Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Litta no ale když na tu reklamu taky neklikám, tak jim tam moc platná není, ne?
Mám aktivovanej AdBlock tak jich moc nevidím stejně ![]()
@Litta Coze??jaky sam???Ne ja mam nemecky tablet a ty pismena tady hazou automatiocky na velike sorry…blbne to obcas..Sem jako ja sem…
@KackaDoup píše:
Jo, stejne vsechny informace mate jen a jen z bulvaru…jak muze nekdo tvrdit ze cokoli je pravda..nikdo nic nevi…nikdo se nedostane na koren problemů…vedela to jen a jen ona sama…
a pak samozřejmě ty
@KackaDoup píše:
@jaaaaaana ja to vidim uplne takhle…urcite se chtela lecit, vedela ze je zle..a ta svine..
jasnovidka..
@St. Estephe píše:
@KackaDoup Ale tohle neni o tobe, ze jo. Tady je rec o tech, kdo udajne vsechno vedeli, ale ackoli neudelali nic, ted plivou na vsechny okolo a co tak pohled do zrcadla?
@KackaDoup píše:
@jaaaaaana me stacilo ze ji chtel zlomit ruku..proste NIKDO z nas si nedovede predtsavit co ji delal, cim vsim ji vhrozoval a cim vsim ji drzel v sachu…nedam ti leky..zavolam bulvar..ja nevim..ale je me zle z tech predstav…chudacek..se nedivim ze sla na koleje..
chudáček…
No ja jsem prave uvazovala a z vaseho prispevku mi vyznelo, ze na to koukate. Taky proto jsem reagovala. A famy a pomluvy vznikaji myslim jinak, nez ze vam napisi prispevek nemyslite?
@Tercie cestinu neres, jsem, jsem jeste jednou…uz 14 let mimo cr nic uz nectu (nic nevim, ani babicku jsem necetla
)nectu cesky pomalu, zadna vymluva, to je fakt takze cestina jde tedy mimo me dost-popravde jsem Rada, ze vubec jeste neco cesky napisu
A to sem se mi i vic libi
No diky netu a bulvaru na nem se to treba brzy naucim…Ne jen vtip to jen na vysvetleni…Ja mluvim fakt jen reci manzela takze je to pak hodne znat, kdyz kolem sebe zadne cechy nemas
![]()
@pomenkova píše:No ja jsem prave uvazovala a z vaseho prispevku mi vyznelo, ze na to koukate. Taky proto jsem reagovala. A famy a pomluvy vznikaji myslim jinak, nez ze vam napisi prispevek nemyslite?
@andulik8 Tak on ma videa, ktera Sem samozrejme nevidela tak se uklidnete, je to uz spousty let kdy je musel mit jako kriminalista Doma, nikdy Sem nic nevidela z toho…Kde ja Sem psala, ze jsem je videla??presne takhle vznikaji famy a pomluvy..On je mel jako sef policie Doma…musel je tam mit, takze se zase hodte do klidu..ja Sem od neho nikdy ani neslysela co na nich je, jen rikal nic hezkeho coz rici muze..Jiste ja se tady budu navazet do cynismu a budu na to koukat ne???trochu uvazujte nez neco mila panni ci slecno napisete…
Kdyz Sem psala to by jste koukaly co je to za hruzu mela Sem na mysli jeho obcasne vypraveni nekonkretniho, tyto lide verte o Tom neradi mluvi…![]()
![]()
![]()
@pomenkova píše:
@andulik8 nerozebirej to, uz Sem to vysvetlila…tedy jsem…
Jo ja to taky chtela jen vysvetlit.
@andulik8 coz se stalo ne, nebo mam jeste neco napsat??bez Ironie…
@pomenkova já pravopis neřeším, jen jsem poukázala na to, co myslela Litta tím Samem ![]()
Osobně v diskusích je mi pravopis putna, i mistr tesař se někdy utne
vadí mi to jinde, třeba když najdu gramatickou nebo pravopisnou chybu v knížce a tak ![]()
A už fakt jdu spát!!! Ale vopravdu ![]()