Zralá na blázinec

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
15054
3.10.10 08:51

zralá na blázinec

taky máte doma rošťáky že se těšíte až večer zalehnou do postýlek-podělte se s jejich rošťačením ať mám lepší pocit že v tom nelítám sama.....nedávno jsem prošla kolem akvárka,upřela jsem zrak na podivnou rybu co tam leží na dně a on-do pr....... můj mobil!malýmu jsou 2 roky a pořád něco provádí že jsem fakt zralá na blázinec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3321
3.10.10 08:57

bud v klidu…my máme doma dvě věti :lol: a jsou to lumpové taky :-D , občas je lepší to přejít a nezaměřovat se na to…zjistila jsem, že jakmile je na to upozorním, většinou to vyzkouší znova…je to na mozek :zed: …takže jáááá tě chápu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3321
3.10.10 09:03

a co se týče akvárka…to máme taky a je to hclouba tatínka :oops: , tak si předstva, jak je nadšený, když po důkladném vyleštění skel,na nich po hcvíli najde rozpatlanou sušenku, nebo krém..... :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
3.10.10 09:07
vililik píše:
a co se týče akvárka…to máme taky a je to hclouba tatínka :oops: , tak si předstva, jak je nadšený, když po důkladném vyleštění skel,na nich po hcvíli najde rozpatlanou sušenku, nebo krém..... :lol:

nám už v tom akvárku plave snad všechno jen ne ryby :-D a přesně-přes to upatlané sklo ani není vidět.....se divím že ho pořád baví lítat s okenou a leštit to když je tam stejně za 5 minut vidět otisk pachatele nebo půlka banánu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2237
3.10.10 09:07

Já byla zralá na blázinec v létě roku 1990. Kluci měli 3,5 roku a 2 roky a 4.měs. a v kočárku čerstvé mimino, to byl záhul. Plíny se praly, příkrmy se vařily, manž. pracoval na směny. Nejstarší byl hyperaktivní, divoký, nakonec, že se jedná o LMD a takhle se to projevuje, u ničeho nevydržel, jen „mamlasil“ kraviny, ubližoval mladšímu. Jakmile byla doma chvilka klidu, už jsem čekala, co ce, kde děje. V poledne jsem odpadala s něma.A neboj časem se tomu zasměješ, protože přijde škola, puberta a bude hůůůůůůůůůůůůůůůř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3321
3.10.10 09:11
dzarunka píše:
vililik píše:
a co se týče akvárka…to máme taky a je to hclouba tatínka :oops: , tak si předstva, jak je nadšený, když po důkladném vyleštění skel,na nich po hcvíli najde rozpatlanou sušenku, nebo krém..... :lol:
nám už v tom akvárku plave snad všechno jen ne ryby :-D a přesně-přes to upatlané sklo ani není vidět.....se divím že ho pořád baví lítat s okenou a leštit to když je tam stejně za 5 minut vidět otisk pachatele nebo půlka banánu

tak koukám, že ty naše děti chodí snad do stejně „školy“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
350
3.10.10 09:17

..ahojky dzarunko :-) , tak můj prcek má tedy zatím jen 2 měsíce, ale jak tak koukám, mám se na co těšit :palec: ! My naštěstí doma akvárko nemáme :dance: , ale máme jezevčíka…doufám, že za mnou jednoho dne nepoběží bez ocasu 8-o !!!..ale stejně jsou ty děti prostě úžasné!!! Právě pro tu jejich nespoutanost je máme a tolik je milujeme, né?…přeji mnoho takových krásných příběhů a pevné nervičky :pankac: !!!!!!!…no a nenbyla ta chvíle bez mobilu skvělá? Vždy´t ten tvůj lumpík jen chtěl a´t máš na chvíli klid :palec: ! :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
3.10.10 09:22

no dceři bude 7let a nějakou tu předpubertu asi už prožívá-neposlouchá,odmlouvá,uráží se,furt bulí a co mě nejvíc doráží-ubližuje bráškovi :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
3.10.10 09:25

no to jsem taky před časem pekla kuře-najednou divnej zápach-si říkám že bych byla už tak blbá a pekla kuře i s igelitem??no tak otevřu troubu a dole pod pekáčem se pekl i traktor,wauuuu :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
3.10.10 09:27
ALISHI píše: ..ahojky dzarunko :-) , tak můj prcek má tedy zatím jen 2 měsíce, ale jak tak koukám, mám se na co těšit :palec: ! My naštěstí doma akvárko nemáme :dance: , ale máme jezevčíka…doufám, že za mnou jednoho dne nepoběží bez ocasu 8-o !!!..ale stejně jsou ty děti prostě úžasné!!! Právě pro tu jejich nespoutanost je máme a tolik je milujeme, né?…přeji mnoho takových krásných příběhů a pevné nervičky :pankac: !!!!!!!…no a nenbyla ta chvíle bez mobilu skvělá? Vždy´t ten tvůj lumpík jen chtěl a´t máš na chvíli klid :palec: ! :mavam: :mavam: :mavam:

asi jo,v tom případě i chtěl ať si odpočinu od mytí nádobí protože mi drátěnku,houbičku a štětku na lahve naházel do záchodu :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Karlllicka
3.10.10 09:30

Anulko tak to uz jsou velci ted…uz se tesim az budou taky velci :-) :dance: Kazda doba ma sve kouzlo asi..pak budu vzpominat zase jak byli maly :-) :wink:

• Citovat
  • Upravit
350
3.10.10 09:44
…jsem věděla hned, že to musí být zlatá
dzarunka píše:
ALISHI píše: ..ahojky dzarunko :-) , tak můj prcek má tedy zatím jen 2 měsíce, ale jak tak koukám, mám se na co těšit :palec: ! My naštěstí doma akvárko nemáme :dance: , ale máme jezevčíka…doufám, že za mnou jednoho dne nepoběží bez ocasu 8-o !!!..ale stejně jsou ty děti prostě úžasné!!! Právě pro tu jejich nespoutanost je máme a tolik je milujeme, né?…přeji mnoho takových krásných příběhů a pevné nervičky :pankac: !!!!!!!…no a nenbyla ta chvíle bez mobilu skvělá? Vždy´t ten tvůj lumpík jen chtěl a´t máš na chvíli klid :palec: ! :mavam: :mavam: :mavam:
asi jo,v tom případě i chtěl ať si odpočinu od mytí nádobí protože mi drátěnku,houbičku a štětku na lahve naházel do záchodu :cert:
…jsem věděla hned, že to musí být prostě zlatíčko :andel: :palec: ..tak takového loupežníčka já chci taky :potlesk: , i kdyby měl psík lítat bez ocasu :mrgreen: !!!!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
3.10.10 09:52

Mateřská láska je to, co matka cítí, když všechny její děti spí … :srdce: :srdce: :srdce:

Nechci si dělat promo, ale zkus si přečíst nějaký můj deníček. Ty píšu taky když se večer svezu na židli a mám pocit, že musím vraždit. A protože to jaksi nejde, tak to odčerpávám aspoň takhle :-) Ať víš, že je to všude stejný. Nebo aspoň hodně podobný :hug: :mavam: Jo a s tím mobilem. Tuhle mi mnažel řekl, že jestli si nechám zničit i ten současnej, budu chodit volat do budky. že mám v poslední době příliš vysokou spotřebu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lindina1
3.10.10 09:56

ahojky, mám roční holčičku a včerá utopila manželovi telefon v pulitru vody a to jsme seděli u ní :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
20518
3.10.10 09:56

Když starší synek meje nádobí, už ho radši nechávám rovnou nahatýho .....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí