Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@jaaaaaana A to se dá, nahrát si vlastní telefonát? Nejsem nijak zdatný uživatel chytrého telefonu…
Jeste k jazykovemu koutku bratr zije dlouho v Usa a mluvi normalne cesky, gramatika je slabsi, ale to nesouvisi s pobytem v Usa
je to take na celkove inteligenci, chapu, ze treba nektere slovo vypadne, ale materstina se vetsinou nezapomina.
@74paja píše:
@jaaaaaana A to se dá, nahrát si vlastní telefonát? Nejsem nijak zdatný uživatel chytrého telefonu…
Jj da.
@jaaaaaana Presne tak ma inteligence je tedy diky tomuto napsani tvemu na nule dekuji
![]()
Ja sem nenapsala, ze sem zapomela ty chytra horakyne cesky, ale zapomene se lehce gramatika, pokud ji nepouzivas nekde do dopisu na urady atd…zapomenes proste..
A merit tady inteligenci podle kecu na emiminu je dost troufale az drze
![]()
@pomenkova píše:
JA SI MYSLIM;ZE TED CHCE STAIDL PREDEVSIM KLID PRO ARTURA A TEN POHREB RESIT A ZE PAK NA NEHO VLITNE S PRAVNIKAMA A POSTARA SE O TO;ABY NEDOSTAL NIC;MOZNA SI TO JEN MYSLIM;ALE TO JE KLID PRED BOURI -ON NEMA NA NIC PODLE ME NAROK;MAXIMALNE NA KRIMINALpardon za velika pismenka ;opet mi to skocilo jak sem psala
![]()
souhlasím
@pomenkova muj prispevek byl o Tobe? To jsem ani netusila, ale kdyz se v tom vidis…nejak te to Nemecko nervuje. To chce klid.
Podobnost čistě náhodná… jen s tím rozdílem, že jedna byla krásná a druhá ošklivá. Kdyby neskočila pod vlak, tak ji Pepek možná taky vláčí nabalzamovanou po republice…
@74paja píše:
Podobnost čistě náhodná… jen s tím rozdílem, že jedna byla krásná a druhá ošklivá. Kdyby neskočila pod vlak, tak ji Pepek možná taky vláčí nabalzamovanou po republice…
A vybírá vstupné.
@74paja píše:
jo jo, to se dá ![]()
@jaaaaaana ty blaho nervuje me moje druha zeme jako je Nemcko??Nikdy…Vidis jak jsem inteligentni, ze sem se poznala ve tvem prispevku. Nepises natolik skryte ze bych to neodhalila, na co narazis
A pokud tedy ne na me na koho si to myslela??Na tveho bratra??hezky o nem pises tedy..mas ho asi velice rada…Mel by radost z toho, ze dokazal odejit do USA, ale celkove neni moc inteligentni ![]()
@74paja píše:
Neeee, já to úplně vidím před sebou. ![]()
@Burj Chalifa píše:
A vybírá vstupné.
No
Úplně ten samý typ člověka, nemyslíš?
Kokso.
@brisco píše:
Neeee, já to úplně vidím před sebou.
Jeste by se o ni rvali s tim druhym… Jak se jmenuje?
Edit: Macura
Příspěvek upraven 03.05.14 v 11:33
Ppdle me jim to dal Pepek…jako ze chtel, aby sla na leceni, ale nebylo to lehke ji presbedcit