Věta, která vás dokáže vytočit :))

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
22001
1.10.10 13:26

U prvního miminka mi moje maminka dvakrát denně volala s dotazem: Tak jak to jde, máš dost mlíka?"

U druhého už nevolala… zemřela před jeho narozením, jen tak zničehonic ve spánku… a já bych dala půl života, kdybych tu větu ještě jednou slyšela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
1.10.10 13:26

Ja se na otazku „co mam zitra uvarit k obedu“, dockam casto odpovedi „jidlo“ a druha nejcastejsi odpoved je „rizek“- ten by u nas mohl byt 10× do tydne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
1.10.10 13:27

Tak mě dokáže vytočit od kohokoliv:
Jé,kolik mu je? Ten je extrémně velikej,ten náš takhle vypadal v roce.(v téhle větě si libovala sousedka a neopomenula ji vyslovit,když nás potkala)

A druhá:Jé,vy máte zase kluka? Tak do třetice tu holku,když se vám napodruhé nepovedla.

• Citovat
  • Upravit
15326
1.10.10 13:27

Jakákoli věta od koholiv jiného než mých dětí začínající oslovením: MAMINKO :cert: :cert: :cert: Pro mě to je = debílku.
Jedou to zkusil nějaký sotva zletilý napomádovaný boreček s nějakou reklamní akcí… myslím, že už tak neosloví ani vlastní matku… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
1.10.10 13:31

Tak mě dokáže vytočit když potkám nějakou sousedku od našich co mě dlouho neviděla a říká mi panebože ty si vyrostla-doplnuju že už mi táhne skoro na 30 a dítě vodim všude sebou :mrgreen: :cert: :cert: :cert: :cert:

Doma-co mám uvařit??to je jedno tak upeču kachnu a knedlík a to je zase proč si neudělala segedák ten bych si dneska dal :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
1.10.10 13:31

Malá se vzteká,ječí a fintí(pláče na požádání :lol: )..babička-proč pořád brečí?…asi ji něco je…bolí ji něco?…to není normální…asi má pocuchané nervička atd…já mám pocuchané nervičky páč to poslouchám pořád :cert: …neví,že z dcery roste herečka do Nároďáku…teď novinka-mám navštívit psychloga :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1371
1.10.10 13:33

Věta č. 1:
„Ty jsou zlý, viď? Voni ti NIC nechtěj dát a sami se cpou a ty by sis taky dal, viď?“
Pronáší několikrát během každé návštěvy u ní a tchána.
Na stole bývají samé „zdravé“ věci - jako křupky, brambůrky, víno, jednohubky, buchty apod. Malej na to samozřejmě kouká a ona snad čeká, že mu to nabídnu.
Pravidelně na každou návštěvu nakoupí „dobrůtky“, které zpravidla ve svém věku mimina ještě nesmí, a pak se teatrálně urazí, když mu je nechci hned po příchodu začít postupně cpát do pusinky (krásně jedovatej (rozumněj krásně barevnej, sladkej a škrobovej) jogurt studenej z ledničky, zbytek od oběda - vepřovej ptáček s rejží („rejžičku a masíčko přece děti jí, ne???:zed: ), pobouchaný kupovaný jabka neznámýho původu (ze sekce „zlevněno“) a tak podobně). Pokaždé, když tedy vytasím ASPOŇ kukuřičnou křupku, aby neměla pocit, že týrám své dítě hlady (přestože na návštěvu jdeme vždycky najezený po jídle), a aby ukojila svou potřebu vidět své vnouče, jak se KRÁÁÁÁSNĚ cpe, tak nezapomene prohodit, že to přece po něm nemůžeme chtít, aby papal něco bez chuti.

Věta č. 2:
„Vždyť on se chce koukat!“ případně „Abys na nás viděl, viď?“
Pronáší ve chvíli, kdy poněkolikáté a už důrazněji připomínám, že fakt NEBUDE sedět v křesle vyloženým polštářkama :roll: Když ho dávám na zem na deku, tak na mě kouká jako na krkavčí matku, která svýmu vlastnímu dítěti nepřeje žádný potěšení na světě.

Tyto věty miluju obzvlášť a vždy se na ně těším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
1.10.10 13:33
BohunkaP píše:
U prvního miminka mi moje maminka dvakrát denně volala s dotazem: Tak jak to jde, máš dost mlíka?"U druhého už nevolala… zemřela před jeho narozením, jen tak zničehonic ve spánku… a já bych dala půl života, kdybych tu větu ještě jednou slyšela…

Bohunko, to je mi líto. Člověk si opravdu kolikrát neuvědomuje co má, dokud to neztratí. Já na mamku sice hudruju, ale nevím, co bych dělala, kdyby tu nebyla. Jsem na ní hrozně závislá a když se každý den nevidíme, tak si aspoň voláme.

Vpomínám si, jak dědu rozčilovala věta „ahoj dědo, jak jde život“, vždycky se rozčiloval, ale přitom se pod vousy usmíval. Není tu už 12 let, ale tahle věta se vybaví každému, když o dědovi mluvíme :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
1.10.10 13:35

Nechod tu BOSU..
Jdu si UMEJT zuby..
CELEJ tatinek…
Císařák nebolí…

Jo a hitovka :

Třeba se spletli a to třetí NEBUDE kluk…

no lidi jsou kreténi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
1.10.10 13:39

Tady na emiminu nesnasim tuto:
„Pudlo, nemas nejakej problem? Obvykle diskutujes normalne, ale tedka, jako by te neco zralo. Co to je?“
(Obvykle to znamena v prekladu toto „Vetsinou mame stejny nazor, ale najednou mas jiny, nez ja. Jak je to mozne?“) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Dalsi tentokrat neosobni:
Nektere zeny by se ani nemely nazyvat matkami.
Ona se proste nikdy nepouci. Otevri konecne oci !!!!
Nesmis na to tolik myslet (neplodnost). Mam kamaradku, ktera na to prestala myslet a povedlo se.
Je to prirodni a tudiz neskodne.

dalsi me napadnou za chvili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
1.10.10 13:39
Mišuna píše:
  • "Teda ten se tak krásně rozmluvil a otrkal, viď dědo?!! řečeno tónem však on to nebude takový nemluvný nekňuba jak jsme si mysleli.

Ahoj jste doma? (obvykle mezi 20,00 - 21,00)

My jo a vy jste kde?
No přece před dole, tak nám otevřete!

• Tomášku nechoď k té řece tak blízko, spadneš do vody, utopíš se, vykopou hrobeček a dají tě do rakvičky.
to s tím Tomáškem to je masakr -ale zasmála jsem se
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
1.10.10 13:42

Nesmis na to tolik myslet (neplodnost).

jo tyhle jsem si uzila :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3870
1.10.10 13:43

Tak moje tchýně je v „pohodě“, přijede na návštěvu a absolutně mě nevnímá, když jí něco řikam, je úplně posedlá malou, hned po ní skočí, ale začne neskutečně hučet a hučet. Pořád jí nutí, aby jí ukazovala, co umí nového, malá jí samozřejmě mastí a neudělá to a ona je schopna do ní hučet celý odpoledne. A když jí řeknu, že to stejně neudělá, nevnímá mě a jede si svoje. Už jsem rezignovala a mrskam jí taky, vnímám jí napůl.
A jsou 2 věty, který úplně nesnášim:
Večer, dam malou spát, lítám, poklízim, vařim na druhej den, manžel sedí u PC, pak si dřepne na gauč, natáhne hnáty na stůl a řekne: Zlato, bude něco k jídlu. Tak z toho jsem hotová a další věta je, když jdu ve dvanáct spát utahaná jako prase a on opět od počítače řekne: Zlato počkáš na mě? A to už padám na hubu a fakt nečekám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
1.10.10 13:47

:-D Mám měsíční miminko,a nedávno mě naprosto odrovnala věta mé drahé polovičky.Dovolila jsem si totiž usnout s mladým o půl deváté večer /čemu se divit,když každou noc 3-4krát člověk vstává k miminku aby ho nakrmil a přebalil,utišil,aby Miláček mohl spát / můj Miláček hned ráno když vstával do práce pronesl místo dobrého rána :NEJSI NÁHODOU PŘESPANÁ???

Příspěvek upraven 01.10.10 v 13:50

• Citovat
  • Upravit
12959
1.10.10 13:50

bumbinka: Náš Maty se naučil nosit sladkosti tátovi :mrgreen: Minule mu nesl lízátka a dokonce mu nezapomněl připomenout,že kazej zoubky :mrgreen:

Jinak je toho spoustu,teď nemám moc času,tak jen první co mě napadlo,když jsme u toho jídla: Já: „Tohle Máťa nejí“ " Ale proč? Vždyť je v tom jenom tohle a tohle a tohle…" :cert:
Nebo ještě jako malej , měl rohlík . " Podívej jak chce namočit ten rohlík do polívky" (polívka s masoxem ,vegetou ,samozřejmě dost slaná)…Dělala jsem ,že jsem ohluchla :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí