Věta, která vás dokáže vytočit :))

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
16694
1.10.10 12:34

věta, která vás dokáže vytočit :))

Co všechno dokáží vyplodit tchýně a vlastní maminky ohledně péče o naše děti, o tom už bylo diskuzí dost. Mě zajímá, jestli je něco, co vás příšerně rozčiluje a přesto to ta babička opakuje pořád dokola?

U mě je to „musíš předvídat“, říká to moje mamka a většinou je to doplněno příkladem, na jehož konci má Lukáš VŽDY vypíchnuté oko…nedávej mu vařečku, spadne a vypíchne si oko, bacha na ty růže, vypíchne si oko, to je strašně nebezpečné (dětský šroubovák), vždyť si tím může vypíchnout oko :cert:

Tak mě trochu potěšte, že i vás babičky drtí a aspoň si tu můžeme společně trochu ulevit :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14335
1.10.10 12:39

Mně stačí slovo ne věta a to nedramatizuj to a to když opravdu se s něčím jdu vypodívat jak mně nasral manžel :mrgreen: a nebo tchýně nebo kdokoliv a čekám spíš odpověď… NO jo opravdu to jako se nedělá, ble, ble.. a ona mi na to řekne po půl hodině vztekání s klidem nedramatizuj. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.10.10 12:40

„Mám tě ráda.“ Tchýně. Zajde za roh a pomluví mě až na půdu…

• Citovat
  • Upravit
12978
1.10.10 12:44

TOHLE FAKT SNÍŠ, JO???? řekl mi to sice manžel, ale pamatovat si to budu do konce života..
Jedla jsem suchou rýži asi v deset večer, ale po jeho poznámce jsem si připadala, že jím dvojtý hamburgr s hranolkama a šla to vyhodit. :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
1.10.10 12:45

Já mám tchýně dvě.Obě říkají to za našich mladých let to bylo jinak :mrgreen: už jsem si zvykla ale štvalo mě to dřív hrozně.
Na poučování o možných urazech atd.. jsem zvyklá a jsem za ně ráda proto že né vždy mě všechno napadne a pokud je k tomu i tragickej případ tak si to lépe pamatuju a jsem za ně opravdu ráda :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
janibubi
1.10.10 12:46

Tak ta moje komentuje vsechno a porad.
Asi si neuvedomuje,ze je jina doma,ona mela dite pred 30.lety ,podle ni delam vse spatne.
bud se o ni staram prehnane,podruhe vubec.....
Proste podle ni VSE delam spatne a ONA vse dobre :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
27305
1.10.10 12:48

Je studenej, je mu zima, má studený ruce, apod. s doprovodnými větami typu: dej mu rukavice, dej mu teplou čepici, dej mu svetr, dej mu mikinu (tyto věty vyslovuje nejlépe, když je venku 20 a v místnosti 25, to je fakt na zabití už)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
1.10.10 12:53

U nás to bylo: Tak co, už ses rozkojila? :zed: Ale už to naštěstí není aktuální. :-)
A potom tisíc a jedna varianta na téma jídlo: A už jste zkoušeli papat hrozno, a už jste zkoušeli papat šunku/ popcorn/med/vývar/knedlík/..... :-) ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9263
1.10.10 12:55

kdykoli mala zaknuci tak MA URCITE HLAD :cert: :cert:
doji jogurt,zaknuci,ma hlad!!!!!to me fakt dokaze vytocit :-x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
1.10.10 12:56

na ustavičné „sekýrování“ jsem imunní. To je každou chvilku…neměla bys ho přebalit? Proč mu nedáš místo vody radši čaj? Nedáš mu radši ještě mikinu? atd. Ale vypíchnuté oko mě prostě točí dodnes. Ale všimla jsem si, že očima už koulí i přítel a můj táta :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
1.10.10 12:57

tchýně-už mu dáváš šťávy a čaj,musí mít žízeň(malýmu měsíc)…Kubovi 2 měsíce-mami on mi nechce 3 dny jíst…to je jedno,jak se jinak máte?…Šla jsem odpoledne kočárkovat-táta-už ho zase někam taháš?Vždyt byl dopoledne,máš s nim být doma a nee ho někde vláčet,stačí ho dát na balkon…to by Kubovi asi stačilo,ale mě za týden odvezli…Takže to shrnu,malýho bych měla nalívat čajem,protože by bylo stejně jedno,že nepřibírá a být s nim jenom doma :mrgreen:Jo, a aby toho nebylo málo-máma-kolik už váží?No 6KG-3,5 měsíce(porodka 2,5),to je málo,to má z toho,že mu nedáš pořádně najíst a dáváš mu furt jenom to mlíko :lol:

Příspěvek upraven 01.10.10 v 13:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
1.10.10 12:58
honey_star píše:
U nás to bylo: Tak co, už ses rozkojila? :zed: Ale už to naštěstí není aktuální. :-)
A potom tisíc a jedna varianta na téma jídlo: A už jste zkoušeli papat hrozno, a už jste zkoušeli papat šunku/ popcorn/med/vývar/knedlík/..... :-) ?

jo s tím kojením jsi mi připomněla…pokaždé, když Luky kníknul..... tak vyndej kozu a dej mu trochu cucnout …toto byla schopná říct i minutu po tom, co jsem ho dokojila. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
1.10.10 12:58
MaryClementine píše:
Je studenej, je mu zima, má studený ruce,

Přesněěěěěěěěěěě, to je přesný. A pak, abych viděla, jak špatně oblékám - chodí a teplým dechem zahřívá ručičky a nožičky… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
1.10.10 12:59
jojo,taky taky.A další a už leze ,chodí,chodí na nočník?No už aby vyrostl a měl všechno tohle za sebou. :zed:
honey_star píše:
A potom tisíc a jedna varianta na téma jídlo: A už jste zkoušeli papat hrozno, a už jste zkoušeli papat šunku/ popcorn/med/vývar/knedlík/..... :-) ?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
1.10.10 13:02

No tchyne :D nesnasim od ni reci typu:On ma tak studeny rucicky.Kdyz trochu zaknuci:nema hlad???Muze uz papat parek?Hrozno?Maso?Susenky?
Naslo by se toho daleko vic,ale nechce se mi o tom ani premyslet :D stejne si to vsechno zas odpoledne poslechnu :D
Asi je to vsude skoro stejne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky