxus ale to bylo asi předtím jak se to asi blíží a v sobotu též a to mně chytlo to břicho tak máš asi pravdu dnes je po všem takže ted můžu už zcela bezpečně vlastně že ani nic nepočneme ![]()
bože můj měn řekl jestli raději zítra jestli se nezblízí ze 4 holek ale vědecky jsem mu to vysvětlila
že u holek jsme začly o týden dřív ne o 1 den ![]()
Luc tak b2hem sexu to dopadlo tak že to uděláme dnes a v uterý tím pádem bez šance bych řekla mně jen zmátnul ten hlen že jestli pořád ještě nenastane větší protože v tom krémovějším by přežili ty holky.
Ale řeba to už je zase po ovulační ale kdy byl tedy ten ovulační ani vlastně nevím
![]()
No tento měsíc je zabitej takže nic.
A že mně objedná testíky nechtl to kupovat v čr že je to tady předražené na příště je mám doma.
Ale bylo to pěkný jak řekl že nechce dat šanci tedy slepici a že HONZÍČEK MŮŽE BÝT naposled at to neuspěcháme ![]()
Já už jsem z něj docela na prášky já jen kalkuluju kdy tam mže kdo přežívat
![]()
Takže tak hoky jsou easy fakt děláš to celý cyklus bez přemýšlení
Ale je si vědom že si dával maximální pozor na mně to potom není já už jsem to chtěla i vynechat rovnou aby to pak na mně nesvedl
![]()
@Marry11 píše:
Luc na holčiču easy každej den od začátku do konce a máš ji doma easy
to taky není pravda, každej to má jinak…my jsme to tak propagovali a máme kluka
![]()
@pepřenka píše:
Zajímavý článek
http://www.vitalia.cz/…e-jak-na-to/
jo moc zajímavý článek ![]()