Věta, která vás dokáže vytočit :))

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12959
4.10.10 16:18

Tak přítel má úžasnou vlastnost, vždycky když něco udělá ,tak mi to náležitě připomíná,takže já mam pocit,že tu vlastně nic nedělám a celej den si jen tak ležím…Nevim jestli chce ode mě potlesk nebo co :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
8.10.10 20:53

a mě strašně štve - Dej mi TO (rozuměj mimino) od tchýně i kdysi i od přítele. ten už naštěstí „to není žádné TO, je to náš Viktorek“ pochopil a říká HO… tchýně TO říká furt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22939
8.10.10 21:13
makina píše:
Jakákoli věta od koholiv jiného než mých dětí začínající oslovením: MAMINKO :cert: :cert: :cert: Pro mě to je = debílku.
Jedou to zkusil nějaký sotva zletilý napomádovaný boreček s nějakou reklamní akcí… myslím, že už tak neosloví ani vlastní matku… :mrgreen:

Na rajoně jsem měla paní, většinou málomluvná, mi řekla, když se dozvěděla, že jsem těhotná, tak Vy budete MAMINA :cert: :cert: . Tak jsem na to odpověděla, ale já už jsem. Tím jsem jí úplně odzbrojila a od té doby jsem měla klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
8.10.10 21:17

kubikova: bych jí podala něco jinýho :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22939
8.10.10 21:26
Dynki píše:
Tak mě dokáže vytočit věta : Cos celý den dělala, že není uklizené (popř. uvařené).

To mám 100 chutí říct: Dloubala jsem se v pr…i, drahoušku. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
8.10.10 21:33

Ještě za to budeš ráda…myšleno za bydlení s tchýni v baráku, která v budoucnu bude hlídat…
Se z toho osypávám! :cert: :cert: :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1371
8.10.10 23:36
jenny.fields píše:
Ještě za to budeš ráda…myšleno za bydlení s tchýni v baráku, která v budoucnu bude hlídat…
Se z toho osypávám! :cert: :cert: :cert: :cert: :cert:

Ježiš, upřímnou soustrast! Ano - pohlídá ti dítě 100% jinak než potřebuješ a jak si představuješ … a za odměnu jí pak ve stáří budeš dělat pečovatelku a dochováš jí do hrobu :-? Takto přesně to má moje segra … a její tchánovci se tim ani netají, že jsou rádi, že ona se o ně postará 8-o Jakoby neměla svůj život a svých povinností a starostí dost a jakoby neměla taky SVOJE starý a bezmocný rodiče. CHjo.

To by mě taky asi děsila tahle její věta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
glen25
9.10.10 12:15

Vyborna diskuze, dlouho jsem se tak nezasmala. Pritom me vytaci samozdrejme hodne podobny vety taky.
Tchyne opakuje, jestli ji to dite budu nekdy pujcovat. Fascinuje me, jak slovem pujcovat elegantne z navstevy vyradila me :-D O normalni navstevu nas vsech asi nestoji :-P
V tehotenstvi jsem nemela rada otazku, jak se bude jmenovat. Kdyz jsem to rekla (normalni bezna jmena) nasledovalo ticho, pripadne X, nebo Y jsou taky moc pekny jmena…
Ted me vytaci rady uplne cizich lidi, vetsinou, ze je maly malo obleceny: Dite musi mit vzdycky kabatek/ponozky pres dupacky/deku navic…
A taky: nepotrebuje prebalit, ma tu plinku uz hoooodne naducanou? (prebalila jsem pred 2 minutama)…

• Citovat
  • Upravit
26574
11.10.10 12:39
Rampepurna píše:
jenny.fields píše:
Se z toho osypávám! :cert: :cert: :cert: :cert: :cert:

Ježiš, upřímnou soustrast! Ano - pohlídá ti dítě 100% jinak než potřebuješ a jak si představuješ … a za odměnu jí pak ve stáří budeš dělat pečovatelku a dochováš jí do hrobu :-? Takto přesně to má moje segra … a její tchánovci se tim ani netají, že jsou rádi, že ona se o ně postará 8-o Jakoby neměla svůj život a svých povinností a starostí dost a jakoby neměla taky SVOJE starý a bezmocný rodiče. CHjo.

To by mě taky asi děsila tahle její věta.

Jéé, to neříká tchýně (naštěstí, ta je v pohodě!), ale všichni okolo, když zjistí, že bydlíme z tchýní. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
12.10.10 22:19
BohunkaP píše:
U prvního miminka mi moje maminka dvakrát denně volala s dotazem: Tak jak to jde, máš dost mlíka?"U druhého už nevolala… zemřela před jeho narozením, jen tak zničehonic ve spánku… a já bych dala půl života, kdybych tu větu ještě jednou slyšela…

Smutné, ale tak krásné :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
18.10.10 23:46

Teda, docela sranda :mrgreen: .Ještě mi napadlo,že nenávidím odpověd na otázku,kdy se ho zeptam co plánuje na víkend odpověd:„Nevim, naplánuj to Ty, mě je to jedno“ :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1047
19.10.10 00:30

nejhorsi je slyset: vidis,ja jsem ti to rikala!!
to bych nekdy vrazdila za tuto vetu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3911
25.10.10 18:48

ahoj, mám nový přírůstek do sbírky
možná jste některé už jmenovaly, je to když tchyně říká: „No já se teda divim, že my sme vůbec ty děti porodily, když sme neměly ty kurzy a načtený celý internet“ (nebo: „že ty naše děti vůbec přežily bez všech těch vitamínů a doporučení“ atd atd… dá se to aplikovat všelijak)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3054
8.12.10 13:37

Od manžela: „Vyndal/Pověsil jsem TI prádlo!“!!!! :mrgreen: A od tchýně místo pozdravu: „Tak jak se nám staráš o vnouče?“ :pocitac: Připadám si jak nosnice :mrgreen:
Od všech ostatních: „Nazdar/Ahoj/Dobrý den maminko/mamino/mamčo“ Už zkrátka nemám jméno co jsem oficiálně těhotná :mrgreen: A potom mě ještě dostala tchýně, když nám jen tak mimo téma oznámila, že „už ženskejm v práci oznámila, ať s ní od dubna nepočítaj na přesčasy, že bude vozit“ O tom nebyla řeč ani pomyšlení :mrgreen: A pak taky: „budeš používat látkový?! Co já bych kdysi dala za jednorázový!“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí