Věta, která vás dokáže vytočit :))

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1906
1.10.10 22:50

Mě zase drtí názory mojí mámy a tchýně, jak si protiřečí. Máma: moc ho navlékáš, vždyt bude zpocený a bude mít potničky, je tam teplo. Tchýně: A nebude mu zima? Já bych mu dala ještě tohle, tohle, atd. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.10.10 06:37

Moje tchýně k mému muži, když zajdu za roh : já sem vám říkala že:
Než sme se vzali a měli děti , tak byla v pohodě, ale po narození dětí jsem hrozná matka, nejstarší je ted velký chudáček co se narodila malá atd, atd. (ona ani neví co všechno se já dozvím, co o mě vykládá)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3321
3.10.10 12:44

Dáš si kafe? Tak mě udělej taky, dík :pocitac: !!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3321
3.10.10 14:19

a u tchýně…" Tak jsem ti uklidila…" :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20376
3.10.10 21:20

když m,á tchýně malou na prochajdu a vrátí se tak hlásí..
NO TAK ASPON SIS NĚCO PODĚLALA NE?

1)podělat pro mě znamená posrat, zprasit nepovést se.. 2)to jako furt musím něco dělat? si nemůžu jen tak dát kafe a nohy na stůl :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
3.10.10 21:27

Mě třeba poslední dobou vytáčí povídání o tom, jak se bude řídit můj život potom co se nám narodí mimčo. Tak třeba: Každej den v jednu budeš připravená, já na tebe zazvonim a ty mi mimčo přineseš dolů, pak si uklidíš a až na tebe zazvoníme, tak si pro něj přijdeš. A já na odpovídám, že se nebudu řídit jejich hodinama,ale tím jak budu stíhat a tak. Na to mi vždycky odpoví: Jen počkej, ona ještě bude ráda až jí budem hlídat. Jasně že budu, ale proč bych se měla strhnout? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1371
3.10.10 22:28
Terrad píše:
Mě třeba poslední dobou vytáčí povídání o tom, jak se bude řídit můj život potom co se nám narodí mimčo …

Je to jsem taky milovala - přesně to jsem taky slýchávala i ještě po porodu … jak je to prostě naplánovaný a easy a tak to bude nejlepší, ty si doma uklidíš, uvaříš, odpočineš si (nejlépe vždy všechno /uvařit+uklidit+odpočinout si/ během tý jedný jediný hodiny, protože venku bývaly mrazy), já tu na tebe cinknu, ty už budeš mít malýho připravenýho (nechápali, že prostě nakojit a vypravit mimino ven pro mě byla anabáze na hodinu a vůbec to už nešlo plánovat na určitou hodinu).

Doteď to cítim jako ublížení, když mi sem matka každej den v šestinedělí napochodovala s nákupem, začala vyvářet oběd, štrachat koště, že nám uklidí … já jí doslova z posledních sil vysvětlovala, že o to fakt nestojim, měla jsem depku jak prase, nechtěla jsem jíst ani spát … a ona se rozhodla, že mě „vyléčí“. A nejvíc mě dostávala, když rázně prohlásila třeba: No a kdy jsi kojila naposled? Ve dvě? /koukla profesionálně na hodiny/ No tak to bude do pěti spinkat, ty pak vylezeš, sedneš nakojíš, ne?! /mimino nespalo ze začátku prakticky vůbec, řvalo už po hodině a já kojila nejpozdějc po dvou hodinách, každý kojení trvalo nejmíň půl hodiny a na prdel jsem si pořádně sedla až po dvou měsících :zed: /

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10848
3.10.10 22:58
Kvatapka píše:
Tak u nás teď jednoznačně vede : zase holka? To je smůla…
se vžij do mých rodičů, ty měli čtyři holky :lol:
ale ono si nevyberem - mně zas točej tím, jak mám být prý štastná že máme pááááreček :nevim:, případně nechápou, proč jako chceme ještě další dítě, když už máme páááreček.
Kvatapka píše:
A od manžela KLÍÍD, když se zrovna nad něčím rozčiluju :cert:
:lol: :lol: můj chlopek mi to sice nedělá, ale jiný lidi jo, tež bych je v tý chvíli nejradši rozsekala do buřtů :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
3.10.10 23:03

Mě nejvíc vytočí věta od mého manžela, když na něj v rozčilení křičím, mlátím věcma a on mi v klidu řekne.
„Zamysli se a zkus to znovu bez toho řevu“ :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
3.10.10 23:04

Terrad: Ha ,tak něco takovýho jsem si taky vyslechla, s tím hlídáním…a nedávám hlídat vůbec, Maty byl jen párkrát u našich a to proto,že jsem byla v nemocnici :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1371
3.10.10 23:06

Občas se mi jako RADA od manžela dostane „Srovnej se, prosimtě, jo?!“, když si s něčím už fakt nevim rady, vařim si mozek a přemejšlim nahlas a chci znát jeho názor na věc, případně návrh, nápad … :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
4.10.10 06:59

Vcerejsi celý den se nám pos.. kvuli (nikoliv poprvé) zaznělé větě: „Tebe to mytí nádobí desně baví, už si nikdy nestěžuj, že toho máš moc“ - jsem totiž ráno umyla talířek, na kterém si dal večer koláč a ráno si ho na něm chtěl dát znova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
4.10.10 12:24

Jo, u nas vcera vecer taky zabodovala veta:

„Tak Domca jde zitra rano zase do skolky, tak SI aspon zase uklidis celej byt a budes mit na to klid“

:lol: :lol:

1. Neuklizim SI ale nam vsem
2. V ohradce lezi mimino a i kdyz je docela hodne, moc na uklizeni klid nemam

Na moji odpoved, ze se na to fakt hrozne tesim mi jeste rekl:

„Jsem si myslel, ze te to docela bavi“ :mrgreen: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20376
4.10.10 14:54
derida píše:
Mě nejvíc vytočí věta od mého manžela, když na něj v rozčilení křičím, mlátím věcma a on mi v klidu řekne.
„Zamysli se a zkus to znovu bez toho řevu“ :evil:

jo tak to mě se ve stejně situaci dostane věty : UKLIDNI SE HYSTERKO :cert: :cert: :cert: :cert: uáááááááááááááá za to bch vraždila a byla hysterka ještě větší :lol:

a jako uklidit SI, uvařit SI to miluju..
nojo já SI vařím jeho oblíbený jídla. to je přece normální.. :lol: :lol: :lol: :lol:

a poslední dobou v 10 večer když manžel mluví s tchýní a ta se zeptá? A CO DĚLÁ VERUNKA..
na to mám chut odpovědět hovno :cert: :cert: :cert: co by tak mohlo dělat děcko který chodí spat po večerníčku :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
4.10.10 16:06
Sherry píše:
derida píše:
„Zamysli se a zkus to znovu bez toho řevu“ :evil:

jo tak to mě se ve stejně situaci dostane věty : UKLIDNI SE HYSTERKO :cert: :cert: :cert: :cert: uáááááááááááááá za to bch vraždila a byla hysterka ještě větší :lol:

a jako uklidit SI, uvařit SI to miluju..
nojo já SI vařím jeho oblíbený jídla. to je přece normální.. :lol: :lol: :lol: :lol: **
a poslední dobou v 10 večer když manžel mluví s tchýní a ta se zeptá? A CO DĚLÁ VERUNKA..
na to mám chut odpovědět hovno :cert: :cert: :cert: co by tak mohlo dělat děcko který chodí spat po večerníčku
:nevim: :nevim:
**
:mrgreen: :mrgreen: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!