Iveta Bartošová

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8435
3.5.14 11:33
@74paja píše:
No :mrgreen: Úplně ten samý typ člověka, nemyslíš? :lol: Kokso.

A vedle rakve ma stanek, kde prodává jeji hrnicky a oblečeni. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8435
3.5.14 11:33
@St. Estephe píše:
Jeste by se o ni rvali s tim druhym… Jak se jmenuje?

Macura?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2933
3.5.14 11:38

No fuj teda zensky to sou uz brutus predstavy :D stanek me dostal :D chudak Iveta ta se mjsi z tech blbu v hrobe prevracet ostastne z nas asi taky :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jaaaaaana
3.5.14 11:39
@pomenkova píše:
@jaaaaaana ty blaho nervuje me moje druha zeme jako je Nemcko??Nikdy…Vidis jak jsem inteligentni, ze sem se poznala ve tvem prispevku. Nepises natolik skryte ze bych to neodhalila, na co narazis 8) 8) 8) A pokud tedy ne na me na koho si to myslela??Na tveho bratra??hezky o nem pises tedy..mas ho asi velice rada…Mel by radost z toho, ze dokazal odejit do USA, ale celkove neni moc inteligentni ;)

Ty jo :mrgreen: nejak se tu mluvilo obecne o tom, jak se zapomina cestina. Zapomnela jsem, ze diskuze je cela jen o Tobe. Doporucuji jogu, delsi prochazky a dechova cviceni :mavam:

Příspěvek upraven 03.05.14 v 11:49

• Citovat
  • Upravit
785
3.5.14 11:40

@pomenkova Vse je vec nazoru. Postupne jsem se vypracovala a uz nikoho nesoudim.Za mlada jsem byla hotova hned.Byla jsem vseznalek s patentem na rozum.Ted jsou na tahu me dcery, tak jen doufam, ze cestu k nadhledu a pokore zvladnou bez karambolu. Rychtar me stve- to je teda fakt.Mej se hezky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
3.5.14 11:46
@brisco píše:
A vedle rakve ma stanek, kde prodává jeji hrnicky a oblečeni. :mrgreen:

Až dojdou hrnky, rozprodá ji na relikvie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jaaaaaana
3.5.14 11:47
@brisco píše:
A vedle rakve ma stanek, kde prodává jeji hrnicky a oblečeni. :mrgreen:

A muzete se s nim vyfotit.

• Citovat
  • Upravit
26842
3.5.14 11:48

@jaaaaaana hale to jako ted v 7 mem mesicu tehotenstvi uz nepomuze, jinak jogu mam za sebou to je v pohode 8)
Dam si koupel nejsem nejak vyrovnana 8)

@Lady4 no prave za mlada jsem byla se soudama na jinych taky hotova hned..Ja nevim kolik je tobe, ale me bude 39 let a musim ti napsat, ze opravdu clovek vekem, nejak moudri, ma vic pokory a je vic tolerantni..
Proc porad pises mej se hezky, mam odtud jako vypadnout :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Jinak chapu co tim myslis… ;) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
3.5.14 11:48
@jaaaaaana píše:
A muzete se s nim vyfotit.

A za poplatek přilehnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jaaaaaana
3.5.14 11:49
@Burj Chalifa píše:
A za poplatek přilehnout.

K Pepkovi? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2933
3.5.14 11:50
@jaaaaaana píše:
K Pepkovi? :mrgreen:

Boze :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26842
3.5.14 11:51

No je fakt, ze se to tu uz snizuje k takovym hnusum, ze odejdu rada, coz o to.Je hnus jakym stylem se to tady ubira-Ale jak se rika vsem se vse jednou vrati, to je na Tom to hezke…
Hrnicky u rakve atd, po vas by treba nikdo nic nechtel 8) 8) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
3.5.14 11:54
@terinka4444 píše:
Já jsem Kačí ale s gramatikou nezačala, málokdy na gramatilku upozorňuji, dokonce jsem se s pomněnkovou nijak nedohadovala, prý se nemáme rády, což jsem se dozvěděla dnes, musím si zapamatovat, že na pomněnkovou nemám reagovat, já reagovat až na výmluvy, žiji v cizí zemi, proto píšu tak jak píšu. Každý má znalosti jiné, někdo zvládá přirozeně gramatiku, někdo zvládá jazyky, někdo matematiku…jen výmluvy okolo jsou vadné. Ale o tom skutečně tahle diskuze není a já s gramatikou nezačala.
Mámin nejlepší kamarád, znám ho spousty let, dělá ne jednom z vysokých míst na kriminálce, shodou okolnost na vraždách, nikdy ani obecně nemluví o tom, jestli má spisy doma a co na nich je a jak jsou vypadaly mrtvoly. Třeba, kriminalista, který to má doma a dělí se o zážitky s okolím, na to není co napsat, buď si to okolí přikrášluje nebo ten kriminalista jede krapet přes čáru, to je můj názor.Trochu jsem googlila, jak vypadá tělo po strážce s vlakem, nikoliv u Ivety, prostě obecně jak může obstát tělo proti rozjeté lokomotivě, devastující poranění to dvouslovně naprosto vystihuje. Nemá smysl se dál zaobírat tím, jak vypadala. Poranění byla devastující a to natolik, že musela být identifikována testem DNA. Rychtář je úchylný, že se domáhá jí vidět, v takových případech se rakev hermeticky uzavírá a pozůstalí nemají přístup k ostatkům. Je to jen a jen pro jejich dobro.
:kytka:
  • Citovat
  • Upravit
12794
3.5.14 12:04

Tak jsem vas tak trochu procitala a musim rict ze mam rada cerny humor, ale ceho je moc toho je moc a neco uz je pres caru…
A ted proc pisu :) chtela bych se zeptat, tak nejak me uplne uniklo, kde vubec Iveta k tomu Rychtarovi prisla? ted jsme se o tom bavily s mamkou a nemuzem si to vybavit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
3.5.14 12:05
@bell píše:
Tak jsem vas tak trochu procitala a musim rict ze mam rada cerny humor, ale ceho je moc toho je moc a neco uz je pres caru…
A ted proc pisu :) chtela bych se zeptat, tak nejak me uplne uniklo, kde vubec Iveta k tomu Rychtarovi prisla? ted jsme se o tom bavily s mamkou a nemuzem si to vybavit…

Nedělal jí nějaké zabezpečení domu? :nevim: Měl či dosud má na to firmu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí