Iveta Bartošová

Napsat příspěvek
Velikost písma:
KackaDoup
3.5.14 13:23
  • Citovat
  • Upravit
36504
@Lady4 píše:
@pomenkova Sebevrazda je cin lidskeho zoufalstvi.Ja se na to divam taky z pohledu tezce nemocnych, kteri statecne bojuji s nemoci. Zpravy o sebevrazde je hodi o krucek zpet.Pak tyrane zeny, kdyz si ctou ona si za to muze sama apod.To sebere odvahu a nadeji. Z pohledu me jako matky.Jsem obycejna zenska, ale moje deti me neustale motivuji byt lepsim clovekem.Tak to vidim ze sveho pohledu ja. S Ivetou jsem se setkala a mam s ni dobrou zkusenost. Novinari by meli byt ochranci demokracie a ne pavlacove klepny.

demokracie a bulvár je něco jako nebe a dudy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
@vokishka píše:
http://zpravy.idnes.cz/…-/krimi.aspx?…

hm, takže opilá či nadopovaná léky nebyla…byla chuděra už prostě silně rozhodnutá to udělat s čistou hlavou :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2528
@vokishka píše:
http://zpravy.idnes.cz/…-/krimi.aspx?…

já myslela, že si stoprocentně něco dala než tam hupsla :think:,docela překvapení :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
3.5.14 13:25
@madeto píše:
já myslela, že si stoprocentně něco dala než tam hupsla :think:,docela překvapení :nevim:

Velké překvapení, nečekala jsem to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26842

@St. Estephe No to jo, ale oni to delaji dost casto a uz vedi blbove jak si lehnout, nechci videt kdyby tam mel ten vlak neco na podvozku, me spis rozhodila ta vez ti rikam, ja nemusim vejsky vubec.. 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65061

@madeto @kubykula možná to jen znamená, že nebyla tak opilá, aby umřela na otravu alkoholem. Ale aspoň se už nebude spekulovat, jestli to byla nebo nebyla ona.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
3.5.14 13:28
@St. Estephe píše:
Tady pekna ukazka magora, co ma rad masinky ale sebe moc ne…
http://youtu.be/HBKsPGbLhs0

tak ten konec to bylo něco na moje nervy :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
3.5.14 13:32
@vokishka píše:
@madeto @kubykula možná to jen znamená, že nebyla tak opilá, aby umřela na otravu alkoholem. Ale aspoň se už nebude spekulovat, jestli to byla nebo nebyla ona.

to jo, teď to je jasné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
785
3.5.14 13:37

@Burj Chalifa Novinarska etika plati pro vsechny stejne.Co je bulvar vim a zpravy nectu ani nekupujeme.Ted jedu na Emimino.Asi budu babicka, tak se tu vzdelavam
Taky jsem dlouho jenom cetla a neprispivala. Celkem vim, co odepises.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
3.5.14 13:38
@Lady4 píše:
@Burj Chalifa Novinarska etika plati pro vsechny stejne.Co je bulvar vim a zpravy nectu ani nekupujeme.Ted jedu na Emimino.Asi budu babicka, tak se tu vzdelavam
Taky jsem dlouho jenom cetla a neprispivala. Celkem vim, co odepises.

Bulvařina není novinařina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
3.5.14 13:41
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
3.5.14 13:43

Holky teď kamarádka na fb sdílí jak někdo natočil jak to Ivetu smetlo..no koukat se nebudu, komenty pod tím mi stačí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
3.5.14 13:43

@Lady4 no mozna jste se s ni setkala a jako k fanouskovi k vam pristupovala. Cetla jsem velice krasny rozhovor se zenou Ladi Staidla, musela toho ustat taky dost, ale brala zivot s noblesou. Ovsem o pani IB se nevyjadrila nijak pekne, nestacilo ji byt je milenkou…potrebovala i vystvat a ublizit takze tak. Tehdy velky „andilek“ umel vytahnout drabky. Kazdy zijeme svuj zivot jak umime a ona si tu svoji cestu vybrala. Byl to jeji zivot a ne tech druhych. Nemuzeme svadet vse na lidi kolem ni…vzdyt pila a mela problemy mnohem drive nez se obklopila prizivniky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4399
3.5.14 13:45
@kubykula píše:
hm, takže opilá či nadopovaná léky nebyla…byla chuděra už prostě silně rozhodnutá to udělat s čistou hlavou :,(

Já myslím, že ten článek znamená jenom to, že nebyla a)už polomrtvá díky lékům aj.(tozn. že jí tam někdo pomohl, nasměroval) b)že se neotrávila předem a až potom šla na koleje… Že byla střízlivá - o tom tam nic nepíšou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí