Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Kelsey Presne tak, mam sestrenici v UK-kdyz se sejdeme nestacime se divit co dokazeme zplodit urcite nas to nebavi, jen proste nejde to nekdy rychle najit slovo, to je presny… ![]()
@terinka4444 píše hrozně…pri pisemne forme ji vypadavaji slova, nevi uz jak se to pise spravne a obcas pouzije nemeckou spojku či jiny vyraz..
Uplne nenavidim, kdyz se v diskusich zacne resit gramatika…nekdy hlavne proto aby se nekdo zesmesnil, potupil…kazdemu neni dano, nekdo ma jine duvody, ale s diskusi to nema pranic spolecneho…
@kubykula píše:
@terinka4444 viděla jsem tu i jednu větu o 20 řádcích
taky pisi nekdy hrozne, misto koncu vet pouzivam nekolik tecek..mozek toho chce hodne vyjadrit a mnohdy nestiham to ostatni
![]()
@74paja píše:
Tak teď jsem četla údajný doslovný přepis rozhovoru Macuru s Rychtářem, cca hodinu před smrtí.
Zajímalo by mě, to existuje nějaká aplikace v telefonu, že si můžeš nahrát svůj vlastní telefonát?Protože nějaké přepisy telefonátů bez souhlasu jsou podle mne ilegální.
kde si to četla?
@KackaDoup tak tak a třeba bychom se divili, jak píše Rychtář ![]()
@74paja Ten přepis jsem taky četla. Pokud je to pravda, tak mi přišli jako dva kámoši. Ty rvačky jsou asi fakt jen divadlo pro novináře. Pekne duševní mrzaky kolem sebe měla ![]()
@KackaDoup to co zmiňují byla jedna věta totálně bez ničeho
no ale taky jsem to prelouskala.
Ale kde to jako ti novináři vzali? To si někdo vycucal z prstu, nebo kdo jim to jako poskytl?
@pomenkovaV New Yorku se hovori 170 jazyky,40% obyvatel jsou pristehovalci. Vsechny tam spojuje anglictina a nikdo tam neresi, jak kdo co napsal nebo spatne rekl. Podobny je i Londyn. Omlouvam se za odboceni od tematu.
@74paja píše:
@Kelsey TadyAle kde to jako ti novináři vzali? To si někdo vycucal z prstu, nebo kdo jim to jako poskytl?
Nebylo by to poprvé, co si něco takového vymysleli nebo jim někdo prodal podvrh.
@KackaDoup To si vubec tak neber, takovy clovek me nedostane a uz vubec nepotupi…
![]()
Holky jestli mate novinky prosim hodte sem link..nechci to zbytecne hledat
Pokud to jde tedy
![]()
@KackaDoup píše:
Uplne nenavidim, kdyz se v diskusich zacne resit gramatika…nekdy hlavne proto aby se nekdo zesmesnil, potupil…kazdemu neni dano, nekdo ma jine duvody, ale s diskusi to nema pranic spolecneho…
Já jsem Kačí ale s gramatikou nezačala, málokdy na gramatilku upozorňuji, dokonce jsem se s poměnkovou nijak nedohadovala, prý se nemáme rády, což jsem se dozvěděla dnes, musím si zapamatovat, že na poměnkovou nemám reagovat, já reagovat až na výmluvy, žiji v cizí zemi, proto píšu tak jak píšu. Každý má znalosti jiné, někdo zvládá přirozeně gramatiku, někdo zvládá jazyky, někdo matematiku…jen výmluvy okolo jsou vadné. Ale o tom skutečně tahle diskuze není a já s gramatikou nezačala.
Mámin nejlepší kamarád, znám ho spousty let, dělá ne jednom z vysokých míst na kriminálce, shodou okolnost na vraždách, nikdy ani obecně nemluví o tom, jestli má spisy doma a co na nich je a jak jsou vypadaly mrtvoly. Třeba, kriminalista, který to má doma a dělí se o zážitky s okolím, na to není co napsat, buď si to okolí přikrášluje nebo ten kriminalista jede krapet přes čáru, to je můj názor.
Trochu jsem googlila, jak vypadá tělo po strážce s vlakem, nikoliv u Ivety, prostě obecně jak může obstát tělo proti rozjeté lokomotivě, devastující poranění to dvouslovně naprosto vystihuje. Nemá smysl se dál zaobírat tím, jak vypadala. Poranění byla devastující a to natolik, že musela být identifikována testem DNA. Rychtář je úchylný, že se domáhá jí vidět, v takových případech se rakev hermeticky uzavírá a pozůstalí nemají přístup k ostatkům. Je to jen a jen pro jejich dobro.
Příspěvek upraven 03.05.14 v 12:59
@Lady4 Presne, tady je v Nemecku tedy 80 milionu lidi a nikdy sem nevidela na diskuzich ze by cizince opravovali, je jim jasne, ze to neni jednoduche, ale to je tim, ze v cr se to bere porad za pupek sveta…Tady jsou dulezite jine hodnoty-taky tady kde kdo mluvi vice jazyky
Uz i deti, ale nikdo se s tim nevytahuje..
No ja sama mluvim jen vyborne nemecky, ale anglinu sem na skole nemela, za to rustinu si pamatuju dodnes-sileny
![]()
Sorry za odboceni, jenom sem ti chtela odppovedet
![]()
Jiste chapu to na skole, chapu kdyz je nekdo profesionalne deformovany, tak si toho vsima, ja fakt ne…jen tedy kdyby mel napsat nekdo ve slove myluji te tvrde y to uz pak rikam tady neco neni v poradku
![]()
@terinka4444 Pockej jak nemame radi…???ja psala ze pokud ti nevyhovuje me psani tak to nemas cist. A pokud ti nekdo nesedi nemas si to resit pres gramatiku…
Jinak je fakt dobre, ze se preslo k tematu, myslim, ze uz tim vsechny otravujeme…
![]()