Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@pomenkova Proč? Vždyť to jen dokazuje, že myšlení lidí se za posledních 150 let v podstatě nezměnilo.
BTW jestli I. B. nechtěla, aby se o ní mluvilo jakkoliv negativně, tak podle toho měla žít a případně i zemřít…
@Mysis píše:
No fuj teda zensky to sou uz brutus predstavystanek me dostal
chudak Iveta ta se mjsi z tech blbu v hrobe prevracet ostastne z nas asi taky
![]()
To chudák právě že ještě ani nemůže. Ale až se tam konečně dostane, tak se nesjpíš nezastaví ![]()
Sorry za černej humor, ale nedalo mi to. Snad ten nechutnej cirkus za nějakou dobu už utichne.
@bell píše:
Tak jsem vas tak trochu procitala a musim rict ze mam rada cerny humor, ale ceho je moc toho je moc a neco uz je pres caru…
A ted proc pisuchtela bych se zeptat, tak nejak me uplne uniklo, kde vubec Iveta k tomu Rychtarovi prisla? ted jsme se o tom bavily s mamkou a nemuzem si to vybavit…
Mam pocit, ze ji delal ochranku jeste kdyz byla s Pomejem. Pak pomeje odjel na 14 dni nataxet do Polska a ona ho'po navratu vykopla. Osobne si myslim, ze uz tenkrat v tom mohl mit prsty Pepek.
@jaaaaaana píše:
Mam pocit, ze ji delal ochranku jeste kdyz byla s Pomejem. Pak pomeje odjel na 14 dni nataxet do Polska a ona ho'po navratu vykopla. Osobne si myslim, ze uz tenkrat v tom mohl mit prsty Pepek.
Jo jo, tak nějak. Je to z Pomejeho éry.
Dejte s tim Pepkem pokoj, furt potom vidim toho animovaneho namornika… ![]()
@jaaaaaana tak to je jasný, Pomeje odjel a Rychtář vycítil šanci ![]()
Dekuju holky…ja jsem si myslela ze ji delal ridice…takze asi ta ochranka…no doufam ze na nej dojde ![]()
@bell píše:
Dekuju holky…ja jsem si myslela ze ji delal ridice…takze asi ta ochranka…no doufam ze na nej dojde
Ten ji tedy ochránil ![]()
No nejdriv si ji vzali domu s manzelkou, ze se o ni musi starat a za chvili uz tam byla manzelka tak nejak navic… I to myslim trochu ukazuje Ivetinu milou a laskavou povahu ![]()
@74paja píše:
Tak teď jsem četla údajný doslovný přepis rozhovoru Macuru s Rychtářem, cca hodinu před smrtí.
Zajímalo by mě, to existuje nějaká aplikace v telefonu, že si můžeš nahrát svůj vlastní telefonát?Protože nějaké přepisy telefonátů bez souhlasu jsou podle mne ilegální.
Dáš prosím odkaz?
@74paja Ano to mas pravdu to je na tom to smutne.(Kolik let zustali lide tupci)..kdyby se melo hodnotit jak se ma clovek bavit o tobe podle tvych kometaru-,po smrti, tak to taky nebude vesele asi v CR..
Mam na mysli, ze uz to prehanite, to ze se bavit dal budete je Vase vec jen se trochu zamyslete, ze kdyby se to stalo u vasich znamych u vasich pribuznych kdokoliv by z toho jen zminkou naznacil neco takoveho jak by jste reagovaly??
Vzdyt to byl clovek jako kazdy jiny-zaslouzi si taky uz klid a to ji rozhodne nepridavate..Ze je Rychtar de..bil je jasne kazdemu, me se jen hnusi ty vase predstavy proste-asi mame kazdy jiny humor, nebo dokazu nejak brat ohledy…??
Ono delat si srandu z nekoho kdo zije je jedna vec, dokaze se branit, kdyz pak zemre, je jedno kolik let( kdo co a jak toto rikal),ale kazdym slovem jaky se tady kazda z vas vyjadruje, to je ta energie, ktera je proste negativni, tady proste s vami neco nehraje.Bud si resite na jinych svoji frustraci, nebo nemate do ceho pichnout nevim
![]()
O inteligenci tady se zminujete o gramatice, co takhle lisdkost??Ta je nekde zahrabana u vas zrejme..
![]()
Proboha, at už jí konečně pohřbí(jakkoli)at ta chuděra už má klid, nikomu nikdy nic neudělala, maximálně tak sama sobě a tady se o ní píšu nechutné vtipy, hnus…
jako dámy, já nemám nic proti humoru, ale to co tady předvádíte, dospělé ženy…to je teda na pováženou
@dendule4 píše:
Proboha, at už jí konečně pohřbí(jakkoli)at ta chuděra už má klid, nikomu nikdy nic neudělala, maximálně tak sama sobě a tady se o ní píšu nechutné vtipy, hnus…
jako dámy, já nemám nic proti humoru, ale to co tady předvádíte, dospělé ženy…to je teda na pováženou
Tady je to ještě dost krotký, za hranou vkusu to vážně není. Špetka českého černého humoru patří k životu a smrti.
@dendule4 myslím,že ani pohřeb nezabrání tomu, aby se o ní přát mluvilo, ta bude v kurzu nejmíň ještě rok ![]()