Jak počít holčičku?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1180
26.5.13 21:23

Tak jak to popisuješ, tak bych tipla tu ovulka na dnešek! buď to zkuste, nebo počkejte další cyklus a s ovu testama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
26.5.13 21:24

Já myslela že když bolí břicho už se právě rozjíždí OVULACE TEN NEJPLODNĚJŠÍ DEN. Já právě studuju jak je to s tou bolestí zda před nebo při ní.

No testy napovolí chjo jsem si je měla tajně koupit :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Marry11
26.5.13 21:25

No ms sem měla 14/5 já bych to se svým cyklem ted po 27 dnech z minula právě viděla taky na dnešek já chtěla zítra ale mám pocit že to už bude po všem :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1180
26.5.13 21:26
@Marry11 píše:
Luc na holčiču easy každej den od začátku do konce a máš ji doma easy :lol:

mám jinou fintu, radši od konce MS a skončit 3 dny před ovu, dál bych se bála, že tam budou klučičí rychleji :D

jinak u druhýho kluka vim, že plodný hled byl pondělí a úterý a ve čtvrtek jsme počali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
26.5.13 21:28

No tak to asi tak vypadá mně se právě zdálo ten 11den že tam bylo nejvc hlenu ale bolest břicha přišla další den 12DC a 13 v neděli je jak když utne a i hlen utnul já to zkusím dnes pokud zítra hlen nasotupí tak prostě asi smůla nebo čekat já nevím :))

Ale největší chut byla včera :) to sem měla zákaz :lol:

• Citovat
  • Upravit
1180
26.5.13 21:31
@Marry11 píše:
No ms sem měla 14/5 já bych to se svým cyklem ted po 27 dnech z minula právě viděla taky na dnešek já chtěla zítra ale mám pocit že to už bude po všem :mrgreen:

jestli je ovulka dneska, tak do zítřka by vajíčko mělo být ještě schopný oplodnění ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
26.5.13 21:36

Prosím tě a ještě jednou když bolí břicho to už je ta ovulace nebo to pak prasne a to vlastně jak odejde bolest tak ta ovulace už je?:)

pokud ano tak nastartovala v poledne :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1180
26.5.13 21:50

Bolest bývá už před ovulkou, já mám klidně i 3dny před

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
26.5.13 21:55

To je alchimie :mrgreen:
Co ja bych dala za holcicku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
26.5.13 22:20

Luc vykoupaná a jdu nato :)

vzpoměnla jsem si u druhé dcery:
začly jsme prosím tě nesměj se mně ale já se bojím že je vždy pozdě :)
ve středu a skončli v pondělí :lol:
signály:bolelo mně břicho v sobotu vyšel mně ovu test a v pondělí jsem bla u gyndaře a prokázal mně tekutinu že je po ovulaci

tím pádem shru to bolelo mně břicho ještě v pledne ted jak když utne jen teda i ten hlen utnul :lol:
tak vlastně ted jsem nejblíž asi té ovulaci tím pádem tak dnes a zítra a končíme :lol:

• Citovat
  • Upravit
Marry11
26.5.13 22:22

Spíš bych řekla že je po ní :)
I když v pátek tam byl luxus ale to bylo asi předtím jak se to asi blíží a v sobotu též a to mně chytlo to břicho tak máš asi pravdu dnes je po všem takže ted můžu už zcela bezpečně vlastně že ani nic nepočneme :)

bože můj měn řekl jestli raději zítra jestli se nezblízí ze 4 holek ale vědecky jsem mu to vysvětlila :mrgreen: že u holek jsme začly o týden dřív ne o 1 den :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2445
26.5.13 22:42
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
27.5.13 06:45

Luc tak b2hem sexu to dopadlo tak že to uděláme dnes a v uterý tím pádem bez šance bych řekla mně jen zmátnul ten hlen že jestli pořád ještě nenastane větší protože v tom krémovějším by přežili ty holky.

Ale řeba to už je zase po ovulační ale kdy byl tedy ten ovulační ani vlastně nevím :mrgreen: :mrgreen:

No tento měsíc je zabitej takže nic.

A že mně objedná testíky nechtl to kupovat v čr že je to tady předražené na příště je mám doma.
Ale bylo to pěkný jak řekl že nechce dat šanci tedy slepici a že HONZÍČEK MŮŽE BÝT naposled at to neuspěcháme :mrgreen:
Já už jsem z něj docela na prášky já jen kalkuluju kdy tam mže kdo přežívat :mrgreen: :mrgreen:

Takže tak hoky jsou easy fakt děláš to celý cyklus bez přemýšlení :lol: :lol: Ale je si vědom že si dával maximální pozor na mně to potom není já už jsem to chtěla i vynechat rovnou aby to pak na mně nesvedl :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
351
27.5.13 19:16
@Marry11 píše:
Luc na holčiču easy každej den od začátku do konce a máš ji doma easy :lol:

to taky není pravda, každej to má jinak…my jsme to tak propagovali a máme kluka :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
27.5.13 20:43
@pepřenka píše:
Zajímavý článek ;)
http://www.vitalia.cz/…e-jak-na-to/

jo moc zajímavý článek ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit