Iveta Bartošová

• Fotoalbum (13)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5345
3.5.14 08:54

No je to prostě fakt hajzl.
V jiném článku zas píší, ze i když nebude MIT dum, bude MIT jako manžel nárok na tantiemy, a to může být větší vývar než cely barák 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26842
3.5.14 09:02

@Burj Chalifa no on to doma mel, nekecam…a jednu ve jeste nerikej prosim te nekomu, ze keca, kdyz ho ani neznas, sem na to alergicka :! venuj se tematu :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21895
3.5.14 09:03
@Burj Chalifa píše:
S prominutím kecáš. Žádný policista nikdy nesměl a nesmí mít doma jakýkoli služební materiál, natož dokumentaci z místa činu. Pokud měl, dopustil se trestného činu.

Lekari si taky foti napr. sebevrahy nebo jsou-li privolani k nalezene mrtvole, protoze to pak musi slozite popisovat a na miste cinu na to neni cas.Zda je to trestny cin nevim, ale je to bezna praxe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26842
3.5.14 09:03

@kubykula Dobre rano ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
531
3.5.14 09:04

@kubykula a bude mít opravdu nárok? Autor písní je někdo jiný… Ona je pouze zpívala. Jen se ptám, opravdu nevím jak to chodí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
3.5.14 09:10

@Druby nevím,jen citují co píší. jedna se prý o hraní písní v rádiu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64983
3.5.14 09:18

@Druby Nejedná se prý ani tak o písničky, za ty opravdu berou peníze hlavně autoři, ale o ty různé šou, kde vystupovala. Za každé opakování dostává určité procento z honoráře. Někde jsem četla (ale byl to bulvár), že by to mohlo hodit tak 200 000 ročně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26842
3.5.14 09:19

Ten Rychtar lze jen zobak otevre, ja mu neverim ani Slovo..Ten clanek, ze by se s nim rozvedla kdyby ji odvezl, jen dokazuje, ze jemu jde a slo vzdy jen o sebe…Kdo z nich (me ted napada)byl vlastne zavislejsi)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jaaaaaana
3.5.14 09:21
@kubykula píše:
@Druby nevím,jen citují co píší. jedna se prý o hraní písní v rádiu.

O prave nemela moc dobre osetreny, vic vydela na reprizach tv poradu. Ale awi totaky nevude zase velkej vejvar.

• Citovat
  • Upravit
5345
3.5.14 09:26

@jaaaaaana nevím, no asi něco z toho pokape.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26842
3.5.14 09:37

JA SI MYSLIM;ZE TED CHCE STAIDL PREDEVSIM KLID PRO ARTURA A TEN POHREB RESIT A ZE PAK NA NEHO VLITNE S PRAVNIKAMA A POSTARA SE O TO;ABY NEDOSTAL NIC;MOZNA SI TO JEN MYSLIM;ALE TO JE KLID PRED BOURI -ON NEMA NA NIC PODLE ME NAROK;MAXIMALNE NA KRIMINAL ;) pardon za velika pismenka ;opet mi to skocilo jak sem psala ;) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
3.5.14 09:38
@pomenkova píše:
@Tercie cestinu neres, jsem, jsem jeste jednou…uz 14 let mimo cr nic uz nectu (nic nevim, ani babicku jsem necetla :lol: )nectu cesky pomalu, zadna vymluva, to je fakt takze cestina jde tedy mimo me dost-popravde jsem Rada, ze vubec jeste neco cesky napisu ;) ;) A to sem se mi i vic libi :D No diky netu a bulvaru na nem se to treba brzy naucim…Ne jen vtip to jen na vysvetleni…Ja mluvim fakt jen reci manzela takze je to pak hodne znat, kdyz kolem sebe zadne cechy nemas ;) ;)

to je trošku ptákovina, rodnou řeč nezapomeneš, i kdybys ji nepoužívala čtvrt století, je to taková rádoby výmluva… mám rodinu mimo republiku, některé už dlouho před revolucí, češtinu nepoužívají ve svém běžném životě vůbec, když přijedou sem, mluví naprosto normálně, když píší maily, píší normálně… znám hodně lidí, co je pryč mnohem déle než směšných 14 let a nikdo z nich češtinu nezapomněl, jen ti, co si hrají na důležité a cpou cizí přízvuk a jako hledají správná slova, aby se vidělo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
3.5.14 09:56
@pomenkova píše:
@Burj Chalifa no on to doma mel, nekecam…a jednu ve jeste nerikej prosim te nekomu, ze keca, kdyz ho ani neznas, sem na to alergicka :! venuj se tematu :!

Věnuji se tématu v tom smyslu, že v tomto případě dotyčný překročil zákon. O etice a smysluplnosti nemluvě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26842
3.5.14 09:58

@terinka4444 s tebou Sem mela tu cest si uz psat??Na nasi nemecke diskuzi, mam ten pocit…Jsi u´z v te Kanadre jak si psala??Prosim te rodnou rec opravdu nezapomenes vis???zapomenes jen mluvit presne i psat ja mas. Okolo sebe mam hodne nemcu jenom nemcu a to udela hodne. Rozdil je byt porad v nemecku mezi cechy nebo byt jen ve spolecnosti nemcu, to je rozdil, jasne ze nazapomenes mluvit, ale hodne zapomenes s pravopisu, ale mylsim ze toto to tema neni…
Az prosim te nekam na tak dlouho odjedes budeme si o Tom povidat…Ja razila stejny heslo a smala se lidem kteri prileteli s akcentem z ameriky..Ted jak vis nemcina ma podstatna slova na konci, takze ja obcas reknu vetu jinak nez by mela byt…To jen k tomu co pises na vysvetlenou…Pokud maji tve pribuzny se cas venovat cestine v nemecku Jim cest a Slava, ja ma cas se postarat o dite o psy o ucty manzela-o-veliky barak a nemam cas studovat pravidla ceskeho jazyka, ale jak typicke dosli argumenty budem se venovat gramatice ano???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26842
3.5.14 10:00

@Burj Chalifa ano a chces na neho adresu pojdme ho spolecne udat…
A ted k ivete bartosove ne?? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky