Srůsty ve vejcovodech - odstranění

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
349
28.2.16 21:17

Srůsty ve vejcovodech- odstranění

Ahoj děvčata a hlavně snažilky :)
Máte někdo prosím zkušenost s odstraněním srůstů ve vejcovodech? S přítelem už se rok snažíme o miminko, když mi bylo 17 tak mi při laparoskopii (odstranění cysty z vaječníku ) přišli na srůsty. Tak či tak, sme se rozhodli to zkoušet :). Nepodařilo se mi otěhotnět, tak jdu na další laparoskopii, jedná se spíš o diagnostickou s tím, že se mi ty srůsty pokusí přetrhat. Myslíte, že by to mohlo pomoct? A mohlo by se mi podařit mít mimi?
Budu vám moc vděčná, za každou radu :srdce: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30913
28.2.16 21:23

@Ďáblouš Zeptej se doktora na specialni gel, ktery se do tech mist, kde se srust odstranoval, dava. Je to nadstandart, plati se asi 3tis. Ale ono to odstraneni jinak moc nema cenu, protoze jakykoli zasah do tkane naopak srust vyvolava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349
28.2.16 21:33

@Cuddy s tím tak trošku počítám :( ale o žádném gelu mi nic neříkali, na to se určitě zeptám, děkuji :) já to beru jako poslední možnost před IVF, možná ještě ale zkusíme nějakou léčitelku ( neříkám, že po nějaké bylince může začít člověk třeba znovu chodit, ale něco na tom bude :) ) jinak pak už nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30913
28.2.16 21:40

@Ďáblouš Hyalobarrier gel. Podivej na nej a jdi do takove nemocnice, kde ho pouzivaji. IVF neni samospasne, snaz se udelat vse pro prirozene poceti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349
28.2.16 21:45

@Cuddy tak to sem nestihla, snad ho tam používají. Ve středu odpoledne už budu mít po laparoskopii :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
28.2.16 21:50
@Ďáblouš píše:
@Cuddy tak to sem nestihla, snad ho tam používají. Ve středu odpoledne už budu mít po laparoskopii :(

Bez něj bych do toho nešla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349
28.2.16 21:58

@radkka tak teď ste mi holky nasadily brouka do hlavy :D no zeptám se na to a kdyžtak zvolím jinou nemocnici, tahle je od nás nejblíž, asi 50 km od bydliště je druhá blízká, ale tam nechtěli o odstranění srůstů ani slyšet, chtěli mi zrovna vzít celý vejcovody :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
28.2.16 22:00
@Ďáblouš píše:
@radkka tak teď ste mi holky nasadily brouka do hlavy :D no zeptám se na to a kdyžtak zvolím jinou nemocnici, tahle je od nás nejblíž, asi 50 km od bydliště je druhá blízká, ale tam nechtěli o odstranění srůstů ani slyšet, chtěli mi zrovna vzít celý vejcovody :(

:? To je mi líto, přeji hodně štěstí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349
28.2.16 22:02

@radkka moc děkuji, snad nám to vyjde. Moc po tom oba toužíme :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30913
28.2.16 22:06

@Ďáblouš Oni prave malokde ty srusty odstranuji, casto radeji vezmou cely vejcovod. Drzim palce, at ta laparka k necemu je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349
28.2.16 22:21

@Cuddy Zas na druhou stranu si říkám, že aspoň budem vědět, na čem sme a odpočinu si od práce, trochu se zrelaxuju a třeba to potom půjde samo. V práci se hodně stresuju a to taky nebude úplně echt :? A děkuju za radu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2140
29.2.16 10:05

Ahoj, mne az při diag. laparoskopii přišli na srůsty na vejcovodech a i když se je snažili odstranit, neslo to a jsou oba neprůchodné. Takže jediná možnost pro mne je IVF. Obavám se, že v tomhle případě ani bylinky nepomuzou :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349
29.2.16 11:04

@esprit1 to sme na tom nejspíš hodně podobně :( já nastupuju do nemocnice zítra, tak uvidím a měla si ten gel, jak se o něm výš psalo? Ale nebudem házet flintu do žita, jsou i případy, že se to ženskejm povedlo i přes srůsty :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2140
29.2.16 11:52

@Ďáblouš Držím pěsti, ať ti to dobře dopadne. A at mas lepsi probuzeni nez ja ;) O žádném gelu nevím, takže nejspíš jsem ho neměla :nevim: U srostlých vejcovodů hrozí mimoděložní těhotenství. To jsem vyčetla až z netu, v nemocnici mě na to vůbec neupozornili :zed: Tak se na to raději zeptej ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349
29.2.16 13:44

@esprit1 no probuzení půjde, horší bude až mi řeknou výsledek, ale s mudr. máme hlavní téma IVF, chce to řešit co nejdřív a když se povede první, tak o druhý se můžem pokoušet prý normálně. A ty plánuješ miminko? Nebo zjišťovala sis o IVF už něco? :) nevím vůbec co by mě v takovém případě čekalo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí