Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj, my taky nemůžeme s manželem mít miminko. Podstoupili jsme 2 IVF plus nějaké ET se zamraženými embryi a nic. Rozhodli jsme se pro dárce a povedlo se napoprvé. Přeju hodně štěstí…
Amalko, tak to gratuluji!!!!! A to se povedlo pri IUI nebo IVF?
No tak to je super zprava, a to bylo se stimulaci nebo bez?
Bez stimulace, já jsem zcela ok, počkali jsme jen no ovu a pak mi zavedli roztok spermií do dělohy. Bylo to jako běžná prohlídka, pak už jsem jen chvilku ležela a jela domů.
Tak to jste meli fakt stesti. Ja jsem taky uplne zdrava, takze snad by se mohlo zadarit.
Byla jsem uz v minulosti na 7 IUI s darcem a 1 IVF ICSI s darcem a vse bez vyseldku. Proto se patm, jestli je moznost, ze se to muze povest. Vetsinou mi doktori rikali, ze s darcovskyma to IUI nema smysli!!
Určitě smysl tedy má
moje známá byla taky na IUI s dárcem a má holčičku a je celá po ní ![]()
Je tak to je dobra zprava, asi jsem jen nemela stesti na centrum.
A je to ted placene nebo stale zdarma hradi pojistovna 6 pokusu za rok? Ja byla uz pred 5 lety a to se mohlo hodne zmenit.
holky chtela bych se vas orientacne zeptat kolik jste platili pri ivi s darcem? dekuji moc lucka
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď
Ahojky,
chtěla bych se zeptat, zda je tu někdo, komu se povedlo otěhotnět při IUI se spermiemi dárce? Vlastní bohužel u nás nejsou možné.
Díky moc za odpověď.