Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Lentilanek neřekli k tomu ani ťuk z laborky… imuno mám, genetiku nám tedy nedělali vzhledem k tomu, že nám vlastně nic není, věkově jsme taky ok (mě 28, partner 38), tak ti nevim
no jestli budeme muset do 2. IVF, tak chci teda veškerý testy.
A tobě ať bobánci vydrží ![]()
@esprit1 To mas pravdu. Ale ja nevim, jestli uz by mimi ted byli zavrtany ![]()
@esprit1 Děkuju
jen ta pravděpodobnost se teda rapidně snížila a kdo ví, jestli zítra bude aspoň to jedno ![]()
@agiss Aha.. Tak to jo. My meli minule AH u jednoho. Ted jsme ho nemeli, uz hatchovala obe sama. Tak mam jen EG. No, nevim. Byla to jen kapka na toalete potom
Urcite to bude dobre a musi to vyjit ![]()
@sistasa tak to tady koukám že Vám neudělali kompletní vyšetření
U mě byla jasná příčina „endometrioza“ stejně nám udělali komplet vyšetření aby jsme věděli jestli v tom není něco dalšího..pak se ukázalo že mám nižší hladinu progesteronu…kamarádka šla na IVF( špatné spermio) do Gennetu v Libereci to nevyšlo pak na KET taky nic a pak až je poslali na imunologii a tam se ukázalo že je alergická na manželovo sperma takže vyhozené peníze atd…fakt mě to překvapuje
@lumr no přítel řekl že chce AH na obě i EG
obě sme s doktorkou koukali vyjeveně, ona že to nebývá zvykem, aby si to nechávali dělat na obou a já když sem si představila tu částku
Ale co, je to náš poslední pokus tak hold zkusíme vše.
My máme expandující, koukala sem že Vaše embrya vypadají trochu jinak.Tak asi proto.Bylo mi AH doporučeno vzhledem k mýmu věku ![]()
@Lentilanek já chodím v Liberci a měla jsem veškeré testy před IVF, +zaléčení práškama a pak teprv stimulaci…
@sistasa vím, že je to klišé, ale mysli pozitivně v to jedno embryjko co bude bojovníček, nepřipouštěj si, že nevydrží a podobně…prostě v pondělí si pro něj půjdeš a vše bude v pořádku
nepřipustila jsem se pochybovat a manžel mě stále říkal, že je vše v pořádku a bylo, kdybych na to byla sama, tak se hroutím, ale myslet pozitivně moc pomůže ![]()
Právě jsem přišla z Gennetu, Dr. měla zpoždění, tak jsem byla nervozní o půl hodiny déle…jsem 8+0 dle Dr. a viděla jsem
pak už jsem neviděla přes slzy nic a manžel strašně rychle mrkal, dostal obrázek a pořád se usmívá
už jsem v klidu, že je vše jak má, z Gennetu mě poslali k mé běžné gynekoložce…ode dnes jsem maminka, i když vůbec nic necítím
dál držím pěstičky všem co na svoje
čekají a přeju to všem ![]()
@hakna mám ještě jedu kamarádku která tam chodila a napočítali ji jeden pokus IVF navíc nebyla tam spokojená šla do Prahy a tam chtěli chlásit kolik má pokusí tak jim řekla že jeden a pak jí volali ze na poj má žu dva hlášený…jsem z Liberce a jezdím do Prahy..moc jim nevěřím…ale důležité je že jsi ty spokojená a hlavně aby vše dobře dopadlo
![]()
@lumr V poučení po ET můj car uvádí, že k implaraci embrya dochází během 72 hodin po ET. Po dobu pěti dní se vyhnout sportu, těžké fyzické práci…a pohlavnímu styku. Usuzuji že pak už je sex povolený (asi žádné velké divočiny) takže být tebou tak bych že špinení nedelala velkou vědu
Krvácení by bylo něco jiného..
@Lentilanek dle recenzí si člověk nevybere, asi jsem měla na vše štěstí, v Gennet LBC jsem byla se vším moc spokojená, bohužel recenze píšou spíš naštvaní pacoši, hledala jsem recenze na Dr. ke které v Gennetu chodím a dle recenzí bych jí nesvěřila ani kotě…
já můžu Liberec na stopro doporučit ![]()
@esprit1 děkuju
pořád mi to nějak nedochází, ale vím, že je tam-viděla jsem ho ![]()
@hakna neboj, ono to přijde, až ti začne růst bříško a poprvé cítíš, jak se miminko hýbe.. ![]()