Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Mě vždy dokázalo vytočit od švagrové: To moje děti…( samo vše uměli dřív a mnohem líp
)nebo zase budete mít holku?
nebo: Tak tohle bych si do domu nedala, to bych si nekoupila.....
Od tchýně mě točilo vše…dělá se to takto, já se na to ptala psychologa, já to vím nejlíp, sama jsem se starala o děti, poslední věc čím to dorazila bylo, když se k nám přišla podívat na domeček a prohlásila: Sem si můžu jezdit kdy já budu chtít, nemusím se vás ptát,tvého manžela jsem 20let vychovávala a tak tento dům je i můj dům, dluží mi to za výchovu
Od té doby u nás nebyla a doufám, že dlouho nebude pač tohle jsem už nerozdýchala.
Terrad píše:
Tak moje tchýně se mě při každém telefonátu zeptá,nevzbudila jsem tě? Upozorňuju, že zásadně volá mezi 10.00- 21.00. Na to já odpovím, že ne. A na konci telefonu slyším, tak si odpočiň, pak už se nikdy nevyspíš.
terrad, tohle mi zas tak strašný nepřijde ![]()
asi tě točí hlavně to věčný opakování, že?
Po porodu druhé dcera - starý soused dobrák: Tak co máte, kluka??? Ne holku. hmmmm, no jo no, škoda, tak to nevadí…
No nám určitě ne..My jí chtěli
![]()
Holky, co nemáte „páreček“: Taky vás děsně se*ou lidi, co nad tím strášně lamentují? Jako by to byl skoro zločin mít dvě děti stejného pohlaví.......
Jo, a dokonce nedokážou pochopit, že někdo prostě i chce 2 holky nebo 3 kluky
![]()
harpyje píše:Terrad píše:terrad, tohle mi zas tak strašný nepřijde
Tak moje tchýně se mě při každém telefonátu zeptá,nevzbudila jsem tě? Upozorňuju, že zásadně volá mezi 10.00- 21.00. Na to já odpovím, že ne. A na konci telefonu slyším, tak si odpočiň, pak už se nikdy nevyspíš.
asi tě točí hlavně to věčný opakování, že?
Taky mi to přijde spíš milé a starostlivé…
Ovšem tchýně Jitule b - ta vede… ![]()
makina píše:harpyje píše:Terrad píše:terrad, tohle mi zas tak strašný nepřijde
Tak moje tchýně se mě při každém telefonátu zeptá,nevzbudila jsem tě? Upozorňuju, že zásadně volá mezi 10.00- 21.00. Na to já odpovím, že ne. A na konci telefonu slyším, tak si odpočiň, pak už se nikdy nevyspíš. :zed
asi tě točí hlavně to věčný opakování, že?Taky mi to přijde spíš milé a starostlivé…
Ovšem tchýně Jitule b - ta vede…
Milé? Chce se mi vraždit, protože moc dobře ví, že já přes den nespím. Dokonce i po náročný noční jsem spala maximálně 3 hodiny. Vstávám maximálně v 7.00 odjakživa a jdu spát po 23.00. Ona spíš naráží na to, že teď jsem doma. Nechápe, co celý den dělám. Třeba jako když mi řekne, no jo vy máte moderní byt, tam máš uklizeno za půl hodiny. No spíš bych řekla, že je tu všechno víc vidět. Nebo já mít balkón jako vy, tak se celý den opaluju až jsem celá černá, proč si tam někdy nevlezeš. Samozřejmě já jsem světlý typ, opálím se jen lehce do červena a pak mi naskáčou puchýře.
u prvniho ditka mne spolehlive tocila veta od tchyne, kdyz byla mala v autosedacce-vajicku: „chudinka, ona je tam cela zborcena“ - podle tchyniny predstavy jsme ji meli v aute vozit v naruci ![]()
a u obou tehotenstvi mne tocila otazka od naprosto cizich lidi „uz vite co to bude?“, odpovidala jsem, ze vim, ze dite a to byly pohledy ![]()
Tak to máš pravdu, jsem alergická na větu: Co to bude? Nebo: holky od nás z práce už to ví měsíc a mají termín až po tobě. Nebo: Co to je za doktorku, že to ještě neví. Či tak si zajdi k jinýmu doktorovi. A když už nevydržím a řeknu, že to prostě nevíme, že až to budem vědět, tak to řeknem, tak mi na to všichni začnou odpovídat, že neví proč s tím děláme tajnosti a neřeknem jim to
. Húááá, to bych řvala
. Já to chci přece taky vědět, ale když bude vše o.k., tak je mi to úplně jedno.
Jak to tak pobaveně čtu, tak já mám asi kliku, že mi nikdo ničím neštve. V poslední době teda moje drahá polovička - jsem v 10.týdnu a stane se, že ačkoliv jsem se navečeřela, mám třeba v devět večer hlad. Abych netrpěla hlady celou noc, jdu si něco málo vzít. Láskyplný komentář typu: to bude ale jedlík! mě dokáže vytočit do ruda a zpravidla jídlo odkládám
![]()
jooooooooo. Co to bude? Mě taky pilo krev. A teď se to nahradilo větou: Plánujete další? ![]()
A v těhotenství mě dohánělo k šílenství: A jéjé a co uděláte s kočkama? ![]()
No a potom noční můra šátkařek: Není jí v tom šátku horko/zima? Dle počasí.
Jinak: Jakto, že nemá naušničky? to je má oblíbená klasika.
Míša8808 píše:
Jak to tak pobaveně čtu, tak já mám asi kliku, že mi nikdo ničím neštve. V poslední době teda moje drahá polovička - jsem v 10.týdnu a stane se, že ačkoliv jsem se navečeřela, mám třeba v devět večer hlad. Abych netrpěla hlady celou noc, jdu si něco málo vzít. Láskyplný komentář typu: to bude ale jedlík! mě dokáže vytočit do ruda a zpravidla jídlo odkládám![]()
To přijde-uvidíš.
Já jsem první 2 roky tvrdila, jaká je tchýně super ženská. No špatná není,ale někdy mě točí. Třeba když jsme s manželem (tehdy přítelem) začali bydlet, vždycky se mě ptala a to on jako musí mýt nadobí? Ano, musí. Já se totiž učila na maturitu.
Oblíbená věta mojí mamky:„To chce systém!“
Za 41 let mého života nepochopila, že já jsem chaotik a podědily to všechny mé děti ![]()
Tchýně…klasika…už dáváš krémáček, omáčky, knedlíky, bonboniéru.......?
u nás je to věta " a na co si stěžuješ, já jsem měla děti dvě a k tomu jsem musela prát plínky… ![]()