Náhradní matka, svobodná biologická matka

Anonymní
21.1.16 09:41

Náhradní matka, svobodná Biol.matka

Ahoj holky, omlouvám se za Anonym, ale zatím se tam cítím lépe.
Nemohu Mít vlastni miminko, kvůli tomu se se mnou také letitý přítel rozešel.
Takže jsem svobodna, bezdětná, a poslední dobou se rozhoduji že bych si. miminko nechala. odnosit od náhradní matky.
Ptám se na váš nazor, v zkušenosti, rady, ale také na to, jak vhodnou n. matku najít, a jak ji informovat. Předem moc všem děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11037
21.1.16 09:49

A tatínek by byl kdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3662
21.1.16 09:52

Vždycky mě zajímalo, jestli se to dělá pro pocit dobrého činu a nebo v tom hrajou roli prachy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.1.16 09:53

Tatínek by právě nebyl, i z toho důvodu jsem diskusi založila… přítele nemam, ale miminko už si přeji 5 let… z toho jsme se 4 roky o. miminko snažili… přítel už se mnou nežije, ale nedokážu přijmout fakt, že nebudu Mít rodinu, když už 4 roky nemyslím na nic jiného…

• Citovat
  • Upravit
11037
21.1.16 09:56
@Anonymní píše:
Tatínek by právě nebyl, i z toho důvodu jsem diskusi založila… přítele nemam, ale miminko už si přeji 5 let… z toho jsme se 4 roky o. miminko snažili… přítel už se mnou nežije, ale nedokážu přijmout fakt, že nebudu Mít rodinu, když už 4 roky nemyslím na nic jiného…

No ale bez tatínka to nepůjde, žádná klinika to nedělá ženám bez partnera, a to ani kdyby chtěly použít sperma dárce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4658

Já teda nevím, ale ono už to je to v ČR legální?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Ano, myslím že v tom určitou roli hrají ale aby ne… náhradní maminka tim hodně riskuje a podstupuje, ovšem… mužů byt rada ze miminko by mi odnosila… pro ženy jako jsem třeba Já… jsou peníze „nepodstatné“ a v tu chvíli mi je jedno proc to dělají nebo za co to dělají, mají Můj vděk a obdiv zato ze to vůbec udělají :/

• Citovat
  • Upravit
11037
21.1.16 09:57
@dendule4 píše:
Já teda nevím, ale ono už to je to v ČR legální?

Není to nelegální, takže to lze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
@Anonymní píše:

Tak nějaký tatínek k tomu asi bude potřeba… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35799
@Anonymní píše:

Ale někdo tatínek být musí, dítě jinak nevznikne. Jak bys to financovala? Myslím, tu náhradní matku. Apropo, nejsem si jistá, že by to šlo, u náhradních rodin se zapisuje muž jako otec, ne? Matka asi těžko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.1.16 10:04

Co se financí týče, mam báječnou práci a úspory, v rob problém nehledala, jediný a vlastně nejvíce podstatný problém je tatinem… už si nevím rady a začínám byt zoufalá

• Citovat
  • Upravit
492
21.1.16 10:05
@Anonymní píše:
Ahoj holky, omlouvám se za Anonym, ale zatím se tam cítím lépe.
Nemohu Mít vlastni miminko, kvůli tomu se se mnou také letitý přítel rozešel.
Takže jsem svobodna, bezdětná, a poslední dobou se rozhoduji že bych si. miminko nechala. odnosit od náhradní matky.
Ptám se na váš nazor, v zkušenosti, rady, ale také na to, jak vhodnou n. matku najít, a jak ji informovat. Předem moc všem děkuji.

Aho anonymní, nebo si najít přítele s dítětem… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.1.16 10:05

A.moc se omlouvám za to jak píšu, jsem na telefonu a slova se mi automaticky upravují sama :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.1.16 10:07
@sisi 1111 píše:
Aho anonymní, nebo si najít přítele s dítětem… :srdce:

Samozřejmě možnost, ovšem… pokouším se všemožnou cestou Mít sve biologické Dítě :,(

• Citovat
  • Upravit
16694
21.1.16 10:07
@Anonymní píše:
Co se financí týče, mam báječnou práci a úspory, v rob problém nehledala, jediný a vlastně nejvíce podstatný problém je tatinem… už si nevím rady a začínám byt zoufalá

No, jenže to bude celkem zásadní problém. Do RL se zapisuje otec a bio matka si pak dítě osvojí po té, co se ho náhradní matka vzdá. Myslím, že žádné CAR nepřistoupí na takovéto řešení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí