Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@happyend405 Pokud Vám odložili embryotransfer, tak Vám embryo zamrazili a až bude vhodná doba, tak jej rozmrazí a proběhne transfer (=kryoembryotransfer = KET). Záleží zda máte pravidelné cykly a hlavně zda ovulujete. Pokud ano, tak ten transfer proběhne nejspíš v přirozeném cyklu, tudíž se sleduje ovulace a až proběhne (v našem CAR se píchá Ovitrell, aby byla ovulace přesně načasovaná), tak potom 5 nebo 6 dní po ovulaci (pokud máte zamrazenou blastocystu) by proběhl transfer. Případně se KET plánuje v řízeném cyklu, což si vás připraví pomocí hormonů, ale s tím zkušenosti nemám… Snad jsem to napsala správně
A právě si tedy myslím, že když jste objednaná až na 1.6., tak to v tomto cyklu asi nebude.
@happyend405 hele, proste kdyz bude vse ok, tak bude transfer normal v cervnu. Toho 1. te prohlidnou, uvidej jak je telo pripraveny a pak bys mela jeste urcite jednu kontrolu cca ten 10. den cyklu, coz ti vychazi na cerven, tam uz by ti napsali ovitrel a naplanovali transfer.
Aha, až teď jsem si to přečetla pořádně a otázka nebyla jestli transfer proběhne v tomto cyklu, ale jestli proběhne v červnu
Pardon, tak to si myslím, že pokud bude na kontrole vše v pořádku, tak určitě ano ![]()
@Betonkas píše:
Aha, až teď jsem si to přečetla pořádně a otázka nebyla jestli transfer proběhne v tomto cyklu, ale jestli proběhne v červnuPardon, tak to si myslím, že pokud bude na kontrole vše v pořádku, tak určitě ano
Super děkuji za ochotu ![]()
@Betonkas píše:
Aha, až teď jsem si to přečetla pořádně a otázka nebyla jestli transfer proběhne v tomto cyklu, ale jestli proběhne v červnuPardon, tak to si myslím, že pokud bude na kontrole vše v pořádku, tak určitě ano
Děkuji za ochotu ![]()
@DandátkoP píše:
@happyend405 hele, proste kdyz bude vse ok, tak bude transfer normal v cervnu. Toho 1. te prohlidnou, uvidej jak je telo pripraveny a pak bys mela jeste urcite jednu kontrolu cca ten 10. den cyklu, coz ti vychazi na cerven, tam uz by ti napsali ovitrel a naplanovali transfer.
Děkuji za ochotu ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.