IVF 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
217
10.7.16 10:44

@Hanesi presne to jsem si rikala…ze uz je to davn dane a cekanim se sance na uspech nezvysi…ale musi to clovei brat tak, ze kdyz bude bilo…tak ho to nepolozi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
10.7.16 10:44

Tak holky máme pět opodněných vajíček tak snad budou bojovat :) Oplodněno metodou PISCI :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
10.7.16 10:52

@Romčinka paráda, gratuluji, o určitě zbyde i na zamrazeni ;) Tak teď teprve začnou nervy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3244
10.7.16 10:59

@Hanesi my jsme měli PK, PICSI + MACS a PGS, tudíž i mrazení, sice PGS hradila pojišťovna, ale bývalý CAR si účtoval manipulační poplatek 10 tis.
@Tofik mimoděložní jsem také pokaždé řešila, to píchání je fakt ostré, ale nikdy naštěstí nebylo. Ty bolesti na MS jsem taky měla pokaždé, toho bych se nebála :-) Držím palce! Další IVF podle MS, ale stimulovat bych mohla začít někdy během srpna, ale máme zmatky v dovolené, chtěli jsme jet na konci srpna pryč, ale asi to budeme muset celé nějak přeplánovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
10.7.16 11:08

@Hanesi jen jedno a celkově to byla bída, takže kdo ví, jestli by rozmrazení přežilo. Já si chci asi tentokrát ponechat tu sladkou nevědomost a naději, nevím
@barca77 Já byla na ET minulý pátek a v sobotu jsme jeli na dovolenou. A nedá se říct, že bych se tam vyloženě šetřila. Tak si říkám, že jestli mimčo přežilo tuhle dovču, tak už všechno :lol: Děkuju za uklidnění :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
10.7.16 11:09

@Romčinka pěkný výsledek! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
761
10.7.16 11:14

@Romčinka Velká gratulace :palec: pět bojovníčků :srdce:
@Tofik Ahoj, s tou bolestí jako na ms jsem si jen vzpomněla, že jsem jí měla taky, já tedy věděla, že mám pozitivní test od 8. dne po ET, protože jsem lehce zašpinila a nervově nevydržela a test udělala. Ale úplně si pamatuju, jak jsem říkala manželovi, že se pořád bojím, že to dostanu, protože mě bolí břicho stejně jako vždy :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
10.7.16 11:14

@Romčinka jaký je rozdíl mezi ICSI a PICSI? Jinak gratuluji, ať jsou to bojovníčci a ukázkově se vyvíjejí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
10.7.16 11:16

Ahoj holky tak co jak se cítíte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3975
10.7.16 11:40

@Romčinka Tak to je bezva :palec: Kolik si jich nechas vlozit? Ve stredu by mohl byt transfer?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
10.7.16 11:42

Zdravím do krásného slunečního dne :mavam:
holky těhulky, stalo se některé z vás že ste vůbec nic necítili? Žádné píchání a tak? Sem druhý den po ket a necítím totiž vůbec nic :nevim: včera sem akorát měla návaly horka a pak mi nebylo moc dobře od žaludku ale to bylo spíš blbou kombinací jídla :think: nechci se pozorovat ale nějak se nedokážu ubránit. funguje to jen když plánuju svatbu, ale to taky nedělám pořád a pak je to v háji :oops: Mám strach z dalšího neúspěchu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
761
10.7.16 11:45

@agiss Ahoj, neměla jsem vůbec žádné příznaky až snad do potvrzení krve, začlo to tak od 6.tt. Vůbec nic jsem necítila, žádné tlaky v podbřišku nebo tak, prostě nic, vše přišlo až později.
Ty bolesti jako na ms přišly až kolem termínu, kdy ms měla přijít, možná pár dní před, ale krev už jsem měla pozitivní.

Příspěvek upraven 10.07.16 v 11:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
10.7.16 11:54

@agiss to se mi asi stalo. Myslím, že to není nenormální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
10.7.16 12:06

@hanule24 ahoj…tak fyzicky nic noveho, jen boli prsa…zato jako spravny plasan uz zacinam malovat cerne scenare…a protoze tehotensky test uz nesili (zrejme dosahl sveho maxima :-D…tak uz ted vim, ze v tydnu zajdu jako samoplatce na krev, ab, ch videla, jestli hcg roste…protoze tyden do dalsi kontroly bych nevydrzela :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
10.7.16 12:09

Hezkou neděli!
A kam chodíte na krev jako samoplátce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...