Iveta Bartošová

• Fotoalbum (13)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4399
2.5.14 22:54
@pomenkova píše:
@Burj Chalifa toho Sem zaregistrovala jen z novin -ona jich mela hodne co jsem tak koukala a kvuli hrusinskemu byla taky nejak na dne, vybirala si spatne to bylo zly…Ale vis co i obycejna zenska se lepi kolikrat porad na stejne typy, je to zname o hodne labilnich zen a nemuseji byt ani slavne a k tomu kdyz piidas nemoc nebo prasky cokoliv, pak asi doufas v neco neobycejneho-ona byla i jako dospela velice naivni a tak tem se to stava casto. Byla porad takova princezna, ktera ve skutecnosti mela rada jen podle me tenkrat Petra Sepesiho, dokonce i Penk, ten se dal pak na pervitin, to mela jeste rozum ho opustit tedy a se Staidlem si mylsim, ze mela zustat…ale kdo vi jak co bylo???

Jo, taky myslím, že ze Štaidlem by se měla nejlépe…Teda nejlépe asi sama, ale na to asi neuměla, což vidím jako zásadní chybu. Její příběh je docela poučný pro ženy, jak je důležité být nezávislá. Finančně a hlavně emočně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637

@Tercie Jsem tuhle rikala manzelovi: Kdybych jako zaklepala pantoflema driv nez ty, nech me hodit ze skaly, od stromu do reky… On tak divne koukal, nic nerikal. Povidam: Myslim jako popel, ze jo… Kdybys me tam flaknul vcelku, asi by rybari dole dost cumeli. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4399
@KackaDoup píše:
tak to je, hrozne mily clovek

Na mě třeba působila hrozně falešně :nevim: Milá ano, ale neupřímně milá, křečovitá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
2.5.14 22:55
@Burj Chalifa píše:
Nic jiného se ode mě asi nečeká, že… :(

Ty jsi neco tak neseriozniho, ze vic uz to ani nejde. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2933
2.5.14 22:56

Ja jsem ted cetla clanek DNA potvrzeno - je to ona a dalsi ze kriminaliste vysetreju Rychtare ze muze za to ze se zabioa a ze setri jestli ji k tomu nedohnal a taky lroc nezareagoval na ten vzkaz co nasel driv. Pokud se mu prokaze vina hrozi mu az 12 let vezeni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4399
2.5.14 22:57
@St. Estephe píše:
@Tercie Jsem tuhle rikala manzelovi: Kdybych jako zaklepala pantoflema driv nez ty, nech me hodit ze skaly, od stromu do reky… On tak divne koukal, nic nerikal. Povidam: Myslim jako popel, ze jo… Kdybys me tam flaknul vcelku, asi by rybari dole dost cumeli. :mrgreen:
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2528
@ulice píše:
Na mě třeba působila hrozně falešně :nevim: Milá ano, ale neupřímně milá, křečovitá.

přesně tak, působila i na mě a to samé mám i s bílou a tím jejím lidičkováním, ale hlas mají obě dobrý, teda Bartošová měla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26842
2.5.14 22:58

@Burj Chalifa Ja ma v rodine jednoho kriiminalistu ktery toto dela a ma par videi, je to hnus, ale ani on s si z toho nedela takove hnusne debilni srandicky davejte si poror aby jste takovou mrtvolku nekde nevideli, myslim ze by jste ten cernej Humor devcata vynechaly…uvedomujete si ze mluvite o lidech, ktery taky nejak zili??hnus tohle je uz fakt :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2933
2.5.14 22:58

Takze nase teorie ze by to nebyla ona ale nekdo jiny je tatam…ale dobre na Rychtare…12let by dostal na spoluu asti :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jaaaaaana
2.5.14 22:59
@Mysis píše:
Ja jsem ted cetla clanek DNA potvrzeno - je to ona a dalsi ze kriminaliste vysetreju Rychtare ze muze za to ze se zabioa a ze setri jestli ji k tomu nedohnal a taky lroc nezareagoval na ten vzkaz co nasel driv. Pokud se mu prokaze vina hrozi mu az 12 let vezeni…

No tak na to jsem zvedava…

• Citovat
  • Upravit
2933
2.5.14 23:00
@pomenkova píše:
@Burj Chalifa Ja ma v rodine jednoho kriiminalistu ktery toto dela a ma par videi, je to hnus, ale ani on s si z toho nedela takove hnusne debilni srandicky davejte si poror aby jste takovou mrtvolku nekde nevideli, myslim ze by jste ten cernej Humor devcata vynechaly…uvedomujete si ze mluvite o lidech, ktery taky nejak zili??hnus tohle je uz fakt :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Ja videla bezdomovce fialovyho za plotem a docela jsem se pobavila…me to tak nechutne nelrislo…jo a nezapomen hkdit blijiciho smajla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6451
2.5.14 23:01
@St. Estephe píše:
@Tercie Jsem tuhle rikala manzelovi: Kdybych jako zaklepala pantoflema driv nez ty, nech me hodit ze skaly, od stromu do reky… On tak divne koukal, nic nerikal. Povidam: Myslim jako popel, ze jo… Kdybys me tam flaknul vcelku, asi by rybari dole dost cumeli. :mrgreen:

No popravdě v první chvíli jsem se lekla :-D Uklidnila jsem se, až když jsem to dočetla až k popelu :-D
Dobrej nápad, já třeba ještě nevymyslela, kde chci spočinout…musím něco vymyslet, než manžela napadne mě nacpat do přesýpacích hodin, abych se ani po smrti neulejvala :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2933
@jaaaaaana pArturumtak na to jsem zvedava…

Ja taky pry mu sebrali i Arturuv vzkaz…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26842

@ulice Presne tak..ale financne ona byla nezavisla dlouho, ona mela Problem spis emocni ;) ;) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí