Zralá na blázinec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15054
3.10.10 13:42

přitom obě děti vychovávám stejně a dcera tyto super akce vůbec nedělala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3321
3.10.10 13:45

Podle mě je to taky v dítku :lol: , některé jsou zkrátka vzorové, některé jsou raubíři…mladší dcerka je o poznání klidnější než syn, ale i tak vydá za dva :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
3.10.10 13:54

nejhorší je,že mi ted po obědě nechodí spát!vždycky jsem si v době spaní uklidila a udělala co bylo potřeba ale teď to fakt nejde takže kdyby někdo nečekaně přišel tak sociálku na mě… :cert: s ním se to fakt nedá,jdu umýt nádobí.začne se hrabat v dvd.....jdu pověsit prádlo,začne skákat po gauči.....takže dělám vše až večer a to je záhul.....možná by se našel šťoural-na PC si čas najdeš??jojo odbíhám když zrovna jí nebo pije to mám pár minut čas :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3321
3.10.10 13:58
dzarunka píše:
nejhorší je,že mi ted po obědě nechodí spát!vždycky jsem si v době spaní uklidila a udělala co bylo potřeba ale teď to fakt nejde takže kdyby někdo nečekaně přišel tak sociálku na mě… :cert: s ním se to fakt nedá,jdu umýt nádobí.začne se hrabat v dvd.....jdu pověsit prádlo,začne skákat po gauči.....takže dělám vše až večer a to je záhul.....možná by se našel šťoural-na PC si čas najdeš??jojo odbíhám když zrovna jí nebo pije to mám pár minut čas :pankac:

tak to máme podobné…jen já mám dva a čekám třetí :mrgreen: tak, snad bude zase o něco hodnější :lol: , ted se děti koukají na DVD, tak mám trochu klid :roll: , jinka syn už taky po obědě nespí, takže když není doma manžel, jsme odrovnaná už kolem třetí :zed: , ale to je tím těhotenstvím 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
3.10.10 14:04
vililik píše:
dzarunka píše:
nejhorší je,že mi ted po obědě nechodí spát!vždycky jsem si v době spaní uklidila a udělala co bylo potřeba ale teď to fakt nejde takže kdyby někdo nečekaně přišel tak sociálku na mě… :cert: s ním se to fakt nedá,jdu umýt nádobí.začne se hrabat v dvd.....jdu pověsit prádlo,začne skákat po gauči.....takže dělám vše až večer a to je záhul.....možná by se našel šťoural-na PC si čas najdeš??jojo odbíhám když zrovna jí nebo pije to mám pár minut čas :pankac:
tak to máme podobné…jen já mám dva a čekám třetí :mrgreen: tak, snad bude zase o něco hodnější :lol: , ted se děti koukají na DVD, tak mám trochu klid :roll: , jinka syn už taky po obědě nespí, takže když není doma manžel, jsme odrovnaná už kolem třetí :zed: , ale to je tím těhotenstvím 8-)

tak to musí být ještě větší záhul,teda já alespoň byla v těhotenství děsně vyčerpaná a pořád utahaná takže jsem ráda že byla první dcera protože ta byla zlatíčko :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3321
3.10.10 14:07
dzarunka píše:
vililik píše:
dzarunka píše:
tak to máme podobné…jen já mám dva a čekám třetí :mrgreen: tak, snad bude zase o něco hodnější :lol: , ted se děti koukají na DVD, tak mám trochu klid :roll: , jinka syn už taky po obědě nespí, takže když není doma manžel, jsme odrovnaná už kolem třetí :zed: , ale to je tím těhotenstvím 8-)
tak to musí být ještě větší záhul,teda já alespoň byla v těhotenství děsně vyčerpaná a pořád utahaná takže jsem ráda že byla první dcera protože ta byla zlatíčko :palec:

je to dost náročné…při druhém těhotenství jsme porodila o měsíc dříve…syn je opravdu číslo :zed: , takže jsem byla doslova vyčerpaná…tak doufám, že se to nebude opakovat ted při třetím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
3.10.10 14:12

jooo tak v to bych nedoufala,ale přeji ať jsou z nich alespoň chvilku po porodu :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20376
3.10.10 14:21

mateřská láska když dítě spí ..
krásně řečeno.. :palec:
zakladatelko bud v klidu vidíš že je nás víc..
já mám pošuka doma taky. holka 2,5 let a už z ní beru prášky na tlak.. jak mě vytáčí..
hlavně v době spaní. to bych jí zakroutila krkem.. co furt vymejšlí a kam leze.. kope škrabe, strká nohy ven z postýlky..
a dneska? dneska z ní velice dobře vylezla a s vítězoslavným HELE JÁ PŘIŠLA. JSU VENKU se vřítila do kuchyně.. to bylo i na mě moc. takže ted už ani postýlka není místo odkud není úniku :cert: :cert: :cert: :cert:

navíc mě točí tím že si škube vlasy :cert: :cert: :cert: :cert: fakt nevím proč..
a máme už poškrabanou lcd televizu. naše drahá na nu vzala propisku :cert: :cert: :cert: :cert: manžel málem vylítl z kůže :cert: :cert: :cert:

jednou otevřela pračku ještě než vyždáímala prádlo, takže v kuchyni potopa jak prase :cert:

a když an nu venku nebo doma volám?
sere na mě jak na placatej šutr.. bych si vyřvala hlasivky. takže si pro nu vždycky musím dojít :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
3.10.10 14:34
Sherry píše:
já mám pošuka doma taky. holka 2,5 let a už z ní beru prášky na tlak.. jak mě vytáčí..
hlavně v době spaní. to bych jí zakroutila krkem.. co furt vymejšlí a kam leze.. kope škrabe, strká nohy ven z postýlky..
a dneska? dneska z ní velice dobře vylezla a s vítězoslavným HELE JÁ PŘIŠLA. JSU VENKU se vřítila do kuchyně.. to bylo i na mě moc. takže ted už ani postýlka není místo odkud není úniku :cert: :cert: :cert: :cert:

navíc mě točí tím že si škube vlasy :cert: :cert: :cert: :cert: fakt nevím proč..
a máme už poškrabanou lcd televizu. naše drahá na nu vzala propisku :cert: :cert: :cert: :cert: manžel málem vylítl z kůže :cert: :cert: :cert:

jednou otevřela pračku ještě než vyždáímala prádlo, takže v kuchyni potopa jak prase :cert:

a když an nu venku nebo doma volám?
sere na mě jak na placatej šutr.. bych si vyřvala hlasivky. takže si pro nu vždycky musím dojít :evil:

taky dobrý :cert: :cert: :cert: já když jdu s malým ven tak to je za trest,myslím že mě slyší celá ulice když furt řvu kde jsi,nechod tam,pojd sem,nedělej to,neházej…a to máme na zahradě bazén,jezírko takže jsem mu neustále v patách.....nejlepší bylo hodit ho do kočárku a chodit na procházky ale to jsem pak nebyla schopná ani večer nic udělat,totálně utahaná.....ale ted už ani v tom kočáru být nechce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
3.10.10 14:37
Sherry píše:

Starší synek se naobědval, a že jdeme spinkat. Smykem jsem ho dotáhla do jeho postýlky. Dneska je od půl šestý vzhůru, od jedenácti už tahal kocoura. Šla jsem připravit oběd pro mimi. Velkej brácha stál u vrátek nad schodištěm, a mamí, já spinkat prostě nebudu. Vzala jsem ho a vrazila do postýlky pro mimi. A šla krmit malýho. Najednou rána, a řev - a prostě spát nebudu! Přelez a vypad rovnou na hlavu! :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20376
3.10.10 14:50

dzarunko
no to my kočár nemáme od jejího roku a 3/4 možná i dýl. prostě v něm ječela.. :cert:
ale za ruku chodí hezky..ale na volno :pocitac:
fakt na vodítko…

Emi
no ona naštěstí na hlavu nespadla. ale nevím jestli mám bejt ráda nebo ne..
a) kdyby padla na hlavu třeba by si to pamatovala..háhá jsk jsu naivní. beztak by se jí to líbilo,páč ta opice vydrží hodně a při nějkým karabmolu málokdy řve..to už musí být aby ječela :cert:
b) ted to bude furt zkoušet a vypilovávat techiku vlezu a výlezu :cert:

Příspěvek upraven 03.10.10 v 14:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
3.10.10 14:55

Sherry - jak vylezla jednou, tak to je konec :pankac: Jinak je to cca 14 dní, co záchranka vezla staršího synka do nemocnice. S otřesem mozku … přes oběd totiž zmetek malej nespal a večer byl unavenej a spadl na zem … blbě. Na hlavu :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20376
3.10.10 14:58
Emilie píše:
Sherry - jak vylezla jednou, tak to je konec :pankac: Jinak je to cca 14 dní, co záchranka vezla staršího synka do nemocnice. S otřesem mozku … přes oběd totiž zmetek malej nespal a večer byl unavenej a spadl na zem … blbě. Na hlavu :zed: :zed: :zed:

ježíš tak to muselo bejt šílený. chudáček malej.. ale předpokládám že se rychle otřepal co a vymejšlí bejkárny dál.. :-)

no a je mi jasný že td ví jak na to, tak to bude dělat furt. to jí radši vyndám šprušle a vyjde to na stejno a nemusím hlídat děcko jestli padá nebo ne :twisted:
navíc máme postel nahoře u stropu a tam schody a ta nádhera je krásně vyleze a má z toho prdel..
ale jen když ej doma tatínek.. mě to neudělala ni jednou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
3.10.10 15:03

to mám vždycky panickou hrůzu.....bordel a zničené věci vem ďas ale ty pády,boule,úrazy,otřesy-to jsem vždycky hysterická!mně malej spadl ze schodů a v ten moment mi snad přestalo tlouct srdce ale vyvázl jen s boulema,asi mají nějaké :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
3.10.10 15:04
Sherry píše:
Emilie píše:
Sherry - jak vylezla jednou, tak to je konec :pankac: Jinak je to cca 14 dní, co záchranka vezla staršího synka do nemocnice. S otřesem mozku … přes oběd totiž zmetek malej nespal a večer byl unavenej a spadl na zem … blbě. Na hlavu :zed: :zed: :zed:

ježíš tak to muselo bejt šílený. chudáček malej.. ale předpokládám že se rychle otřepal co a vymejšlí bejkárny dál.. :-)

no a je mi jasný že td ví jak na to, tak to bude dělat furt. to jí radši vyndám šprušle a vyjde to na stejno a nemusím hlídat děcko jestli padá nebo ne :twisted:
navíc máme postel nahoře u stropu a tam schody a ta nádhera je krásně vyleze a má z toho prdel..
ale jen když ej doma tatínek.. mě to neudělala ni jednou :palec:

V nemocnici byl s tátou, mě nechali doma s mimi, ještě kojím … a říkal táta, že už ráno ještě v nemocnici málem uděloval prdelní trest, jak kluk zlobil … :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí