Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj 🙂 2.5 jsem byla na odběru vajíček tím že jsem, jich měla 35 tak mi pan doktor odložil transfer, řekl že musím čekat na menstruaci dnes jsem ji tedy dostala.. objednala jsem se jenže 1.6 se mám dostavit na ultrazvuk chci se zeptat myslíte že transfer tedy proběhne ještě v červnu? Nebo až po dalších cyklu a proběhne až v červenci? Někdo z vlastní zkušenosti? Děkuji všem za odpovědi a rady ![]()
Jak dlouhé máš cykly?
JInak můžu se zepta, když nedošlo k transferu, jak dlouho jsi brala ty progesteronové léky?
Díky
@Anonymní píše:
Jak dlouhé máš cykly?
JInak můžu se zepta, když nedošlo k transferu, jak dlouho jsi brala ty progesteronové léky?
Díky
Menstruace mi trvá 4 až 5 dní a po OPU mi pan doktor předepsal clexane na ředění krve na 3 dny a duphaston na týden..
@Anonymní píše:
Jak dlouhé máš cykly?
Díky
Cyklus mám po 28 dnech
@happyend405 píše:
Cyklus mám po 28 dnech
V tom případě by transfer proběhnout mohl, pokud bude cyklus opravdu po 28 dnech a jinak vše v pořádku.
@happyend405 je možné že transfer proběhne, ale záleží na rozhodnutí dr. Pokud nebudeš mít zvětšené vaječníky aby se ti v případe růstu hcg ještě nerozjel hyperstimulák tak transfer proběhne, bude-li sliznice dobrá. Já třeba měla ket odložen, poprvé kvůli stále zvětšeným vaječníkům, po druhé kdyby nebyla dělaná genetika embryí tak by pravděpodobně byl taky odklad.
@Anonymní píše:
V tom případě by transfer proběhnout mohl, pokud bude cyklus opravdu po 28 dnech a jinak vše v pořádku.
Dnes jsem dostala menstruaci další očekávám 8.6 a na ultrazvuk jdu 1.6 tak transfer asi po té menstruaci v tom červnu.. omlouvám se za obtěžovani.. jsem netrpělivě zároveň se bojím je to moje 2.IVF
1.ivf měl přítel strašný sp měl 1 živou SP bylo z toho těhotenství ale zamkly potrat nejspíš nebyla kvalitní teď se spermiogram zlepšil.. bylo 18 oplozených vajíček a 5 mám zmrazených 🙂 a co vy? Jestli se můžu zeptat 🙂
@Zetmi píše:
@happyend405 je možné že transfer proběhne, ale záleží na rozhodnutí dr. Pokud nebudeš mít zvětšené vaječníky aby se ti v případe růstu hcg ještě nerozjel hyperstimulák tak transfer proběhne, bude-li sliznice dobrá. Já třeba měla ket odložen, poprvé kvůli stále zvětšeným vaječníkům, po druhé kdyby nebyla dělaná genetika embryí tak by pravděpodobně byl taky odklad.
Aha,
uvidím no na tom ultrazvuku se dovím, snad bude všechno v pořádku.. a co váš KET byl úspěšný?
jinak děkuji za odpověď
@happyend405 úspěšný byl, ale nedopadlo to. Držím palce aby ti to vyšlo
@happyend405 jses na ultrazvuk, aby se podivali, jak na tom jsi. To je vesteni z koule, ja takhle cekala cykly 3. Hodne stesti.
Záleží na výšce sliznice a jestli nebudeš mít náběh na OHSS, než jsem prvně otěhotněla, podstoupila jsem 4 IVF a několika transfery, vždy jsem měla hodně vajíček… A při posledním IVF tak silný OHSS, že jsem ležela 3tydny na JIP v nemocnici… Takže klid. Ono to nějak dopadne doktoři vědí, zda odložit pro tvé dobro nebo vložit. ![]()
Přejí hodně štěstí ať už teď nebo za měsíc… ![]()
Na KET jsem se objednávala určitě na nějaký 10-12 den cyklu, pokud bylo vše ok, tak jsem dostala Ovitrell, podle velikosti folikulu ho píchala, pak třeba 14.den proběhla ovulace za za 5 dní byl transfer. Takže si myslím, že pokud jsi objednaná na 1.6. tak by se to všechno asi nestihlo
Jen má zkušenost. Držím palce ![]()
@Betonkas nevím asi jsi nerozumíme a nebo já nerozumím vám ( to spíše
)
2.5 jsem byla na odběru vajíček s tím že po 5 denní kultivaci bych měla jít na transfer ale aby nedošlo k tomu hiperstimuláku a abych neonemocnela nějak říkal p. doktor tak mi to odložily
Moje poslední injekce před opu byla Decapeptyl 2×
Ale tedy jestli jsem správně pochopila budu si pichat ještě nějaké? Než proběhne transfer?
Jsem z toho vedle, doktor říkal že po menstruaci proběhne transfer ale jak to vypadá podle těch datumů možná bude transfer až po další MS.. každopádně ať to čekání stojí za to že holky ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.