Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Tak přítel má úžasnou vlastnost, vždycky když něco udělá ,tak mi to náležitě připomíná,takže já mam pocit,že tu vlastně nic nedělám a celej den si jen tak ležím…Nevim jestli chce ode mě potlesk nebo co ![]()
a mě strašně štve - Dej mi TO (rozuměj mimino) od tchýně i kdysi i od přítele. ten už naštěstí „to není žádné TO, je to náš Viktorek“ pochopil a říká HO… tchýně TO říká furt
makina píše:
Jakákoli věta od koholiv jiného než mých dětí začínající oslovením: MAMINKO![]()
![]()
Pro mě to je = debílku.
Jedou to zkusil nějaký sotva zletilý napomádovaný boreček s nějakou reklamní akcí… myslím, že už tak neosloví ani vlastní matku…
Na rajoně jsem měla paní, většinou málomluvná, mi řekla, když se dozvěděla, že jsem těhotná, tak Vy budete MAMINA
. Tak jsem na to odpověděla, ale já už jsem. Tím jsem jí úplně odzbrojila a od té doby jsem měla klid.
Dynki píše:
Tak mě dokáže vytočit věta : Cos celý den dělala, že není uklizené (popř. uvařené).
To mám 100 chutí říct: Dloubala jsem se v pr…i, drahoušku. ![]()
Ještě za to budeš ráda…myšleno za bydlení s tchýni v baráku, která v budoucnu bude hlídat…
Se z toho osypávám!
![]()
jenny.fields píše:
Ještě za to budeš ráda…myšleno za bydlení s tchýni v baráku, která v budoucnu bude hlídat…
Se z toho osypávám!![]()
![]()
![]()
![]()
Ježiš, upřímnou soustrast! Ano - pohlídá ti dítě 100% jinak než potřebuješ a jak si představuješ … a za odměnu jí pak ve stáří budeš dělat pečovatelku a dochováš jí do hrobu
Takto přesně to má moje segra … a její tchánovci se tim ani netají, že jsou rádi, že ona se o ně postará
Jakoby neměla svůj život a svých povinností a starostí dost a jakoby neměla taky SVOJE starý a bezmocný rodiče. CHjo.
To by mě taky asi děsila tahle její věta.
Vyborna diskuze, dlouho jsem se tak nezasmala. Pritom me vytaci samozdrejme hodne podobny vety taky.
Tchyne opakuje, jestli ji to dite budu nekdy pujcovat. Fascinuje me, jak slovem pujcovat elegantne z navstevy vyradila me
O normalni navstevu nas vsech asi nestoji ![]()
V tehotenstvi jsem nemela rada otazku, jak se bude jmenovat. Kdyz jsem to rekla (normalni bezna jmena) nasledovalo ticho, pripadne X, nebo Y jsou taky moc pekny jmena…
Ted me vytaci rady uplne cizich lidi, vetsinou, ze je maly malo obleceny: Dite musi mit vzdycky kabatek/ponozky pres dupacky/deku navic…
A taky: nepotrebuje prebalit, ma tu plinku uz hoooodne naducanou? (prebalila jsem pred 2 minutama)…
Rampepurna píše:jenny.fields píše:
Se z toho osypávám!![]()
![]()
![]()
![]()
Ježiš, upřímnou soustrast! Ano - pohlídá ti dítě 100% jinak než potřebuješ a jak si představuješ … a za odměnu jí pak ve stáří budeš dělat pečovatelku a dochováš jí do hrobu
To by mě taky asi děsila tahle její věta.Takto přesně to má moje segra … a její tchánovci se tim ani netají, že jsou rádi, že ona se o ně postará
Jakoby neměla svůj život a svých povinností a starostí dost a jakoby neměla taky SVOJE starý a bezmocný rodiče. CHjo.
Jéé, to neříká tchýně (naštěstí, ta je v pohodě!), ale všichni okolo, když zjistí, že bydlíme z tchýní.
![]()
BohunkaP píše:
U prvního miminka mi moje maminka dvakrát denně volala s dotazem: Tak jak to jde, máš dost mlíka?"U druhého už nevolala… zemřela před jeho narozením, jen tak zničehonic ve spánku… a já bych dala půl života, kdybych tu větu ještě jednou slyšela…
Smutné, ale tak krásné ![]()
Teda, docela sranda
.Ještě mi napadlo,že nenávidím odpověd na otázku,kdy se ho zeptam co plánuje na víkend odpověd:„Nevim, naplánuj to Ty, mě je to jedno“ ![]()
nejhorsi je slyset: vidis,ja jsem ti to rikala!!
to bych nekdy vrazdila za tuto vetu..
ahoj, mám nový přírůstek do sbírky
možná jste některé už jmenovaly, je to když tchyně říká: „No já se teda divim, že my sme vůbec ty děti porodily, když sme neměly ty kurzy a načtený celý internet“ (nebo: „že ty naše děti vůbec přežily bez všech těch vitamínů a doporučení“ atd atd… dá se to aplikovat všelijak)
Od manžela: „Vyndal/Pověsil jsem TI prádlo!“!!!!
A od tchýně místo pozdravu: „Tak jak se nám staráš o vnouče?“
Připadám si jak nosnice ![]()
Od všech ostatních: „Nazdar/Ahoj/Dobrý den maminko/mamino/mamčo“ Už zkrátka nemám jméno co jsem oficiálně těhotná
A potom mě ještě dostala tchýně, když nám jen tak mimo téma oznámila, že „už ženskejm v práci oznámila, ať s ní od dubna nepočítaj na přesčasy, že bude vozit“ O tom nebyla řeč ani pomyšlení
A pak taky: „budeš používat látkový?! Co já bych kdysi dala za jednorázový!“ ![]()