Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj, já mám zase úplně jiný přístup. Ve čtvrtek jsem byla na kontrole - 10 dc, folikul 17 mm a sliznice 7 mm a hned další den (takže v pátek 19. Května, tj. 11dc) jsem byla na iui a injekci mi dávali těsně po
. Tak kdo ví, začala jsem nad tím přemýšlet až dnes, když jsem něco četla na netu. Jinak to beru tak, že doktoři jsou odborníci a ví lépe, co dělají, než já
. Nicméně to bylo moje první iui, takže valné očekávání od toho nemám (i doktor mi to tak říkal), i když bych samozřejmě byla ráda kdyby se povedlo
. Dej vědět, jak to u tebe pokračuje
.
Já mám za sebou první IUI, v pondělí v 19 pichnuti a ve středu v 8 IUI, dnes jsem 10 den
Já jsem byla v červenci na 1. IUI a ovitrelle mi zase píchli těsně předtím. Byla jsem na kontrole v pondělí, ale to jsem měla folikul jenom 14mm, tak mi dali další termín na čtvrtek, to už jsem měla skoro 19 mm a řekli mi, že to rovnou ten den udělají. Bylo to teda (překvapivě
) neúspěšné, takže teď příští týden půjdeme znovu, tak uvidíme jestli bude postup stejný ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Holky, dnes jsem byla na kontrole. Jsem 15dc. Folikul měl 16mm, zítra si mám ve 22h píchnout ovitrelle a inseminace bude ve čtvrtek v 15h. Není 41 hodin mezi injekcí a inseminací nějak hodně, když všude čtu, že ovulace bude do 36h od píchnutí?
Měla jste to některá taky takhle?