Věta, která vás dokáže vytočit :))

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3040
1.10.10 13:02

Tak mě dokáže spolehlivě vytočit odpověď na otázku : Co mám uvařit? „Uvař na co máš chuť!!!!!!“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marcela_81
1.10.10 13:03

Kdykoli malej brečí, i kdyby to bylo 5 minut po kojení. „Ty máš hlad, viď. A máma Ti nedá najíst.“ :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
5468
1.10.10 13:03

Tchýně i „pratchýně“ (manželova babička): Tak ho nech, ať si to vezme, podívej, on to chce, určitě by mu to chutnalo.
Grrrr, kyselá okurka, čokoláda, chlebíček, … Tuhle dokonce Ondra dostal čokoládové bonbóny, já jsem řekla „díky, to já ráda, Ondra to ještě nejí, on radši ovoce“ a prý „Pak nemá bejt tak hubenej, chudák“.
:cert:

Hubenej je, ale že by k tomu ještě musel mít zkažený zuby a jíst kde co, to si nemyslím…

Ale abych nebyla nespravedlivá, začíná se pěkně vztekat a to zase kvetu z mojí mámy, která se na mě dívá téměř se slzami v očích a říká „A nemohla bych ho pochovat?“ :zed: .

Bohužel - o když teď to vypadá jako spíš naštěstí ;) - moje máma bydlí přes 100km daleko, a tchýně sice asi 20 minut, ale má to sem „daleko“ a po práci je strááášně unavená, takže může jen koukat na televizi. Tudíž mojí výchovu nikdo moc nenarušuje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5993
1.10.10 13:04

A úplně nejlepší po skoro dvou letech snažení se o dítě: „moc na to myslíš“ to mě dostává stále ne jen od mamky, ale i od relativně cizích lidí, fakt mazec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
1.10.10 13:05

No, jen mě úplně děsí, až jednou moje snacha bude zakládat podobnou diskuzi, protože budu tááák nesnesitelná s těmi svými přechytračelými poznámkami :-P
Zvláštní, že tchyně mě ničím nesejří, jen tchán mě občas popichuje…když Luky na zemi morduje kocoura a on…to má po mamince (jsem vystudovaná veterinární technička) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.10.10 13:08

nesnáším, dej mu kozu. Copak jsem někde na statku? :poblion:

• Citovat
  • Upravit
3011
1.10.10 13:08
lemaz píše:
Tak mě dokáže spolehlivě vytočit odpověď na otázku : Co mám uvařit? „Uvař na co máš chuť!!!!!!“

Tak to je přesné :palec: , u nás je malinko rozvinutější :wink: :** „Nevím, je mi to jedno, uvař na co máš chuť“** :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bam79
1.10.10 13:13

NEMA HLAD?URCITE JO.
A dite narvany jidlem k prasknuti,bych ji prerazila.Kolikrat jsem ji rekla,ze mela asi genialni deti,kdyz vsechno umeli,vedeli,rozumeli a vsechno JEDLI od puli roka!

• Citovat
  • Upravit
3040
1.10.10 13:14
Katrinka píše:
lemaz píše:
Tak to je přesné :palec: , u nás je malinko rozvinutější :wink: :** „Nevím, je mi to jedno, uvař na co máš chuť“** :cert:

ANO, tato obměna se tu také vyskytuje. :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
1.10.10 13:15

„A co ti zase udelali?Oni ti,chudacku,zas ublizuji“ :twisted: :lol: /at je to na brecici miminko ci vztekajiciho ci urazeneho starsiho/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
1.10.10 13:17

Dcera nesnáší: ježiš ty už jsi slečna, ty jsi vyrostla ( každá návštěva)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
1.10.10 13:19

u nás tchán íká a jedte pomalu a opatrně přes koleje. :lol: než vyrazíme tak to slyšíme tak 20×.na oplátku mu to ted taky říkáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bamba
1.10.10 13:20
lemaz píše:
Katrinka píše:
lemaz píše:
Tak to je přesné :palec: , u nás je malinko rozvinutější :wink: :** „Nevím, je mi to jedno, uvař na co máš chuť“** :cert:
ANO, tato obměna se tu také vyskytuje. :dance: :dance:

U nás je to,uvař něco dobrého.
Jinak jak si to tady čtu,tak omladinu vytočí asi všechno a my starci taky občas šílíme,na procházce venku,fregventovaná ulice a dítě jde tři metry za matkou,nebo matky vykecávají u silnice a děti pobíhají kde se jim zachce,na přechodu kočár strčí do silnice a sama stojí na chodníku.Tak to pro změnu šílím já,není to ale o mé rodině.

• Citovat
  • Upravit
2787
1.10.10 13:23

Jé to je perfektní diskuze, to jsem se nasmála :mrgreen:
Mně zase vytáčí tchyně, když říká dceři, hlavně, prosimtě nebreč, nebreč, nebo budu brečet s tebou, a je jedno jestli brečí protože se vzteká, že něco chce, nebo že má někde nějaký bebí, prostě tchyně s ní „souscítí“.
To jestli má studený ruce nebo není dostatečně přikrytá, to řeší moje mamka taky pořád :mrgreen:, když bylo malé asi měsíc, tak měla na sobě dupačky, body s dl. rukávem a ponožky a máma tu málem ronila slzy a říkala tátovy, podívej se, takhle je oblečený miminko??? A hned jí balila do tlusté deky :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
1.10.10 13:24

u nás moje mamka vždycky přijde a první co je: Oni ještě nespí? No to moje děti měli režim ....., Moje děti nedělali tohle a tohle, Podívej, má pupínek a víš, že se ti kluci oprudili? A blablabla, prostě jsem neschopná a neumím se postarat. Tohle mě dokonale naštve tak, že mám chuť máti vystřelit na měsíc :evil: Ve 4 měsících bych jim měla dát řízek a od 6 měsíce je zbytečný dávat UM, no z toho fakt šílím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí