Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Hanesi presne to jsem si rikala…ze uz je to davn dane a cekanim se sance na uspech nezvysi…ale musi to clovei brat tak, ze kdyz bude bilo…tak ho to nepolozi.
Tak holky máme pět opodněných vajíček tak snad budou bojovat
Oplodněno metodou PISCI ![]()
@Romčinka paráda, gratuluji, o určitě zbyde i na zamrazeni
Tak teď teprve začnou nervy ![]()
@Hanesi my jsme měli PK, PICSI + MACS a PGS, tudíž i mrazení, sice PGS hradila pojišťovna, ale bývalý CAR si účtoval manipulační poplatek 10 tis.
@Tofik mimoděložní jsem také pokaždé řešila, to píchání je fakt ostré, ale nikdy naštěstí nebylo. Ty bolesti na MS jsem taky měla pokaždé, toho bych se nebála
Držím palce! Další IVF podle MS, ale stimulovat bych mohla začít někdy během srpna, ale máme zmatky v dovolené, chtěli jsme jet na konci srpna pryč, ale asi to budeme muset celé nějak přeplánovat.
@Hanesi jen jedno a celkově to byla bída, takže kdo ví, jestli by rozmrazení přežilo. Já si chci asi tentokrát ponechat tu sladkou nevědomost a naději, nevím
@barca77 Já byla na ET minulý pátek a v sobotu jsme jeli na dovolenou. A nedá se říct, že bych se tam vyloženě šetřila. Tak si říkám, že jestli mimčo přežilo tuhle dovču, tak už všechno
Děkuju za uklidnění ![]()
@Romčinka Velká gratulace
pět bojovníčků ![]()
@Tofik Ahoj, s tou bolestí jako na ms jsem si jen vzpomněla, že jsem jí měla taky, já tedy věděla, že mám pozitivní test od 8. dne po ET, protože jsem lehce zašpinila a nervově nevydržela a test udělala. Ale úplně si pamatuju, jak jsem říkala manželovi, že se pořád bojím, že to dostanu, protože mě bolí břicho stejně jako vždy ![]()
@Romčinka jaký je rozdíl mezi ICSI a PICSI? Jinak gratuluji, ať jsou to bojovníčci a ukázkově se vyvíjejí ![]()
@Romčinka Tak to je bezva
Kolik si jich nechas vlozit? Ve stredu by mohl byt transfer?
Zdravím do krásného slunečního dne ![]()
holky těhulky, stalo se některé z vás že ste vůbec nic necítili? Žádné píchání a tak? Sem druhý den po ket a necítím totiž vůbec nic
včera sem akorát měla návaly horka a pak mi nebylo moc dobře od žaludku ale to bylo spíš blbou kombinací jídla
nechci se pozorovat ale nějak se nedokážu ubránit. funguje to jen když plánuju svatbu, ale to taky nedělám pořád a pak je to v háji
Mám strach z dalšího neúspěchu ![]()
@agiss Ahoj, neměla jsem vůbec žádné příznaky až snad do potvrzení krve, začlo to tak od 6.tt. Vůbec nic jsem necítila, žádné tlaky v podbřišku nebo tak, prostě nic, vše přišlo až později.
Ty bolesti jako na ms přišly až kolem termínu, kdy ms měla přijít, možná pár dní před, ale krev už jsem měla pozitivní.
Příspěvek upraven 10.07.16 v 11:56
@hanule24 ahoj…tak fyzicky nic noveho, jen boli prsa…zato jako spravny plasan uz zacinam malovat cerne scenare…a protoze tehotensky test uz nesili (zrejme dosahl sveho maxima
…tak uz ted vim, ze v tydnu zajdu jako samoplatce na krev, ab, ch videla, jestli hcg roste…protoze tyden do dalsi kontroly bych nevydrzela ![]()