Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No naprosto nechápu metoda jonaše dle mýho narozeni mj dodal že co jsme si říkali psat datum narozeni do programu on to trefil na 28/5 tak hle baborad jak to mohl vědět??? ![]()
vždyt jsem mohla mít někdy v životě spoždění ne?:)
no nevím já zítra dám asi taky veget já to spíš vidím do konce cylu tím pak nemůžu nic zkazit ![]()
můj tomu ani nemůže uvěřit co to je za blbost když neví dny cyklu jak to mohl trefit
![]()
bud neděle pondělí nebo uterý a ted babo rad uvidíme co udělá moje tělo během dne ![]()
jo a ještě mně tam nakreslil chlapečka jako provokaci ![]()
@berry4 v kravínech se právě metoda toho odraženýho spermatu normálně používala, proptže potřžebovali víc jalovic…
Ani4ka a den před ovu je taky jistota v procentech?
bud je to dne nebo zítra já ještě vyčká co to udělá do večera ale od včera mně bolí dost v podbříšku a čekám na ten pruhlednější výtok a jedeme nato.
Ale můj řekl raději v pondělí že kdyžtak to bude 1 den po ovu že chce mít větší šanci na chlapečka
![]()
mně už z toho i klepne ale každopádně on si dnes musí užít pak by byly moc zastaralý ![]()
@Marry11 tak to ti docela vychází na toho 28/5 - to by si měla být 15DC, to do toho určitě jdete ![]()
Příspěvek upraven 26.05.13 v 21:33
@aničkakytička píše:
@berry4 v kravínech se právě metoda toho odraženýho spermatu normálně používala, proptže potřžebovali víc jalovic…
s timhle souhlasim a nepoužívali jen odražený sperma, ale i různě krávy krmili - ty co měli jalovičky dostávali chudší stravu a s býčky naopak, potvrdila mi to i babička co dělala v kravíně
samozřejmě nic neni stoprocentní, jen se tímhle o dost ty šance na vysněné pohlaví zvýší
beru to jako pokus, do třetího jdu každopádně ať je to co je to ![]()
Já holky pracovala ve velkochovech, tam žádný šarlatánství nepoužívali, prostě jalovičky šly posléze na zabřeznutí a bejci na maso. Nic mezi tím ![]()
Tak my mame kluky tri
Cyklus ma kolem 32 dni a vsichni tri jsou pocati 16 DC ![]()
Jen u nejmladsiho jsme to zkouseli jeste 13 a 14 DC a pak teda ten 16 DC…chtela jsem holcicku, no a stejne kluk, tak nevim, jak to funguje ![]()
Luc31 no já to vidím na pondělí mýmu řeknu už se to tam schyluje břicho povolilo a dole upravilo ale moc nechce dnes že at to neuspěcháme že koukej co máme 2 holky takže ted bude opatrný snad pořád
![]()
já poreferuju časem až jednou co to pak bylo a kdy to bylo píšu si to
![]()
Já chci malý miminko já vím že to bude holčičku už ted ![]()
Luc31 se mně to nějak nezdá břicho mně už nebolí a že by tam vyloženě bylo jak na kluzišti se mně taky nezdá tak já to dnes zaristuju že už je asi po ovulaci
a asi byla ten 11DC než mně bolelo to břicho???
no myslím že testy potřebuju myslela jsem že tomu trochu rozumím ale jsem z tho madar nebo mám ještě čekat jako že se něco změní? se mně to nějak nezdá no uvidíme co dnes vykoumáme ![]()
takže tento měsíc stál za prd
holky jsou easy to bych nemusela nic sledovat ![]()
No tak jestli je ovu dneska, tak pokusem nic nezkazíš, budou tam rychle klučičí spermie, pak bych to pojistila ještě na toho 28.5. ![]()
to je vtipný, mně zas přijdou snadnější ty kluci jak mám dva ![]()
No a břicho by tě mělo spíš bolet před ovu tak den, to praská folikul a uvolňuje se vajíčko, tak než dojde tam kam má
já mám cyklus 27-28dní a ovulaci 12-13DC, přitom bolesti a plodný hlen už od 10DC
No ale dle hlenu ten byl zas nejvíc v ten pátek v sobotu a dnes už zas nějak se ně zdá že ne tím pádem jsme to minuly
v pátek jsem to odmítla ![]()
já už jsem z toho madar a břicho mně boleo od soboty do neděle dopoledne ![]()
já bych nato šla dnes jenže zas mám strach že se to chystá ale zase co e tam chystá tak dloho ![]()
No já mám právě taky cyklus 27nejradši nejdelší 29.
no to mně skončilo dnes to je lahoda necitím se jak před menstruakcí ale kde mám ten vodnatej hled tak si říkám čekat do zítra ale to zas promarním že asi už ta ovulace poběhla ![]()
Luc na holčiču easy každej den od začátku do konce a máš ji doma easy ![]()
Avi ty se vlastně taky budeš snažit nebo jen studuješ info?:)
Jo já už jsem z toho docela blázen já už koukám po tom jaký by to bylo mít chlapečka
A ještě to ani nemám vystudováno jak a kdy a prostě mně už z toho i hrábne
Horší je že i starší dcera už rozhodla že bude mtí doma chlapečka že holke máme moc bude to těžký vysvětlit že se to nějak spletlo ve výrobě 
No uvidíme nechám tomu hodně volný čas nebot fakt obě děti mám od vložky po konec cyklu a ted to spíš udělám od prostřed cyklu do konce cyklu tedy pokus neumřu při konci cyklu jak mně bývá vždy blbe
to už mně spíš nebaví to mně bolí břicho a stojí to za prd