IUI, ovitrelle

Anonymní
15.5.23 14:23

IUI, ovitrelle

Holky, dnes jsem byla na kontrole. Jsem 15dc. Folikul měl 16mm, zítra si mám ve 22h píchnout ovitrelle a inseminace bude ve čtvrtek v 15h. Není 41 hodin mezi injekcí a inseminací nějak hodně, když všude čtu, že ovulace bude do 36h od píchnutí?
Měla jste to některá taky takhle?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
46
21.5.23 21:40

Ahoj, já mám zase úplně jiný přístup. Ve čtvrtek jsem byla na kontrole - 10 dc, folikul 17 mm a sliznice 7 mm a hned další den (takže v pátek 19. Května, tj. 11dc) jsem byla na iui a injekci mi dávali těsně po :nevim:. Tak kdo ví, začala jsem nad tím přemýšlet až dnes, když jsem něco četla na netu. Jinak to beru tak, že doktoři jsou odborníci a ví lépe, co dělají, než já ;). Nicméně to bylo moje první iui, takže valné očekávání od toho nemám (i doktor mi to tak říkal), i když bych samozřejmě byla ráda kdyby se povedlo ;). Dej vědět, jak to u tebe pokračuje :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2920
22.7.23 19:38

Já mám za sebou první IUI, v pondělí v 19 pichnuti a ve středu v 8 IUI, dnes jsem 10 den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
4.8.23 12:46

Já jsem byla v červenci na 1. IUI a ovitrelle mi zase píchli těsně předtím. Byla jsem na kontrole v pondělí, ale to jsem měla folikul jenom 14mm, tak mi dali další termín na čtvrtek, to už jsem měla skoro 19 mm a řekli mi, že to rovnou ten den udělají. Bylo to teda (překvapivě :( ) neúspěšné, takže teď příští týden půjdeme znovu, tak uvidíme jestli bude postup stejný :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.