Iveta Bartošová

• Fotoalbum (13)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4398
3.5.14 14:09
@74paja píše: „Odejdu z baráku v Uhříněvsi jen s autem a vrátím se do domuk manželce, který patří jen mně,“ prozradilNepřipadá vám divné, že nazývá manželkou někoho, s kým je dávno rozvedený?
:lol: se k ní bude určitě chtít vrátit, chudák ženská :lol: On se rozvádět nechtěl vůbec, dokonce u soudu vyváděl, že se prostě nerozvede a hotovo, že manželku miluje - ale zároveň byl s IB.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
3.5.14 14:09
@74paja píše: „Odejdu z baráku v Uhříněvsi jen s autem a vrátím se do domuk manželce, který patří jen mně,“ prozradilNepřipadá vám divné, že nazývá manželkou někoho, s kým je dávno rozvedený?

Ježiši on někde tohle řekl? to mi nějak uniklo. To je blb

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26842
3.5.14 14:11

@ulice Ja nevim ja myslela, ze je to myslene tak, ze se to nestalo kvuli praskum jako, ani kvuli alkoholum, ze sla tam bez cehokoliv v krvi??Ja nevim treba mas pravdu, mozna mela jen neco, tezko rict jak to mysleli??To ze ji zabil vlak je preci jasny, to by zabil asi kazdeho pri takove rychlosti :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26842
3.5.14 14:14

@ulice jdou takovy chlapi co si delaji naroky i na exmanzelku a zaroven na milenku a pozdejsi manzelku a nazyvaji je porad -manzelkami ikdyz jsou rozvedeny..To by na toho tupce sedelo, dela si extremni naroky na cokoliv…Jestli ta (ex)zena ho vezme zptaky, musi byt uplne mimo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8435
3.5.14 14:15
@ulice píše: :lol: se k ní bude určitě chtít vrátit, chudák ženská :lol: On se rozvádět nechtěl vůbec, dokonce u soudu vyváděl, že se prostě nerozvede a hotovo, že manželku miluje - ale zároveň byl s IB.

No, on to vůbec bere dost ehm… sverazně. Nejsem jsem četla, ze Ivetu chce pohřbít ve své rodinné hrobce. To mi pro Artura přijde ještě horší než ten samotný pohřeb. Že třeba za 10 let bude za maminkou chodit na hrob k Rychtarum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
3.5.14 14:16

@pomenkova A co když to na Ivetu navlíkli spolu? Co vy na to, paní kriminalistová? Ona pracovala v LDN, on ji zásoboval chlastem a prášky. Kdo ví, kde je vzal… kdo mu obstarával předpisy.
Pouhá teorie, ale když už tu tak spekulujeme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26842
3.5.14 14:21

@ulice No tak ja vim, ze jako tam byl pokus o(ukazku) idilickeho manzelstvi.Jen ctu mezi radky jak on s ni mluvil a prave si vsimni, ze jak sedi ona na te lavicce pozdeji, rika uplne jakoby naschval pred nim..No me posilaji fanousci krasne sms-ky e-maily a jak se pritom on na ni dival uplne vztekle, ikdyz se pokousel o usmev…Me prijde ze ji chtel jen doma, ze ji nikam nechtel poustet a ze i ty jeho radoby hezke komplimenty byli jen -ani ne tak kvuli televizi, ale spis kvuli tomu aby zase rekl:Ja jsem rekl ona bude stihla a je stihla ja rekl to a ona to dela..Na me to pusobilo proste jinak.Ale tezko rict.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3368
3.5.14 14:21

Bulvární nadpis jednoho článku byl ve smyslu, že Rychtář chce naposledy obejmout svou ženu. Jestli si prosadí pohřeb s médii, tak můžeme čekat, že ji ještě chuděru vytáhne před zraky lidí z rakve :poblion: :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
3.5.14 14:23
@Gituš píše:
Bulvární nadpis jednoho článku byl ve smyslu, že Rychtář chce naposledy obejmout svou ženu. Jestli si prosadí pohřeb s médii, tak můžeme čekat, že ji ještě chuděru vytáhne před zraky lidí z rakve :poblion: :poblion: :poblion:

to nesmí, rakev by měla být zadělaná tak, že se tam už nikdo nedostane

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
3.5.14 14:23
@Gituš píše:
Bulvární nadpis jednoho článku byl ve smyslu, že Rychtář chce naposledy obejmout svou ženu. Jestli si prosadí pohřeb s médii, tak můžeme čekat, že ji ještě chuděru vytáhne před zraky lidí z rakve :poblion: :poblion: :poblion:

Po kouskách :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3368
3.5.14 14:26

@Kelsey Jako by si to on neuměl zařídit :roll: Ví, na jakém hrobě má plakat, aby byl vyslyšen :zed:

@Burj Chalifa Jo, bude zase o čem psát :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26842
3.5.14 14:27

@74paja To ja nemuzu vedet, jen mi tam nesedi to, ze by ho davala k soudui kvuli ublizeni na zdravi, kdyby spolu spolupracovali kolegyne z kriminalky co ty na to??
No ale zase jako jsou lide kteri si navzajem pomahaji ackoliv se nenavideji urcity cas. To s temi praskami je mozny, ale ono dneska sezenes prasky i pres blbej internet jako co jsme cetla tak nevim…Tohle je jen spekulace, ale nic to nevylucuje..Jen me tak napada co by z toho ona mela??Jako ten ivetin barak, ktery by meli pak napul spolu??Na co ty frasky u soudu pak??Jakoze spolu nemohli vyjit??ze jako vse je naoko??kdo vi???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2933
3.5.14 14:30
@Krkael píše:
Ja bych se treba ani nedivila kdyby to bylo pokracovani telebovely. Vsichni ze to byla Bartoska, pritom testy dna jeste nejsou. Nebo uz je to tutovka??

Testy DNa uz jsou hotovy je to ona psali to na sipu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
3.5.14 14:31

@pomenkova Kolegyně, já bych by to viděla jako dokonalé alibi… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4398
3.5.14 14:32
@brisco píše:
No, on to vůbec bere dost ehm… sverazně. Nejsem jsem četla, ze Ivetu chce pohřbít ve své rodinné hrobce. To mi pro Artura přijde ještě horší než ten samotný pohřeb. Že třeba za 10 let bude za maminkou chodit na hrob k Rychtarum.
:roll: to máš pravdu…Nehorázná drzost tohle, fakt :!

Ale můj tip je, že Štaidl to ještě nějak zařídí. Že nakonec ostatky Ivety dostane rodina…Třeba až po veřejné taškařici, ale dostane. Nevěřím, že dovolí, aby jí pohřbil u Rychářů 8o I kdyby ho měl podplatit :nevim: A bůj ví jestli nesejde i z toho veřejného pohřbu a stane se z toho, jen jakási „pocta pro IB“ bez ostatků…Štaidl má moc, peníze a je chytrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí