IVF 2016 - naprostý neznalec

320
1.3.16 17:30

ivf 2016-naprosty neznalec

Ahoj holky. Prosim o vysvetleni vsech pojmu, nazvu, postupu co se tyce IVF. Za tyden si jdu pro leky do CARu. Vubec nevim co me ceka. MS jsem dostala minuly tyden, takze se bude u me zacinat po ovoluci, coz znamena dlouhy protokol? Jak to probiha? Budu rada, kdyz se sem prida nekdo, kdo to bude taky podstupovat. Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4140
1.3.16 17:52

Za týden si jedeš pro léky a nevíš, co tě čeká? Ani jaký budeš mít protokol? Kam to chodíš do centra? 8o Já už mám jedno ivf za sebou, tak se klidně ptej, co potřebuješ vědět ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
1.3.16 18:00

V CARu jsem spokojena. Reknou mi vsechno ten pristi tyden no. Minule jsem s doktorkou mluvila jen po telefonu a to jsem ji sdelila, ze jsem dostala opet po IUI MS. Jaky je treba rozdil mezi dlouhym a kratkym protokolem? Proc se to takhle rozlisuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
1.3.16 18:29

Rozdělovat protokoly na krátké a dlouhé je hodně obecné rozlišení. Více méně se jedná o rozdíl v postupu před aplikací stimulačních hormonů. U krátkého se začínají hned aplikovat hormony a u dlouhého se nejprve aplikuje látka (obvykle synarel) navozující „klimakterium“, která utlumí tvou hormonální činnost a pak se teprve aplikují injekce s hormonální stimulací.. Každá ženská ho má ale od doktora ušitý na míru. Nedá se přesně říct, kolik jaký protokol trvá dní. Záleží, jak budeš na které léky reagovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
1.3.16 19:48

Takze me cca ten 16 DC daji treba ten synarel (to jsou injekce?) a pak se ceka na co? Az dostanu MS? A proc se to proste takhle dela. K cemu je dobry navodit umely prechod?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
7.3.16 11:40

Prvni IVF

Ahoj holky, potrebuju par informaci. Jsem po dvou neuspesnych IUI a ted se chystam na IVf. Uz jsem dostala Utrogestan, ktery mam zacit brat 16. den cyklu, a injekce decapeptylu, ktere si mam zacit pichat 23. den cyklu. Pak mam 1. den nasledujiciho cyklu zavolat do CAR, abychom se domluvili na dalsim postupu.
Zajima me, ktery den cyklu probiha odber vajicek a ktery den cyklu probiha zavadeni embrya do delohy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
13.3.16 20:55

Ahoj holky, chystám se na první iui..a když neklapne tak ivf, tak jsem tady pro více informací… :kytka: snad se k vam můžu přidat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
15.3.16 15:27

Ahoj. Budu drzet pesti at vyjde IUI. Ja uz zacla stimulovat na IVF. Jak dlouho se snazite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.5.16 08:16

Me ceka první konzultace v červnu a už Ted jsem cela nesva… Bojim se bolesti třeba jen z injekce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
582
14.7.16 14:23

@Musi a jak to maj udelat zeny, co prisly o vejcovody? Pro ne je IVF jedina sance…nekdy to proste jinak nejde :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.7.16 14:38

@Musi Ano, chtěla jsem adoptovat, ale manžel je proti a chce vlastní dítě. A ta Tvá skvělá metoda vyřeší i endometriózu?

• Citovat
  • Upravit
521
14.7.16 15:48

Jelikož adopce trvá dlouho a jsou na ní velké požadavky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
9.5.17 18:51
:mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie