Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@St. Estephe píše:
@Tercie Jeste by si te tam dal na tri minuty a cistil si u tebe zuby.![]()
Asi si to s ním půjdu vyřídit!!! ![]()
@pomenkova spousta lidí co se smrtí mají co do činění tohle zlehčují, jinak to prostě nejde, jen by to mělo být v mezích normy, což mi v tomto případě(myslím diskusi zde) přijde, že zatím je
@Mysis npo presne jsi velice citliva a empaticka zena, az to z tebe srsi…Clovece ty si uplny klamarad do deste…Cynismus vladne svetem
![]()
@Tercie To by se nepresvedcil a pak by tvrdil, ze nevedel… Ja ho znam, vsak s nim ziju.
![]()
@pomenkova píše:
@Mysis citlivka nejsem holcicko, spinkat pujdu az budu chtit ano???
My si tady budeme psat o cem budeme chtit damo ano?
tak si ty tvoje vylevy o hnusu nech a bez se bavit nekam jinak kdyz ti jde o uctu. Jo jeste bys mela napsat do bulvaru at ji nerozebiraji…chuderu…
@St. Estephe jj byla krásná a v té soutěži vyloženě zářila i energií.
@kubykula píše:
Dneska jsem koukala na jeji videa jak tančila ve slovenské Stardance, tam ji to slušelo
ji to slušelo i u toho rybníka i když byla pěkně zdrchaná, ale pořád ji to seklo, byla už takový typ
@madeto ale ja vim, jen tyhle lidi (co si tu delaji prdylky)vis to jsou presne ty kdyz udelas baf ve tmne tak se pose…ou–jen kecicky na siti vis??? ![]()
@Tercie Rano by si vypucoval usta a: Tak cau, zlato, zase vecer. Hlidej mi tu kartacek. ![]()
@pomenkova píše:
@Mysis npo presne jsi velice citliva a empaticka zena, az to z tebe srsi…Clovece ty si uplny klamarad do deste…Cynismus vladne svetem![]()
![]()
Ja jsem citliva? Anich bych nerekla ![]()
@Mysis zklidni Hormon osobo..si nejak presprilis vzrusena, na to jak si silna tady a co popisujes za chutarny???Hmmmmm-ze by nervicky??dej si pozor…
![]()
Ja si pisu i s jinymi je to ma vec, nebo je to tva diskuze???
@Mysis Ona je pomenkova docela fajn virtualni existence, zrovna ji to skutecne pohorseni verim. ![]()
Vyzobavackam serveru, co tu pak drzkuji na ostatni, ovsem neverim vubec.