Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@St. Estephe Taky někdy ráda otevřu bulvár, ale většinou na mě vybafne štiková s pepou a mega kozama a to ho pak velice rychle zavřu ![]()
Příspěvek upraven 02.05.14 v 23:26
@St. Estephe píše:
@kubykula To je takova osoba, co se dusuje, ze ji bulvar nezajima, hazi sem desitky odkazu prave na ten bulvar a pak tu vynasi moralni soudy nad uzivatelkami.
@kubykula píše:
@Mysis jasný a proto je blesk jeden z nejprodávanějších deníku
Jo to ja nevim zas ja to ctu na netu ![]()
@madeto píše:
@St. Estephe Taky někdy ráda otevřu bulvár, ale většinou na mě vybafne štiková a to ho pak velice rychle zavřu
Teď už to není tak strašný, ale před rokem to byl fakt masakr ![]()
@madeto píše:
@St. Estephe Taky někdy ráda otevřu bulvár, ale většinou na mě vybafne štiková a to ho pak velice rychle zavřu
@pomenkova Whitney Houston mela podobny osud jako Iveta. Posledni roky se stahla z show prumyslu, manzel ji tyral. Kolotoc drog a alkoholu. Zemrela ve 48.Skoda takovych zen a Stop nasili na zenach.
@St. Estephe píše:
@Mysis Ale no nic, bezdomovce nech bezdomovcem a je to.
Jasne necham ![]()
@checule píše:
Teď už to není tak strašný, ale před rokem to byl fakt masakr
Já mám na ní pořád smůlu, minule jsem na ni narazila s tím odkvetlým věncem na hlavě, fakt dílo
Já obecně bulváru nedám, je to jeden slint vedle druhýho, ale když není co číst, tak na netu občas nějakej článek otevřu…no, většinou to stejně stojí za starou bačkoru… ale tohle o Ivetě docela sleduju, protože je takových nejasností, a zajímá mě, co se z toho vyvrbí a jestli na toho blba Rychtáře taky dojde.
Ale noviny typu blesk apod. teda ze zásady nekupuju.
@pomenkova píše:
@Lady4 presne i ta-a to byla pani zpevacka![]()
![]()
![]()
Skoda jich…
Whitney jsem měla taky moc ráda…
@KackaDoup píše:
@Burj Chalifa co je nam do tech lidi co si zitra pujdsou koupit bulvar? my to asi nebudeme…
Nechápu to, proč jste se tak pustily do Burj..vždyť tvrdíte, že Yvetu osobně neznáte, tak kde jste čerpaly info o jejím životě? vždy a zas jen z bulváru..